Hande Kazanova 1 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

1 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Kasım ayı parasal sorunlarınızı öne çıkarırken aynı zamanda hareketli yapınızla hem seyahat hem de eğitim konularını ele alacağınız bir dönem olacak sevgili Koçlar. Yeniay’da banka işleriniz, borçlarınız, vergi, kredi, nafaka gibi işlerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik olana açık olun. Yine bu tarihle beraber kariyer ve iş fırsatlarınız önem kazanacak. Güçlü, etkili insanlarla tanışabilir, onlardan destek sağlayabilirsiniz. Bu dönem görünür olacaksınız. Hafta sonu parasal konuları konuşmak ve ileri ki dönemler için plan yapmak anlamında rahat bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Kasım ayında hızlı bir yükseliş yaşayabilirsiniz sevgili Boğalar. İşlerinizi daha rahat toparlayacak, özel hayatınıza daha fazla ilgi göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bu yeniayda evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir. Yalnız özgürleşme ihtiyacınız yüksek olacağı için ilişkinizde sıkılganlıklara, çabuk parlamalara açık olabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve gelecek işlerinizde sizi destekleyen etkiler devreye giriyor. Hafta sonu ilişkinizde, ortaklığınızda yaşadığınız sorunlar varsa bunları daha rahat ele alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Kasım ayı işinizle ilgili kararları içinde barındıracak sevgili İkizler. Gündelik hayatınızda koşturmalarınız hızlanabilir. Yine sağlığınızda dönüşümü sağlayacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ama önemli kararlarınız için yeniayı beklemek faydalı olabilir. Yeniay ile birlikte işinizle ilgili önemli kararlarınızı oluşturmalısınız. Ama iş alanlarınızda bazı çekişmeler de devrede olabilir. Diğer taraftan parasal işlerinizi toparlayacağınız bir dönem başlıyor. Bu size maddi konularda toparlanma fırsatı verecek, nefes aldıracak. Hafta sonu ve daha sonrasında sağlık kontrollerinizi yaptırmak için fırsatlı bir dönem başlıyor.

Yengeç Burcu: Bu hafta devreye giren yeniayla birlikte aşk hayatınız hareketleniyor. Bir ilişkiye başlamak, yeni biriyle çıkmak, aşk ilan etmek için yeniayın enerjisinden faydalanın. Çocukla ilgili oluşumlar için de önemli kararlar söz konusu olabilir. Yine de bu alanlarda ani olaylara da açık olacaksınız. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artarken, güvensizliklerinizi ona yansıtmamaya çalışın. Yine taşınma veya ortaklı işleriniz hızlanabilir. Bu dönem yeni âşık olduysanız o kişinin hayatınızdaki önemini anlayabilir ve ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Kasım ayında işleriniz önem kazanırken, diğer taraftan aile hayatınıza daha çok emek sarf edeceksiniz sevgili Aslanlar. Yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Bu alanda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Emlak alım satım işleriniz varsa yeniayla birlikte ani ve farklı olaylar etrafınızda cereyan edebilir. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı güvensizliklerinizi kontrol etmelisiniz. Bunu başarırsanız, etkili işler yapacaksınız. Hafta sonuyla beraber ev hayatınızda sorunlarınıza daha rahat çözüm üreteceğiniz bir dönem başlıyor. İşleri hızlandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Kasım ayı sizin için oldukça hareketli olayları içinde barındırıyor sevgili Başaklar. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız işler devrede olurken, sosyal medyayı iyi kullanabilir, öğreniminize ağırlık verebilirsiniz. Yeniay ile birlikte yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli kararlar alabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde yenilikleri başlatabilirsiniz. Yalnız beklenmedik ve ani gelişen olaylara karşı da açık olmalısınız. Bu hafta ilişkileriniz ve özel hayatınız önem kazanırken yeniay zamanı zorlandığınız iş ve yakın çevre konuları hafta sonu yeniden ele alabilir, çözüm üretebilirsiniz.

Terazi Burcu: Kasım ayı parasal girişimlerinizi desteklerken bu ay kazançlarınıza ve ev ortamlarınıza kanalize olacaksınız. Yeniay ile birlikte kafanızdaki plan ve projeleri ortaya koymak, parayla ilgili düşündüklerinizi, karar verdiklerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Yalnız parasal konularda harcamalar, sıkılganlıklar hata yaptırabilir. Evinizi ve aile hayatınızı daha fazla önemseyeceğiniz birkaç hafta içerisindesiniz. Evinizle ilgili konularda bir tamirat, dekorasyon, tadilat işiniz varsa devreye sokun. Parasal konularda yaşadığınız sorunları ele almak hafta sonuyla beraber sizi rahatlatacak.

Akrep Burcu: Oldukça hareketli ve bir o kadar kendi isteklerinize yönelik adımlarla haftanız başlıyor. Yeniay ile birlikte hayatınıza dair yeni karar ve başlangıçlarınızı uygulamaya koyacaksınız. Özel hayatınızdaki insana, Yakın çevrenize anlayışla ve güvenle yaklaşmayı ihmal etmeyin. Sevginizi onlara daha fazla göstermelisiniz. Satış, reklam alanlarınız güçlenirken bu alanlarda sistemli ve kalıcı işler peşinde olacaksınız. Hafta sonuyla beraber önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginizi tamamen kendinize yöneliyor.

Yay Burcu: Kasım ayında kendi içinize çekilebilirsiniz sevgili Yaylar. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görün. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Yeniay, kadersel alanınızda oluşuyor. Bu süreçte kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında dikkatli olmalı, şartları çok fazla zorlamamalısınız. Parasal konular ve maddi alanlardaki ilişkileriniz birkaç hafta boyunca devreye girmeye başlıyor. Yine bu dönem önemli planlarınız varsa harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Özel hayatınıza ve kariyer adımlarınızda özenli olmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Kasım ayında işlerinizden arta kalan zamanlarda dâhil olduğunuz grup veya dernek toplantılarına katılabilir ya da iş için onlarla irtibat halinde olabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Yeniay ile beraber geleceğe yönelik her tür konu için harekete geçmek mümkün olabilir. Yeni adımlar, yeni projeler sizi destekliyor. Yine bu dönem alışveriş yapabilir, güzel ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. Hafta sonuyla beraber sosyal ortamlarda ve davetlerde, takım çalışmalarında becerilerinizi sergileyeceksiniz. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilir ve bu işlerden elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Kova Burcu: Kasım ayı iş yükünüz hızlanırken kendinize ve arkadaşlarınıza alan yaratmayı ihmal etmeyin sevgili Kovalar. Yeniay ile beraber kariyerinizde açılımlar, önemli kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir. Bu kararlarınızı uygularken gerilimlere, sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla karşı karşıya gelebilir, ailevi konular yüzünden birbirinizi üzebilirsiniz. Yine birkaç hafta boyunca ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Önünüzdeki dönem iş alanınızda patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu: Bu haftayla beraber arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Sosyalliğiniz artacak, daha fazla insanla, değişik yer ve ortamlarda bulunacaksınız. Devreye giren yeniayda yabancılarla yapılacak işler, yurtdışı bağlantılı konular, seyahat, eğitim önem kazanırken bu alanlarda önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Medya, ticaret, hukuk alanlarınızda aktif olacak. Diğer taraftan bu alandaki işlerinizde hızlı, beklenmedik olana açık olmanız da gerekecek. Eğitimsel işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sosyal medya alanlarınızda dış dünyaya açılmak, daha fazla yeni insanı kendinize çekmek için uğraşılarınız artabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder