Hakan Çelik SUV'lara meydan okuyor
HABERİ PAYLAŞ

SUV'lara meydan okuyor

Vergi oranları ve kurun ulaştığı seviye nedeniyle SUV araçların fiyatı ciddi olarak artış gösterdi. Toyota’nın yenilenen Hilux modeli ise SUV’ları aratmayan yüksek teknoloji, zengin donanım ve referans olarak gösterilen dayanıklı özellikleri uygun fiyata sunuyor.

SUVlara meydan okuyor

252 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Dünyanın en büyük otomotiv kuruluşlarından Japon Toyota’nın ürünleri sağlamlıkları ve teknolojileriyle ünlüdür. ‘Yenilmez’ kimliği ile en zor arazi koşullarında bile başarıyla yol alan, aynı zamanda etkileyici yeni tasarımı, konforu ve üstün teknolojik donanımlarıyla bir şehir aracı olarak da dikkat çeken Toyota Hilux yenilendi.

Haberin Devamı

Türkiye lansmanı dijital olarak gerçekleştirilen Hilux, yeni Invincible versiyonu ve çok daha geliştirilmiş araç dinamikleriyle birlikte 252 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İlk kez tanıtıldığı 1968’den bu yana en çok tercih edilen pick-up unvanına sahip Hilux, segmentindeki standartları belirlemeye devam ediyor.

'HAFİF TİCARİDE İDDİALIYIZ'

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, “Avrupa’daki emisyon normlarına uyan Hilux ile bugüne kadar 52 bin 155 adetlik satış gerçekleştirdik. Yeni Hilux için 2020 sonuna kadar 1.000’e yakın, 2021 yılında ise 3 bin 500-4 bin adetlik satış hedefliyoruz. Gelecek yıl da CDV modelimiz olan Proace City’nin ürün gamımıza katılmasıyla hafif ticari araç pazarında iddiamızı güçlü bir şekilde ortaya koyacağız” dedi.

KONFORDA SINIF ATLADI

Toyota, yenilenen Hilux modelini Adventure, Hi-Cruiser ve Invincible olmak üzere 3 farklı donanım seviyesiyle satışa sunuyor. Hi-Cruiser ve Invincible donanım seviyeleri; premium LED farlar, LED arka stop lambaları, 18 inç alaşım jantlar gibi özelliklerle öne çıkıyor. Invincible’ın kabininde ise diğer versiyonlara ek olarak deri koltuk döşemesi, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, elektrikli ayarlanabilir ön sürücü koltuğu öne çıkıyor.

Hilux’ın süspansiyonu, tümseklerden veya bozuk yollardan geçerken darbeyi daha iyi emiyor ve içeride sarsıntısız bir sürüş sağlıyor. Araç 450 kg artan kapasiteyle 3.5 tonluk römork çekme kapasitesine ulaşmış. Hilux’ın tüm versiyonlarında 2.4 litrelik dizel motor seçeneği sunuluyor. 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilebilen motor, 150 HP güç ve 400 Nm tork üretebiliyor. Araçta 9 adet havayastığı standart olarak yer alıyor.

Haberin Devamı

ARAÇ İÇİNDE TEMİZ HAVA

İsveçli otomobil üreticisi Volvo Cars, dünyada bir ilk olan premium hava kalitesi teknolojisini tanıttı. Volvo sürücüleri, bu teknoloji sayesinde otomobillerinin içinde temiz ve sağlıklı bir hava soluyacak ve yolculuğa çıkmadan önce araçtaki kabin havasını temizleyebilecek. Yeni Volvo modellerindeki sentetik fiber bazlı filtre ve iyonizasyon sayesinde, tüm PM 2.5 parçacıklarının yüzde 95’e kadarı kabin dışında tutuluyor.

SUVlara meydan okuyor

70 YILLIK TECRÜBE

Küçük ve ekonomik otomobiller dendiğinde Avrupa’nın akla gelen ilk markalarından olan İspanyol SEAT başarılı model serilerinde 70’inci yılı geride bıraktı. 1957 yılında pazara sunduğu SEAT 600’le, 60’lı yıllara damgasını vuran marka Marbella ve Mii Electric modelleriyle de doğru otomobilleri doğru zamanda sunduğunu kanıtlıyor. Seat’ın güncel Mii modeli 250 kilometreye ulaşan menzil ve hızlı şarj olanağı ile düşük maliyetli kullanım imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

İtalya’nın ikonik motosiklet markası Vespa, ABD’nin yükselen yıldızlarından biri olan Sean Wotherspoon ile yeni bir işbirliğine imza attı. Vespa Primavera serisi ile sokaklara enerji, yenilik ve eğlence getirmeye hazırlanan markanın, Vespa Primavera Sean Wotherspoon serisi 50 ve 150 cc’lik motor seçenekleriyle www. vespastoreturkey.com üzerinden Türkiye’de de satışa sunuldu.

SUVlara meydan okuyor

FUTBOLCULARA MÜJDE!

Fiyat seviyesi nedeniyle genellikle futbolcular ve çok yüksek gelirli meslek gruplarının ulaşabildiği İtalyan spor otomobil markası Ferrari, yeni Portofino M modelini tanıttı. Ferrari Portofino’nun bir anlamda makyajlı versiyonu olarak da dikkat çeken Portofino M, dinamik dış tasarım detayları ve üst üste 4 kez ‘Uluslararası Yılın Motoru’ seçilen 3855 cc’lik 620 beygir gücündeki V8 turbo motoruyla performans ve keyifli sürüş arayanlara cevap veriyor.

SUVlara meydan okuyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder