Hamit Turhan Kocaman bir ayıp!
HABERİ PAYLAŞ

Kocaman bir ayıp!

Hani artık bilmeyeniniz yoktur, Özdemir Asaf’ın şu meşhur dizelerini: “Bütün renkler hızla kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler.” O misal. Aykut Kocaman geçtiğimiz hafta Hürriyet’te Feridun Niğdelioğlu’na verdiği röportajda bir laf etti.

[[HAFTAYA]]

Trabzonspor’un son üç maçta kazandığı penaltılara gönderme yaptı. Bence de maksadını aşan bir sözdü. Bir hataydı. Zaten Şenol Güneş’in cevabı da gecikmedi. Genç teknik adamı sert bir dille eleştirdi.

Bunun üzerine Aykut Hoca sustu. Doğrusu da buydu. Belki hatasını kabul etti, belki de ortamı gerecek, iki kulübü birbirine düşürecek bir polemiği sürdürmek istemedi. Bilinmez. Gelgelelim, Şenol Güneş dün düzenlediği basın toplantısında Aykut Hoca’ya bir kez daha giydirdi. Üstelik dozu artırarak.

Haberin Devamı

Toleranslı olabilirdi

Bu kadar kirin pasın içinde temiz kalmayı başarabilmiş ender değerlerimizden biri olan Aykut Kocaman’a karşı daha toleranslı davranmalıydı. O Aykut Kocaman’ın 15 yıl önce Trabzonspor’la empati kurması nedeniyle başına neler geldiğini hepimiz biliyoruz. Bunlar ne çabuk unutuldu? O Aykut Kocaman değil miydi, Şenol Güneşli Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybettiği gece Bordo-Mavililer’in acısına içi yanıp da Ali Şen tarafından kapının önüne konulan? Şimdi hak mıdır, en ufak hatasında darağacına gönderilmesi? Yarın bir gün, birileri de Şenol Hoca’ya aynı davranışı reva görse neler hisseder?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder