Hakan Çelik Station'ları sevdirecek model
HABERİ PAYLAŞ

Station'ları sevdirecek model

Türkiye’de station wagon (SW) otomobiller bir türlü geniş kitlelerin ilgisini çekmedi. Ancak hobileri olan, yüksek öğrenimli ve dünya trendlerini daha yakından takip eden müşteri kitlesi oldukça kullanışlı bu tip araçlara ilgi gösteriyor.

Stationları sevdirecek model

Skoda’nın bu kategorideki modeli Superb Combi Scout, Türkiye’de satışa sunuldu. Superb’in station wagon karosere sahip Combi’nin karizmatik Scout versiyonu, 1 milyon 144 bin 900 TL fiyat etiketiyle showroomlardaki yerini aldı. 1.5 TSI ACT 150 beygir motorla satışa sunulan araç, gücünü 7 ileri DSG otomatik şanzımanla ön tekerleklere iletiyor.

Haberin Devamı

Stationları sevdirecek model

Volkswagen Grubu’nun teknolojik desteği ve Çekya’nın endüstriyel birikimi Skoda markasını başarıya taşıyor. Combi Scout tasarımı ve donanımıyla dikkat çekici bir model.

1920 LİTRELİK BAGAJ

Bozuk Yol Paketi’ne sahip olan Combi Scout iç ve dış tasarımıyla standart modelden ayrılıyor. Combi Scout, standart modele göre yerden 15 mm daha yüksek ve 18 inç jantlara sahip. Ahşap temalı kaplamalarla kombine edilebilen aracın işlemeli koltukları ise elektrikli olarak ayarlanabiliyor ve tercihe göre Alcantara veya deri kaplamalı olarak alınabiliyor. Otomobil 630 litrelik bagaj hacme sahip. Arka koltuklar katlandığındaysa aracın bagaj hacmi 1.920 litreye çıkıyor. 1.5 litrelik TSI benzinli ünite ile araç 0-100 km/s hızlanmasını 9.3 saniyede tamamlıyor.

Stationları sevdirecek model

Porsche, bu yıl 88 AC şarj istasyonu, 6 adet yüksek hızlı 320KW DC hızlı şarj istasyonu, 3 batarya onarım merkezi kurmayı hedefliyor.

PREMIUM BATARYA ONARIM MERKEZİ

Porsche, Türkiye’nin ilk batarya onarım merkezini Porsche Yetkili Satıcı ve Servisi Doğuş Oto Kartal’da hizmete açtı. Başta Porsche otomobiller olmak üzere elektrikli araçlar için batarya onarım ve iyileştirmesi hizmetleri sunacak tesis, 26 ülkenin yer aldığı Porsche’nin Orta Doğu Avrupa (PCEE) bölgesindeki 8 onarım merkezinden biri oldu. Batarya onarım merkezi hakkında bilgiler veren Porsche Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Süleyman Bulut Ejder, “Bu tesis diğer ülkelere de hizmet verecek şekilde tasarlandı. Bir elektrikli araç bataryasına, alt parçalarına kadar onarım hizmeti verebiliyoruz. Arıza veya kaza durumunda değişmesi gereken bataryalar için maliyetleri azaltacak, onarım sürelerini kısaltacağız. Porsche ekibi olarak edindiğimiz tecrübeyle gelecekte bu tesis Audi, Volkswagen, SEAT, CUPRA ve Skoda markalarına da hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DEN FRANSA’YA 1000 TAŞITLIK İHRACAT

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlardaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 2021 yılı sonu itibarıyla sadece Fransa pazarına toplam 1000 midibüs ve otobüsün teslimatını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, sembolik bir dönüm noktası olarak kabul ettiği bu başarısını Valence kentinde düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı. Etkinlikte bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, şunları söyledi:

Stationları sevdirecek model

TAM ELEKTRİKLİ

“Bu yıl 18’inci kez midibüs ihracat şampiyonu olduk. Yurtdışında yeni pazarlara açılırken mevcut pazarlardaki varlığımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Fransa bizim için en öncelikli pazarlardan biri konumunda. İlk tam elektrikli otobüsümüz olan NovoCITI Volt’u geçen yıl Fransa’ya ihraç ettik. Bu aileyi yeni modellerle büyüteceğiz.”

Haberin Devamı

Stationları sevdirecek model

KARAVAN KONSEPTİ İLE DAHA KONFORLU

PANDEMİDE İLGİ ARTTI

Pandemi ile birlikte mobil tatil seçeneklerine ilgi arttı, karavanlar çok daha popüler hale geldi. Konfor konusunda referans haline gelmiş olan Citroen, bu kategoride yeni bir konsept ile bambaşka bir konfor seviyesini müşterilerine sunuyor. Citroen yetkili bayilerinden Jumper modelini satın alan tüketiciler, Jumper modelini zahmetsizce karavana çevirebiliyor.

4 FARKLI UZUNLUK

Aracın yükleme kapasitesi 17 metreküpe ulaşıyor. 4 farklı uzunluk, 3 farklı dingil mesafesi ve 3 farklı yükseklik ile Jumper, en uygun olan boyutun seçilmesine olanak tanıyor. İki kanatlı bagaj kapıları 96 derece veya 180 derece açılma açısıyla kolay bir yükleme sunarken akıllı bir bağlantı sistemi tarafından açıldığı açıda sabit tutuluyor. Jumper, dinamik sürüş ve iyileştirilmiş yol tutuş 2.2 litrelik BlueHDi dizel motorlarıyla birleştiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder