Hakan Çelik Yeni G-Serisi Türkiye'de
HABERİ PAYLAŞ

Yeni G-Serisi Türkiye'de

4-7 Ekim tarihlerinde düzenlenen, Mercedes-Benz Türk’ün otomotiv sponsoru olduğu Alaçatı Uluslararası Fishing Turnuvası’nda yeni G-Serisi ilk defa gösterildi. Mercedes-Benz’in 39 yıllık arazi ikonu G-Serisi’nin en yeni nesli G 500 modeli ve ‘Türünün X Örneği’ olarak Pick-Up segmentinde dikkat çeken Mercedes-Benz X-Class, festival boyunca katılımcıların beğenisine sunuldu.

Yeni G-Serisi Türkiyede

Nissan’ın efsane spor otomobili Gt-R’ın 720 beygirlik 50. yılına özel versiyonu geçtiğimiz günlerde motor sporlarının en ünlü sahnelerinden biri olan Goodwood Festivali'nde tanıtılmıştı.

Haberin Devamı

İKİ TUTKU BİR ARADA

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, “Mercedes-Benz Türk olarak hem sponsorluklarımızda, hem de sosyal sorumluluk projelerimizde uzun soluklu işbirlikleri yapmaya özen gösteriyoruz. Alaçatı Uluslararası Fishing Turnuvası, deniz tutkusu ile otomobil tutkusunu bir arada yaşayan özel bir kitle ile buluşma noktamız oldu” dedi.

ÇOK ÖZEL BİR YAŞAM STİLİ

G-Serisinin yaklaşık 40 senelik birikimle en güncel haline geldiğini belirten Bekdikhan, “Sadece bir arazi aracı ikonu değil, aynı zamanda çok özel bir yaşam stili. Yeni G-Serisi’nin başrolde olduğu organizasyonumuzda ayrıca sektördeki ilklerden olan Mercedes-Benz Pop-Up Store’umuz ile de turnuva katılımcılarının keyfine keyif katmayı amaçladık” diye konuştu.

Yeni G-Serisi Türkiyede

Yeni Mercedes-Benz G-Serisi, ilk aşamada iki farklı benzinli motor seçeneği (G 500 ve G 63 AMG) ile satışa sunulurken, 2019’da G 350 d motor seçeneği ile de satışa sunulmaya başlanacak. Uygulanan yenilikler kapsamında G-Serisi yaklaşık 170 kg kadar da hafifledi. Yeni G-Serisi’nin fiyatları 1.499.000 tl’den başlıyor.

GOOGLE İLE İTTİFAK

Dünyanın lider otomotiv ittifakı Renault, Nissan ve Mitsubishi, araçlarını akıllı bilgi eğlence sistemleriyle donatmak amacıyla Google ile küresel bir anlaşmaya imza atıyor. İttifak, dünyanın en popüler işletim sistemi olan Android ile müşterilerine Google Haritalar, Google Asistan ve Google Play Store da dahil olmak üzere yeni hizmetler sunuyor. Google Haritalar uygulaması ile sesli navigasyon hizmetinin yanı sıra, Google Play Store’daki zengin otomotiv uygulamaları ekosistemine erişecek kullanıcılar, Google Asistan sayesinde arama ve mesajlara yanıt verebilecek, istedikleri bilgiye ulaşabilecek ve araç fonksiyonlarını yönetebilecekler.

Haberin Devamı

Alfa Romeo Stelvio yılın SUV'u seçildi

Yeni G-Serisi Türkiyede

Alfa Romeo tarihinin ilk SUV modeli olan Stelvio, Quadrifoglio versiyonuyla yılın SUV’u seçildi. Almanya’nın önde gelen otomobil dergilerinden Auto Zeitung, 11 farklı markanın en güçlü SUV’larını karşılaştırdı. Düzenlenen yarışma sonucunda ‘2018 Yılın SUV’u’ üstün yol tutuş özellikleri ve dinamik sürüşüyle rakiplerinden ayrılan Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio oldu.

3.8 saniyede 100 kilometre

Araçta 2.9 litre V6 Twin-Turbo motor görev yapıyor. Stelvio’nun V6 Twin-Turbo motoru, 510 beygir gücü sadece 150 milisaniyede vites değişimi gerçekleştirebilen 8 ileri otomatik şanzımanla dört tekerleğe birden aktarabiliyor. Araç 0’dan 100 kilometre hıza sadece 3.8 saniyede ulaşıyor.

Haberin Devamı

AUDI'NİN YARIŞ OTOMOBİLİ

Yeni G-Serisi Türkiyede

Otomobil üreticileri teknoloji ve mühendislik birikimlerini ortaya koymak için farklı kategorilerdeki yarışlarda boy gösteriyor. almanya’nın prestijli otomobil üreticisi audi de performans ve dayanıklılık kriterinde öne çıkardığı yenilikçi teknolojileri öne çıkarmak için bir kez daha kolları sıvadı. bu yıl 15 aralık’ta Suudi arabistan’ın diriye (ad diriyah) kentinde start alacak 5’inci abb fIa formula e şampiyonası öncesinde, audi Sport abt Schaeffler takımı, yeni yarış otomobilini tanıttı. formula e kurallarına göre aynı araçlar yarışlara katılırken, marka ve takımlar araçlardaki farklılığı motor, vites kutusu, arka süspansiyonlar gibi aktarım organlarını kendileri geliştirerek sağlıyor. tüm formula e takımları, 374 kilogram ağırlığındaki aynı mclaren pillerini kullanıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder