Hakan Çelik Türkiye'nin kamyon üssü
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye'nin kamyon üssü

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, artan ihracat grafiği ve yurtiçi pazarda orta sınıf kamyon segmentinde elde ettiği güçlü pay ile başarısını sürdürdü.

Türkiyenin kamyon üssü

TERZİ USULÜ İMALAT

Ticari araç segmentindeki üretimini pandemi koşullarında da hız kesmeden devam ettiren Anadolu Isuzu, üretim kalitesini daha da artırmak amacıyla Gebze Şekerpınar’daki fabrikasında başlattığı Akıllı Fabrika projesinin ilk fazını başarıyla tamamladı. Anadolu Isuzu’nun ‘terzi usulü imalat’ esasıyla farklı ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak niteliklerde üreterek satışını yaptığı orta sınıf kamyon modelleri üstün performanslı motorları ve yüksek manevra kabiliyetleri ile pazarda her geçen yıl daha fazla tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Türkiyenin kamyon üssü

PAZAR PAYINI ARTIRIYOR

Anadolu Isuzu orta sınıf kamyon segmentinde 5 modelin üretimi ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlara satışını gerçekleştiriyor. 2021 yılında Anadolu Isuzu’nun bu segmentteki toplam satış adedi 2 bin 483’e ulaştı. Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “Türkiye’de orta sınıf (6-16 ton) kamyon segmentindeki liderliğimizi 10 yılı aşkın süredir devam ettiriyoruz. Özellikle 2020 ve 2021 yıllarında bu segmentteki pazar payımızı daha da artırarak yüzde 40 seviyesini aştık” dedi.

Türkiyenin kamyon üssü

SUV’DA REKABET BÜYÜYOR

BU AYIN SONUNDA

Volkswagen Binek Araç tam anlamıyla bir SUV model atağı başlattı. Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace ve T-Roc modellerine ek olarak Taigo ve T-Cross’u pazara sunmaya hazırlanan marka, kompakt SUV sınıftaki gücünü de tazeliyor. Bu ayın son haftasında showroom’larda yerini alacak olan yeni Taigo, 1.0 litre TSI 95 beygir 5 ileri manuel, 1.0 litre TSI 110 beygir 7 ileri DSG ve 1.5 litre TSI 150 beygir 7 ileri DSG olmak üzere 3 farklı motor seçeneği, 3 farklı donanım paketiyle 515 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatlarıyla satışa çıkıyor.

Türkiyenin kamyon üssü

BAGAJ HACİMLERİ

T-Cross ise 1.0 litre TSI 110 beygir 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG motor seçeneği, 2 donanım paketi ile 448 bin 300 liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Coupe tasarımına rağmen yeni Taigo, 438 litrelik bagaj hacmi ve arka alanda geniş bir oturma alanı sunabiliyor. T-Cross’un bagaj kapasitesi kullanım şekline bağlı olarak 385 ve 455 litrelik bir hacim sağlıyor.

Haberin Devamı

Türkiyenin kamyon üssü

JAPON DEVİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Honda Türkiye’deki görev süresi boyunca hem otomobil hem de motosiklet satışlarında başarılı bir döneme imza atan Takuya Tsumura, yerini Satoru Yamada’ya bırakıyor. Honda Türkiye’nin yeni başkanı olan Satoru Yamada, 3 yıl boyunca Honda Türkiye’de başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Yamada, otomobil ve motosiklet birimlerinin tüm satış ve satış sonrası operasyonlarının başında yer alacak.

Türkiyenin kamyon üssü

ADRESE TESLİM OTOMOBİLLER

Jeep bu aydan itibaren ‘online.jeep.com.tr” adresinden araç satışına başlıyor. Renegade, Compass ve Wrangler modellerine yönelik satış işlemlerinin tamamının yapılabildiği Jeep Online’da müşteriler öncelikle satın almak istedikleri modeli seçiyor. Rezervasyon için 5 bin liralık ön ödeme yapılıyor. Sonra aracı bayiden alabiliyorsunuz, tercih edenin evine teslim ediliyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder