Hande Kazanova

03 Ocak 2022, Pazartesi 07:06

2022 yılında burçlar

Koç Burcu:

Bu yıl kendinizi ve ruhunuzu bir sürü alanda geliştireceksiniz. Kendi maneviyatınızı güçlü tutabilir, kişisel gelişiminizde hızlı bir yol alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, yurtdışı fırsatlarınız yüksek olabilir. Bu yıl tutulmalardan aldığınız etkiyle parasal yönden hızlı kazançlar karşınıza gelebilir. 01 Nisan yeniayında kendinizi şifalandırarak önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz.30 Nisan tarihinde ani ve hızlı bir para gelebilir veya para hızlı bir şekilde elinizden çıkabilir. Yakın çevrenizle iletişiminiz daha hızlanırken, tartışmalar, irtibatlar, konuşmalar çok sayıda kontak gündeme gelebilir. Burada vermiş olduğunuz kararların karşılığını 08 Kasım’da oluşan tutulmayla göreceksiniz. İletişim işleriniz yaz sonu hızlanırken, kendi girişimleriniz konusunda oldukça isabetli kararlar alabilirsiniz. 11 Mayıs sonrası hayat size gülümsemeye başlıyor. Cesur, atılgan ve kendinizi düşünen yapınızla önemli projeleri, hayat girişimlerinizi hayata geçirmek kolay olacak. Bu dönem eylemlerinizi hızlandırın, sonbahar aylarına kadar şansınıza güvenebilir, hızlı atılımlar yapabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sesinizi herkese duyuracaksınız. 12 yılda bir gelen şanslı bir dönemin kapıları aralanıyor. Ekim ayında ortaklıklarınız ve iş birlikleriniz artarken özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. 10-24 Eylül tarihlerinde eski sorunlar, ilişkiler karşınıza gelebilir. 29 Eylül’den sonra ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Evlilik, söz, nişan ve önemli kararları bu tarih sonrasına bırakın.

Boğa Burcu:

2022 yılında kariyer ve meslek alanlarınızda önemli dersler öğrenmeye devam ediyorsunuz. Hayata farklı bakışınız nedeniyle iş hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Bunun etkisini Şubat ve Ekim aylarında daha fazla hissedebilirsiniz. Yılın ilk 5 aylık döneminde çevre değişimleri sizi desteklerken, kendi bakış açınızı destekleyecek arkadaşlıklar, yeni insanlar hayatınıza girebilir. Çevrenize fayda sağlarken veya siz fayda elde ederken gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışmalısınız. Gelirlerinizle ilgili konularda güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yaz dönemi dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak için uygun olacak. Kendi halinizde olmaktan mutluluk duyabilir, yurtdışı işlerinizin, görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Maddi konularda 27 Ağustos sonrası mücadeleleriniz artabilir ve fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. 30 Nisan tutulması hayatınızda hızlı değişimleri, olayları karşınıza getirebilir. Bu tarih ve sonrasında verilecek kararlarınızın sonuçlarını 08 Kasım tutulmasında alabilirsiniz. Bu yılda her konuda değişime devam etmeniz gerekiyor. Kendinizi ve yapacaklarınızı keşfedeceğiniz sonbahar ayları etkinlikleriniz artarken 16 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerindeki tutulmalarda özel hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Krizler ve önemli dönüşümler ilişkiler yoluyla gelecek bu yüzden bu sene kendinize güvenmeyi ve doğru bildiğiniz doğrularla ilerlemeyi unutmayın.

İkizler Burcu:

Hayata karşı duruşunuz ve yeni bakış açınızla bu sene atılımlarınız konusunda desteklisiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda öğrenecekleriniz devam ediyor. Öğrendiğiniz her şeyin hayatınıza bir değer kattığını ve sizi geliştirdiğini, yukarıya taşıdığını görebilirsiniz. Yılın ilk yarısında kariyerinizde hızlı tırmanışlar oluşabilir. Meslek ve iş alanlarınızda önemli açılımlar elde edebilirsiniz. Başka insanlara yardım eli uzatarak işlerinizde kolay ilerleyeceksiniz yalnız zaman zaman belirsizliklere ve kafa karışıklıklarına düşebilirsiniz. Kendinizden fazla taviz vermeden yolunuzda ilerleyin. 11 Mayıs sonrası sosyal çevreniz değişebilir. Ya da kariyerinizdeki güzel gelişmelerin maddi konuları hızlandırdığını, işten elde edilen gelirlerinizi arttırdığını görebilirsiniz. Yaz sonu hayatınız fazlasıyla hızlanabilir. Fikirlerinizi insanlara aktarmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yerinizde duramayacak, önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bu işlerinizi 30 Ekim tarihine kadar toparlayın. Tutulmalardan aldığınız etkilerle ruh sağlığınıza yatırım yapmayı ihmal etmeyin. Kendinizi ihmal ettiğiniz noktalarda sorunlar karşınıza dikilebilir. 10 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Bu dönem sizi iletişimde, girişimlerde ve sağlıkta zorlayabilir. 30 Mayıs yeniayıyla beraber hayatınız yenileniyor. 18 Temmuz ve sonrası para kazançlarınızda güzel artışlar beklenebilir.

Yengeç Burcu:

Ortak parasal meseleler, müşterek hesaplar, ödemeler, alacak verecek dengesi ve parasal konularda üstlendiğiniz sorumluluklar bu yılda öğrendiğiniz alanlar olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bir borcun veya ödemenin altına girmiş olabilirsiniz veya eşinizin, partnerinizin parasal konularda zorlanmaları oluşabilir. Diğer taraftan bu yıl bolca gezecek, yeni yerler keşfetme arzusunda olacaksınız. Yılın ilk 5 ayında eğitim, öğrenim, seyahat alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Şansınız uzak çevreden, medya, ticaret, yabancı insanlarla yapılacak işlerden gelebilir. 11 Mayıs sonrasında öğrendiğiniz, elde ettiğiniz hayat bilgilerini ve tecrübelerini kariyer alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Mesleğinizde cesur, atak yönleriniz öne çıkabilir. Kendinizi ön plana çıkartacak, yaptığınız işlerin görünür olmasını isteyeceksiniz. Tutulmalardan aldığınız etkiyle sosyal çevrenizde, arkadaşlıklarınızda, bulunduğunuz kulüp veya derneklerde önemli değişimler oluşabilir. 30 Nisan bu anlamda dikkat çekiyor. Yeni ortamlar, insanlar hayatınızda girerken, arkadaşlarınızın mali konuları, durumlarındaki değişiklikler sizi de ilgilendirebilir. Özel hayatınız, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda önemli testler ve krizler oluşurken, bu sene çevrenize yatırım yapmayı ihmal etmemelisiniz. 01 Nisan’da oluşan yeniay kariyer alanlarınızda yeniden doğmanızı, sorunlarınıza çözümler üretmenizi kolaylaştıracak. Burada göreceğiniz etkilerle, yeni kararlar alarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. 27 Ağustos ve sonrası girişimleriniz konusunda kafanız karışık olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde yolunuz açık olurken, sinirsel gerginliklere yatkın olabilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi 11:34

27 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem sırtınızda bir melek varmış gibi korunacak, ruhsal çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Yurtdışı işleriniz varsa, orada yaşamak istiyorsanız çok şanslı olacaksınız. Ocak ayında iş alanlarınızdaki koşturmalarınız hızlı akarken, toplumsal konularla ilgili olabilir, kariyerinize etki eden önemli insanlarla aranızdaki bağlantılarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu oluşan yeniay kariyer ve iş alanlarınızda yapmanız gerekenler için sizi harekete geçirecek. Diğer taraftan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Daha önceden beraber çalıştığınız insanlarla projelerde yer alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesinde bazı sorunlar oluşabilir.

Boğa Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem 2022 yılında çevre değişimlerine açık olacaksınız. Gelirleriniz artarken yeni tanışacağınız insanlardan göreceğiniz şans ve faydalar yüzünüzü güldürebilir. Bu hafta sonu oluşan yeniay eğitim, seyahat, ticaret, hukuk faaliyetlerinizi önemli kılacak ve bu alanlarda önemli kararlar almak isteyeceksiniz. Elde ettiğiniz deneyimleri de iş hayatınıza yansıtmak önemli olacak. Bu alanlarda Venüs gerilemesi de yaşıyorsunuz. Eski iş deneyimleri, daha önceden yaşadıklarınız sonucunda alınacak kararlar önemli olabilir. Bu hafta hayata esnek gözlerle bakarken, kariyer alanlarınızda hızlı konuşmalar altına girebilirsiniz.

İkizler Burcu: Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte 2022 yılında kariyer ve iş fırsatlarınız yüksek çalışacak. Kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilir, yükselişe geçebilir veya evlilikle ilgili konuları hızlandırabilirsiniz. Ocak ayına ortak para alanlarınızda Venüs gerilemesiyle giriş yapıyorsunuz. Hemen hafta sonu oluşan yeniay itibarıyla ortaklaşa parasal konularda, banka işlemlerinde, vergi, kredi, faiz gibi konularda önemli adımlarınızı uygulamanız için size destek verecek. Yine Ocak başında her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlara giriş yapacaksınız. Yurtdışı ve yabancılarla, eğitim, yayıncılık ve medya ile ilgili konularda yapacağınız görüşmeler gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Geleceğinizi yeniden şekillendireceğiniz bu dönem eğitim, akademik çalışmalar, seyahatler, yurtdışı konuları hayatınızda önem kazanacak, şanslar bu alanlardan gelecek. Yeni yıla özel hayatınızda ve ilişkiler alanınızda gerileyen Venüs etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu gerçekleşen yeniay, özel hayatınızla ilgili her tür kararı devreye sokabilir. İlişkilerle ilgili büyük kararlardan ziyade tamamlanması gereken konular üzerine eğilin. Eski konuları çözüme yönelik ele alabilirsiniz. Finansal konuları planlamak için uygun zamana giriş yapıyorsunuz.

Aslan Burcu: Bu hafta itibarıyla Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem parasal işlerden yana şansınız yüksek olacak. Eşinizin maddi konuları, parasal durumunda hızlı ve şanslı gelişmeler yaşanabilir. Yılsonunda sağlığınızla ve günlük hayatınızın düzeniyle ilgili önemli kararlar alacaksınız. Ocak ayına iş, hizmet alanlarınızda gerileyen Venüs ile giriş yapıyorsunuz. İş alanlarınızda beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinize bu dönem dikkat edin. Hafta sonu iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda iş hayatınızla ilgili önemli kararlar devreye girebilir. İş değiştirme, yeni bir işe başvurma etkileri devrede olacak. Ama Venüs’ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın.

Başak Burcu: Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dair önünüzde güzel şanslar açılıyor. İlişkiler yoluyla büyüyecek, ilişkilerinizden fayda görecek, evlilik, ciddi bir ilişkinin sizi besleyen yönleriyle karşılaşacaksınız. Bu dönem ortaklıklarınız, iş birlikleriniz size kazandırabilir. Taşınma veya ülke yer değişikliklerinde şanslı olabilirsiniz. Ocak ayına size keyif veren olaylara, özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu oluşan yeniay, aşk hayatınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Bu süreçte hoşlandığınız, daha önceden tanıdığınız bir insan varsa onunla ilgili kararları verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili daha önceden planladığınız konuları da devreye sokun.

Terazi Burcu: Bu hafta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzel şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşinizde güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Ocak ayına ev ve aile alanlarınızda Venüs gerilemesiyle giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu oluşan yeniay ev, aile ve yuva alanlarınızda kararlarınızı hayatınıza getirecek. Yeniliklerden ziyade daha önceden var olan ilişki sorunlarının, ev hayatında ele alınması gereken tamamlanmamış işlerinizin üzerine eğilin. Yine aşk hayatınızda, eğlence alanlarınızda, hobilerinizde, sportif faaliyetlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artıyor.

Akrep Burcu

13 Aralık 2021, Pazartesi 09:12

13 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: İş ve kariyer görüşmeleriniz hızlanırken, ailenizle sorunlarınızı konuşmak isteyebilirsiniz. Yanıltıcı etkilerle bazı girişimlerinizde zorlanabilirsiniz. Dolunay’da yakın çevrenizde, akrabalarınız, komşularınız ve kardeşlerinizi işin içine alacak duygusal olaylarla karşılaşabilirsiniz. Tam bir seyahatteyken, eğitimdeyken veya işleriniz ön plandayken aniden ortaya çıkacak bir olay, iki taraf arasında kalmanıza neden olabilir. Yine de olayları esneklikle ve heyecanla karşılamanız bu dolunayı keyifli ve rahat enerjilerle geçirmenizi sağlayabilir. Aynı gün Venüs gerilemeye başlıyor. Sadece iş ve kariyer ilişkilerinize değil, aile ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. 40 gün boyunca sorunlara açık olacaksınız.

Boğa Burcu: Bu hafta ortaklaşa gelirler evinizde hareketlenmeler yaşayacaksınız. Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, sigorta alanında enerjinizi harcayacaksınız. Yine bu dönem tehlikeli her tür aktivitelerden uzak durmalı, acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. Seyahat, eğitim işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Bu hafta sonu oluşan dolunay parasal konularda sizi hassas kılabilir ama elinize bir para geçerse bu parayı tutmaya özen gösterin. Pazar günü ilişkiler gezegeni Venüs geriliyor. Eğitim, iş ve seyahat alanlarınızda zorlanmalara açık olabilirsiniz. Yurtdışında okuyorsanız bu dönem sorunlar karşınıza gelebilir. Daha önceden çalıştığınız insanlarla yeniden irtibata geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu Pazartesi itibarıyla karşı cinsi çekici bulacağınız bir dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Unutmayın büyük aşklar kavgayla başlar demişler, bir dargın, bir barışık ilişkilerinizi önemseyeceksiniz. Dolunay fiziki sağlığınıza önem göstermeniz gerektiğini size anlatacak. Yine bu dönemde kendi beklenti ve ihtiyaçlarınız için harekete geçebilir. Kendinize yatırım yapabilirsiniz. Sağlığınızı önemseyin. Hafta sonu Venüs gerilemesiyle beraber ortak para gelirlerinizde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Bir borcun ödemenin altına girmeyin. Kimseye borç vermeyin. Bu dönem isteksizliğiniz yüksek olacak.

Yengeç Burcu: Çalışma koşullarınızda mücadeleniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Bu dönem ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar hayatınızda öne geçerken hafta sonu gerçekleşen dolunayda bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Streslerinizi iyi yönetin. Bu ay fazlasıyla sağlık ve iş alanlarınız tetikleniyor. Çok çalışıp sağlığınızı ihmal edebilirsiniz ya da tam tersi sağlık sorunları iş alanlarınızı zorlayabilir. Yine bu dönem özel ilişkilerinizde 8 yıl öncesine benzer sorunlar karşınıza gelebilir. Var olan ilişkinizde sevgi sorunlarına, mesafeye dikkat edin.

Aslan Burcu: Mars aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ego savaşlarına ve ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız. Bu haftayla beraber sağlığınızda kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Dolunay, sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal kararlar almanıza neden olabilir. Yine bu hafta sonu Venüs gerilemeye başlıyor. Eski sağlık sorunlarının yeniden karşınıza gelmesi muhtemel olabilir. Bu dönem iş hayatınıza, iş ilişkilerinize, sağlığınıza ekstra özen gösterin. Cildiniz, deri, diş, diz, kemikler ve iskelet sisteminizle ilgili sorunlar oluşabilir.

Başak Burcu: Bu hafta aşka, keyfe, hobilerinize, spora önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı konuşabilir, hoşlandığınız biri varsa ona açılabilir veya çocuğunuzla iletişiminizi arttırabilirsiniz. Yine aynı gün enerjinizi ailevi konulara kaydıracaksınız. Ev hayatınızda oldukça hareketli zamanlar başlıyor. Bu dönem taşınma, evde spor yapma ve aile büyüklerinizle tartışmalar öne çıkabilir. Evinizde ateş ve sıcaklık konusunda dikkatli olun, sorunlar oluşabilir. Bu yılın son dolunayı iş ve kariyer alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dolunayda iş hayatınızda önemli duygusal kararlar alacaksınız. Aynı gün Venüs aşk evinizde gerilemeye başlayacak. Eski aşklar yeniden ele alınmak için karşınıza gelebilir.

Terazi Burcu: Bu hafta emlak, alım satım, yer değiştirme gibi işleriniz önem kazanıyor. Aile büyüklerinizle konuşmalarınız hızlanabilir. İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi yakın çevrenizde olup biten konulara yöneltebilirsiniz. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olun. Hafta sonu oluşan dolunay yabancılarla oluşan işler, yurtdışı bağlantılı konular, seyahat ve eğitim alanlarınızı öne çıkaracak. Önünüzdeki dönemde ev dekorasyon, tadilat işlerinizde sıkıntılar görülebilir. Aile ortamlarınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu

29 Kasım 2021, Pazartesi 07:09

29 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza sabah saatlerinde gündelik işlerinizi toparlayarak başlayacak ve başka insanlarla iş birliklerine açık olacaksınız. Öğrenmeyi ve kendinizi eğitim alanlarınızda göstermeyi seveceğiniz bu dönem, önemli konuşmalar, fikir birlikleri gündeme gelebilir. Bu aralar işlerinizde çevrenize karşı vereceğiniz sözler önemli olabilir. Abartmadan, bire on katmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Ani bir seyahat ortaya çıkabilir. Bu tutulmada gökyüzünden güzel ve sağlam etkiler alacaksınız. İşlerinizi kalıcı bir alana oturtabilir, sağlam ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Boğa Burcu: Haftanıza yapılması gereken günlük işlerinizi ele alarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta parasal işlerinizde, gelecek planlarınızda, seyahat adımlarınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Aralık ayında sosyal çevrenizin koşulları düzeliyor, bu da arkadaş ortamlarınızdan daha güzel faydalar sağlayacaksınız anlamına geliyor. Bu ay işinizde gücünüzde olacak parasal konularla uğraşacaksınız. Cumartesi gerçekleşen tam Güneş tutulması ortak para kararlarınızı hareketlendirecek. Bir borcun altına girebilir, eşinizin veya partnerinizin parasal durumuyla ilgili olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Şirketiniz varsa stopaj, vergi, kredi işlerinizde yapmanız gerekenler devreye girebilir.

İkizler Burcu: Bu hafta sevdiğinizle aranızdaki konuları halletmek, konuşmak öne çıkabilir. Vereceğiniz sözleri yerine getirmeniz, abartıya kaçmamanız önemli olacak. Fikirleriniz konusunda kendinize aşırı güvenebilirsiniz. Önemli anlaşmalar, kontratlar yapacaksanız şartları birkaç kez gözden geçirin. Sizi destekleyen kalıcı işler oluşabilir. Aralık başında kariyer ve iş alanlarınız hızlanmaya başlayacak. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması özel hayatınızda önemli karar ve başlangıçları tetikleyecek. Bir sonraki Güneş tutulmasına kadar taşınma, evlenme, ilişki başlatma, nişan, ayrılık, boşanma gibi olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu alanlarda artık ne istediğinizi biliyorsunuz.

Yengeç Burcu: Bu hafta aile ilişkileriniz, ev hayatınız önemli olurken, sağlığınızı ve beslenmenizi konuşmak ve kendinizce kararlar almak önemli olabilir. İş görüşmeleriniz artabilir. Yeni planlar, yeni projelerle yola koyulabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra eğitim alanlarınız rahatlıyor. Yurtdışı eğitim fırsatlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması iş ve hizmet alanlarınızda, gündelik yaşantınızda hızlı kararları karşınıza getirebilir. Sağlığınızda kalça çıkıkları ve sorunları, uyluk bölgesi, bacak problemleri veya karaciğer sorunları tetiklenebilir.

Aslan Burcu: Haftanız yakın çevrenizdeki insanlarla dengeli planlar yaparak başlıyor. Çocuğunuza veya sevdiğinize karşı coşkulu yapınızla abartılı planlar yapabilir, birçok konuda kendinizden emin olabilirsiniz. Hemen Aralık başında parasal alanınızın yöneticisi Neptün düzeliyor. Bu işlerde daha rahat ilerlemeler kaydedeceksiniz. Aralık ayında enerjiniz yüksek çalışacak ama ay genelinde sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması aşk evinizi, çocuk alanlarınızı, hobilerinizi, eğitim konularını, sanatsal veya kreatif işlerinizi hareketlendirecek. Bu alanlarda hızlı açılımlar ve başlangıçlar oluşabilir.

Başak Burcu: Haftanıza hızlı bir şekilde başlayacak ve bu hafta kendi yapacaklarınızla ilgili olacaksınız. Aralık ayına girdiğinizde evlilik ve ilişkiler evi yöneticiniz Neptün düzeliyor. İlişkilerinize kendinizi daha rahat kaptıracağınız fedakârlıklarınızı isteyerek üstleneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu ay ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması ev, aile, yerleşimle ilgili alanlarda hızlı olayları, ani kararları karşınıza getirebilir. Ev almaya, yer değiştirmeye karar verebilirsiniz veya aile büyüklerinizin, aile bireylerinizin hayatında hızlı olaylar oluşabilir. Aile ortamlarınızda, yerleşimler ilgili alanlarda neler yapabileceğinizi bu tutulmayla beraber göreceksiniz.

Terazi Burcu: Hafta başında sabah saatleri sizi zorlarken pazartesi öğle saatleriyle beraber şartlar sizden yana olmaya başlıyor. Kendi yapacaklarınıza dair verdiğiniz sözler aile ortamlarınızda sizi zorlayabilir. Aralık’ta kendinizi yakın çevrenizin işlerine, kardeş, akraba koşturmalarına ya da iletişiminize, eğitim konularına vereceksiniz. Sağlık ve iş alanlarınızın yöneticisi Neptün’ün düzelmesiyle yaratıcılığınızı, sanatsal yaklaşımlarınızı işinizde rahat göstereceksiniz. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması eğitim, seyahat, kısa vadeli planlar, iletişim işlerinizi tetikleyecek. Hızlı başlangıçlar devreye girebilir.

Akrep Burcu

22 Kasım 2021, Pazartesi 07:25

22 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanız aile hayatınıza yönelik vereceğiniz kararlarla başlıyor. Yuvanız, aileniz, eviniz birkaç gün boyunca hayatınızın merkezine yerleşebilir. Perşembe gününden sonra size keyif verecek alanlara yöneleceksiniz. Pazartesi günü itibarıyla yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınız önem kazanıyor. Bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Ayrıca öğrenmeyi ve kendinizi eğitim alanlarınızda ortaya koymayı seveceksiniz. Bu dönem gezmekten, seyahat etmekten, yeni bir eğitim programına başlamaktan mutluluk duyabilirsiniz ama sizi aşağıya çeken, zorlayan olaylarla karşılaşmanız da mümkün. Şartları çok zorlamayın.

Boğa Burcu: Haftanıza kısa vadeli programlarınızı gerçekleştirerek başlıyorsunuz. Alacağınız telefonlar iletişim trafiğinizi arttırırken, görevlerinizi rahat yerine getireceksiniz. Pazartesi gününden sonra hayatınızı değiştirecek, önemli olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde parasal konular ön planda olurken, hayatı başka gözlerle göreceksiniz. Yine bu hafta Çarşamba günü ve sonrası bankanızla görüşmeler artabilir, vergi konularına çözümsel yaklaşmak isteyebilir, nafaka işiyle uğraşabilirsiniz ya da bir miras konusuyla ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konularda çok çabuk fikirler üreteceksiniz yalnız bu konuda geride bırakmanız gereken konular gündeminizde olacak.

İkizler Burcu: Bu hafta parasal işlerinizle ilgili olabilirsiniz. Bir iki gün boyunca maddi konularda ekonomik davranmak öne çıkabilir. Perşembe gününden sonra iletişiminiz daha hızlı akabilir. Pazartesi günü itibarıyla özel hayatınıza eğileceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki konuları halletmek, konuşmak hayatınızda öne çıkabilir. Taşınma konusuyla ilgili kararlar devreye girebilir ya da istediğiniz bir danışmanlık varsa alabilirsiniz. Ayrıca her tür ortaklı işler, konuşma ve görüşmeleriniz de hızlanıyor. Sözleşmeler, anlaşmalar devreye girebilir ama bu alanlarda sizi aşağıya çeken konuları çok net yaşayacağınız olaylarla anlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftanıza kendi planlarınızı hayata geçirerek giriş yapacaksınız. Birkaç gün boyunca duygu değişimleriniz, çabuk karar verme ve yer değiştirme isteğiniz yüksek olabilir. Pazartesi günü ve sonrası sağlığınızı ve beslenme şeklinizi düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda da önemli konuşma ve görüşmeler içine gireceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi arttıracaksınız. Yeni planlar, yeni projelerle yola koyulabilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içine giriyorsunuz. Bir yandan da hem iş hem sağlık konularında bazı sorunlar oluşabilir.

Aslan Burcu: Haftanıza düzenli işinizde çalışarak, biraz izole olarak, isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz. Çarşamba günü akşam saatleri itibarıyla hafta sonuna kadar kendi yapacaklarınız öne çıkabilir. Pazartesi günü keyfinizi arttıracağınız, spora, hobilere yöneleceğiniz bir dönem başlıyor. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Kitap okumak, hobilere yönelmek, bu konuları insanlarla konuşmak ve hoşlandığınız insana açılmak öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz artabilir. Özel hayatınızdaki sorunları konuşarak halledebilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir, eski bir konuyu halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu konu parasal konuları içerebilir.

Başak Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle yapacağınız sizi besleyecek ve güvende olmanızı sağlayacak planlarla başlayacaksınız. Çarşamba akşam saatlerine kadar hızlı akan hayatınız sonrasında yerini dinlenmeye ve kendi halinizde olmaya bırakabilir. Pazartesi günü ve sonrasında evle ilgili planlar içine girebilir, aile arasında önemli konuları konuşabilir, bir ev alımına, satımına odaklanabilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişiminizde sıkıntılarınız varsa bunların giderilmesi için harekete geçebilirsiniz. Yalnız aile hayatınızda halledilmesi gereken sizi zorlayan ve aşağıya çeken konularda gündeminizde olacak. Olayları gözünüzde büyütmeyin ve konuları ortaya çıkartmaktan korkmayın. Rahatlayacaksınız.

Terazi Burcu: Bu hafta önemli işlerinizde kendinizi güvenli hissedebilirsiniz. Mesleğinizin konuları bu hafta önemli olabilir. Pazartesi günü itibarıyla 15 gün boyunca iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar sektöründen birinde çalışıyorsanız bu alanda görüşmeler ve toplantılar hızlanacak. Kafanız bu alanlarda hızlı ama biraz dağınık çalışabilir. Yine eğitim ve öğrenim alanlarınızda güzel açılımlar altında olabilirsiniz. Bu dönem kafanız hızlı çalışacak, araştırma isteyen işler için uygunsunuz. Yalnız yakın çevrenizden bir dostunuzun özel hayatına dair sorunlarla uğraşabilirsiniz. Olumsuzluklarda kendinizi aşağıya çekmeyin.

Akrep Burcu

15 Kasım 2021, Pazartesi 07:45

15 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza kendinizi önemseyerek, beklentilerinizi gerçekleştirerek giriş yapacaksınız. Bu hafta sizin için önemli. Parasal düzeninizde ve işlerinizde dikkatli olmanız gerekebilir, enerjiniz yüksek çalışacak bu da gereksiz risk almaya yatkın olacağınızı gösteriyor. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulmasıyla parasal konularda sahip olduklarınızı yaşayacağınız hızlı olaylarla sorgulayabilirsiniz. Elinize ani bir para geçebilir veya çıkabilir. Maddi konularda hırslı davranabilirsiniz. Ortaklaşa başladığınız bir işin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu dönem ve sonrasında işlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Bir sıkıntı yaşarsanız gerekçelerini ve hatalarınızı iyi çözümleyin.

Boğa Burcu: Haftanız isteksiz ve geri planda durmak isteyeceğiniz enerjilerle başlıyor. Bu hafta işlerinizde abartıdan kaçınmalısınız. Çarşamba günü tehlikeli durumlar sizi ilişkilerinizden vurabilir. Karşı tarafın enerjisi yüksek çalışacak, bu dönem ilişkinizde ani kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa çatışmalardan uzak durun. Cuma günü devreye giren parçalı Ay tutulması, özel hayatınızda ve kişisel hedeflerinizde, sağlığınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerle başlayabilirsiniz. Maddi konularda bu aralar güzel enerjiler devrede. Çarşamba günü şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Kazalara sebebiyet verecek oluşumlara karşı gözünüz açık olsun. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız gerginlikler yüksek olabilir. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulmasında bir işin gizli-saklı bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Serinkanlılığınızı korumanız önemli olacak. Beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Yine annenizin kardeş ve akrabalarının hayatında hızlı olaylar oluşabilir. Bu hafta tutamayacağınız sözlerden kaçının.

Yengeç Burcu: Haftanıza hızlı enerjilerle, hareketli bir şekilde başlıyorsunuz. Maddi konularda abartılı harcamalardan kaçının. Çarşamba günü enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın. Tehlikeli ortamlardan uzak durun ve sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki gerilimleri iyi kontrol edin. Cuma günü devreye giren parçalı Ay tutulmasıyla birlikte arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Ya da ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınızda dengesizliğe neden olabilir. Ani çevre değişimlerine açık olacağınız gibi arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerle, fikirleriniz, vizyonunuz değişebilir.

Aslan Burcu: Haftanıza dış ortamlardan alacağınız haberlerle giriş yapacaksınız. Aile hayatınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Bu hafta özel hayatınızda sevdiğinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İşin içinde aileler de olabilir. Ev, aile ve kariyer arasındaki zorlanmalar karşınıza gelecek. Yine eşinizin işiyle ilgili bir konuda zorlandığını görebilirsiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Başak Burcu: Bu hafta halledilmesi gereken parasal konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Çarşamba günü enerjiniz yüksek çalışabilir. Önemli işleri halletmek için uygun olacak ama sizi zorlayan enerjiler varsa dikkatli adımlar atmaya çalışın. Tepkileriniz yüksek olabilir, adrenalini seveceksiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması, yakın çevrenizle uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Ortaya çıkacak ani bir seyahat, eğitim konusu işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insanlardan yardım alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bu dönem kendi bildiğinizi okumayın.

Terazi Burcu: Bu hafta ilişkilerinizde karşı tarafın özgür ve aceleci tavırları karşısında kafanıza estiği gibi davranmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda çekişmeler oluşabilir. Bu dönem hızlı gelişmelerden kaynaklı olarak harcamalarınız artabilir. Tehlikeli para oyunlarından, yatırımlardan uzak durmalısınız. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Veya ortaya çıkan bir borç sizi sıkabilir. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Eviniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Akrep Burcu

08 Kasım 2021, Pazartesi 07:32

8 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta önemli işlerinizde, görüşme ve konuşmalarınızda güzel sonuçlar alabilirsiniz sevgili Koçlar. Aynı zamanda mesleğinizle ilgili konularda bağlantılarınızı da kuvvetlendirebilirsiniz. Bu hafta maddi konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Para konuşmalarında gerginliklere ve aksiliklere açık olabilirsiniz. Ortaya çıkacak bir ödeme sizi sinirli ve agresif kılabilir. Riskli işlerden kaçının, kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın. Maddi alanda mücadeleye açık olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın iş hayatında zorlanmalar oluşabilir. Yeni fikirler hiç olmayacak çözümleri ve olasılıkları da karşınıza çıkarabilir.

Boğa Burcu: Haftaya uzak çevre ilişkilerinizi kuvvetlendirerek başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Bu hafta başında sizin için güzel haberler devrede olabilir. Özel hayatınıza dikkat ve temkinle yaklaşmanız gerekiyor. Sevdiğinize karşı agresif ve kızgın olabilirsiniz veya ondan böyle bir etki görebilirsiniz. Ortaklı bir işiniz varsa karşı taraftan beklentiniz yüksek olabilir. Özel hayatınızda, kalabalık yerlerde zorlanma enerjisi devreye girerken, sizi sakinleştirecek, algınızı farklı yerlere çekecek arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bu hafta oluşacak olayları gözünüzde çok büyütmeyin, negatif düşüncelerden uzak durmaya çalışın.

İkizler Burcu: Haftanıza maddi konularla giriş yapıyorsunuz sevgili İkizler. Beklediğiniz bir para varsa bu hafta başı elinize geçebilir. Ödemelerinizi kolay halledebilirsiniz. Bu hafta iş ortamlarınızda sinirli, agresif ve gergin etkilere dikkat edin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Yine çalışma arkadaşlarınızın aile hayatında bazı zorlanmalar oluşabilir. Seyahat ve eğitime dayalı konularda mücadeleci koşullara hazır olun. Diğer taraftan yardım ettiğiniz insanlardan güzel destekler alacak, işlerinizdeki zorlanmaları rahat aşacaksınız. Mümkün olduğunca olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bu hafta ilişkilerinize, özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde sinirli, gergin etkilerden uzak durmaya çalışın. Önemli konuşmalar sizi hareketlendirebilir. Fikirlerinizi başka insanlara ve sevdiklerinize kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konuşmalar canınızı sıkabilir, çok çabuk tepki verebilirsiniz. Özel hayatınız, sosyal çevre ve çocuğunuzla olan ilişkilerinizde dikkatli olun. Riskten, büyük harcamalardan kaçının. Seyahat, eğitim, gelecek planlarınızda güzel açılımlar oluşabilir.

Aslan Burcu: Bu hafta gündelik koşturmalarınız, düzeniniz ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacak sevgili Aslanlar. Ev ve aile ortamlarınızda kızgın ve gergin konuşmalara dikkat edin. Hemen harekete geçmek ve aile ortamlarınızda fikirlerinizi uygulamak isteyebilirsiniz ama bu destek beklediğiniz konularda çalışmayabilir. Aile büyüklerinizle bu dönemde ev alımı veya evle bağlantılı bir konuda konuşmanız olabilir. Bu konuda onlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Ev hayatınızda size ne yapmanız gerektiği konusunda söylenilenlere karşı tepkiniz yüksek olabilir. Kendinizi ilişkilerinizde çok zorlamamanız gereken bir haftadasınız.

Başak Burcu: Bu hafta aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular önem kazanabilir sevgili Başaklar. Önemli bir görüşmeniz, anlaşmanız ya da bir toplantınız varsa bu toplantılarda sıkılgan ve sinirli tavırlar sergileyebilir, her şeyi ben biliyorum tavrına bürünebilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde bu dönem adeta çok farklı konular var. Öğrenmekten mutluluk duyuyorsunuz ama bütün bunları diğer insanlarla paylaşırken aynı tutumu o insanlarla olan diyaloglarınızda gösteremeyebilirsiniz. Bu hafta en çok buna dikkat etmeniz gerekebilir. Araba kullanıyorsanız sinirli, dalgın ve ani hareketlere karşı dikkatli olmalısınız.

Terazi Burcu: Haftanıza ev ve aile konularınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Daha önceden planladığınız bir ev gezmesi, misafir ağırlama devrede olabilir. Bu hafta maddi konularda haberler gelebilir. Bu haberler sinirlerinizi çabuk bozabilir ve ani kararlar almanıza neden olabilir. Parasal konularda farklı uygulamalar içine girebilirsiniz. Kafanızdaki hesaba göre hareket edemeyebilirsiniz. Büyük harcamalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Riskli işlerden uzak durun. Acil bir yedek plan zorlanacağınız konularda sizi kurtarabilir. Gayret gösterdiğiniz işlerde olumlu ilerlemeler görülebilir.

Akrep Burcu:

01 Kasım 2021, Pazartesi 07:58

1 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Kasım ayı parasal sorunlarınızı öne çıkarırken aynı zamanda hareketli yapınızla hem seyahat hem de eğitim konularını ele alacağınız bir dönem olacak sevgili Koçlar. Yeniay’da banka işleriniz, borçlarınız, vergi, kredi, nafaka gibi işlerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik olana açık olun. Yine bu tarihle beraber kariyer ve iş fırsatlarınız önem kazanacak. Güçlü, etkili insanlarla tanışabilir, onlardan destek sağlayabilirsiniz. Bu dönem görünür olacaksınız. Hafta sonu parasal konuları konuşmak ve ileri ki dönemler için plan yapmak anlamında rahat bir dönem başlıyor.

Boğa Burcu: Kasım ayında hızlı bir yükseliş yaşayabilirsiniz sevgili Boğalar. İşlerinizi daha rahat toparlayacak, özel hayatınıza daha fazla ilgi göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bu yeniayda evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir. Yalnız özgürleşme ihtiyacınız yüksek olacağı için ilişkinizde sıkılganlıklara, çabuk parlamalara açık olabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve gelecek işlerinizde sizi destekleyen etkiler devreye giriyor. Hafta sonu ilişkinizde, ortaklığınızda yaşadığınız sorunlar varsa bunları daha rahat ele alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Kasım ayı işinizle ilgili kararları içinde barındıracak sevgili İkizler. Gündelik hayatınızda koşturmalarınız hızlanabilir. Yine sağlığınızda dönüşümü sağlayacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ama önemli kararlarınız için yeniayı beklemek faydalı olabilir. Yeniay ile birlikte işinizle ilgili önemli kararlarınızı oluşturmalısınız. Ama iş alanlarınızda bazı çekişmeler de devrede olabilir. Diğer taraftan parasal işlerinizi toparlayacağınız bir dönem başlıyor. Bu size maddi konularda toparlanma fırsatı verecek, nefes aldıracak. Hafta sonu ve daha sonrasında sağlık kontrollerinizi yaptırmak için fırsatlı bir dönem başlıyor.

Yengeç Burcu: Bu hafta devreye giren yeniayla birlikte aşk hayatınız hareketleniyor. Bir ilişkiye başlamak, yeni biriyle çıkmak, aşk ilan etmek için yeniayın enerjisinden faydalanın. Çocukla ilgili oluşumlar için de önemli kararlar söz konusu olabilir. Yine de bu alanlarda ani olaylara da açık olacaksınız. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artarken, güvensizliklerinizi ona yansıtmamaya çalışın. Yine taşınma veya ortaklı işleriniz hızlanabilir. Bu dönem yeni âşık olduysanız o kişinin hayatınızdaki önemini anlayabilir ve ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Kasım ayında işleriniz önem kazanırken, diğer taraftan aile hayatınıza daha çok emek sarf edeceksiniz sevgili Aslanlar. Yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Bu alanda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Emlak alım satım işleriniz varsa yeniayla birlikte ani ve farklı olaylar etrafınızda cereyan edebilir. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı güvensizliklerinizi kontrol etmelisiniz. Bunu başarırsanız, etkili işler yapacaksınız. Hafta sonuyla beraber ev hayatınızda sorunlarınıza daha rahat çözüm üreteceğiniz bir dönem başlıyor. İşleri hızlandırabilirsiniz.

Başak Burcu: Kasım ayı sizin için oldukça hareketli olayları içinde barındırıyor sevgili Başaklar. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız işler devrede olurken, sosyal medyayı iyi kullanabilir, öğreniminize ağırlık verebilirsiniz. Yeniay ile birlikte yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli kararlar alabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde yenilikleri başlatabilirsiniz. Yalnız beklenmedik ve ani gelişen olaylara karşı da açık olmalısınız. Bu hafta ilişkileriniz ve özel hayatınız önem kazanırken yeniay zamanı zorlandığınız iş ve yakın çevre konuları hafta sonu yeniden ele alabilir, çözüm üretebilirsiniz.

Terazi Burcu: Kasım ayı parasal girişimlerinizi desteklerken bu ay kazançlarınıza ve ev ortamlarınıza kanalize olacaksınız. Yeniay ile birlikte kafanızdaki plan ve projeleri ortaya koymak, parayla ilgili düşündüklerinizi, karar verdiklerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Yalnız parasal konularda harcamalar, sıkılganlıklar hata yaptırabilir. Evinizi ve aile hayatınızı daha fazla önemseyeceğiniz birkaç hafta içerisindesiniz. Evinizle ilgili konularda bir tamirat, dekorasyon, tadilat işiniz varsa devreye sokun. Parasal konularda yaşadığınız sorunları ele almak hafta sonuyla beraber sizi rahatlatacak.

Akrep Burcu: