Hande Kazanova 1 Mart haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

1 Mart haftası burçlar

Koç Burcu: Mart ayı biraz dinlenmeniz gereken, olayları daha geri plandan yaşayacağınız bir ay olabilir. Yakın çevrenizle olan mücadeleleriniz, onların hayatındaki zorlanmalar önem kazanıyor. Bu hafta itibarıyla iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda uğraşılarınız artacak. Çevrenizi etkileyeceğiniz bu dönem, hareket ve düşüncelerinizle iz bırakabilirsiniz. Eğitim hayatınıza daha fazla kendinizi vereceksiniz. Araba kullanırken, kısa yolculuklarda dikkatli olmanız gerekebilir. Çevresel koşullardan yana şansınız yüksek olacak. Önemli bir iş devreye girebilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Mart başında kısa planlara, satışa yönelik işlere para harcamalarınız hızlanabilir. Yine bu ay genel olarak iş konularınıza, gündelik hayatınıza ve sağlığınız özen göstereceksiniz. Bu hafta itibarıyla paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Parasal işlerde fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ama kısa gezilere, eğitime, iletişimsel işlere harcamalarınız da artabilir. Tüm hafta boyunca iş alanlarınızda, toplum önü işlerinizde güzel şanslar karşınıza gelebilir. Çevreniz tarafından yaptığınız işlerde desteklendiğinizi göreceksiniz. Bir dostunuzla güzel bir plan yapabilirsiniz.

İkizler Burcu: Mart ayında oldukça aktifsiniz. Özel yaşantınıza, hobilerinize, spora ve keyfe kendinizi verebilirsiniz. Bu hafta itibarıyla Mars sizin burcunuza geçecek. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Yine de kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmaya çalışmalısınız. Zihinsel olarak çabuk uyarılacağınız için bu dönem alerjilere, sağlık sıkıntılarına, nefes problemlerine dikkat edin. Güzel bir iş veya eğitim fırsatı sizi çok mutlu edebilir.

Yengeç Burcu: Mart ayı kendinizi iş konularında biraz rölantiye alacağınız, enerjinizi kuvvetlendirmeniz gereken bir ay olacak. Aile hayatınıza, evinize ve yuvanıza ekstra özen göstereceksiniz. Bu hafta itibarıyla kişisel alanlarınızda zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem önemli iş girişimlerinden biraz uzak durun, planlarınızı oluşturun, yanlış zamanda atılacak adımlar sizi zor durumda bırakabilir. Zaman zaman yönünüzü kaybettiğinizi düşünebilir, anlık patlamalar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Mart ayında parasal işleriniz hızlanıyor. Yine özel ilişkilerinizde karşı tarafla yapacağınız planlara önem vereceksiniz. Sosyal ortamlarda enerjinizi daha rahat kullanacak, fikirlerinizle insanları etkileyeceksiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar mart başında hayatınızı renkli kılabilir. Bu hafta itibarıyla hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir. Gelirleriniz için uğraşacak, önemli işlerde kendinizi göstereceksiniz. Sosyal ortamlarınızda ve arkadaş ilişkilerinizde fikirsel uzlaşmazlıklar, anlaşmazlıklar görülebilir. Konuşmalarınızda daha anlayışlı ve düşünceli olmaya çalışın.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Mart ayında ilişkiler bir yandan, çalışma koşullarınız diğer yandan çalışacak. Bu yıl kariyer ve iş alanlarınıza yönelmeniz gereken bir yıl, bu yüzden mart başı itibarıyla enerjinizi bu konulara harcamaya başlayacaksınız. Bu hafta itibarıyla kendinizi göstermekten, toplumsal konularla ilgilenmekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Fikirlerinizle iş ve kariyer alanlarınızda öne çıkabilirsiniz. Ama unutmayın bu fikirleri teoride bırakmak yerine harekete geçmekten korkmayın. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize ekstra özen gösterin. Güzel haberlerin karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Terazi Burcu: Mart ayında sağlığınıza, gündelik yaşantınıza, düzeninize önem vermelisiniz. Soğuk algınlıklarına çabuk yakalanabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekebilir. Bu hafta itibarıyla iletişimsel konular, seyahat, eğitim alanlarınız hızlanıyor. Enerjinizi eğitime, yabancılarla yapılacak olan işlere, ticari faaliyetlere, dil kurslarına, online seminerlere kaydırabilirsiniz. Fikrilerinizi geniş çevrelere yaymak isteyebilirsiniz. Eğitime dayalı bir seyahat gündeme gelebilir. Aşkta olumlu sinyalleri hafta sonu hayatınıza geçirirken, bu hafta parasal işlerinizi rahat halledeceksiniz.

Akrep Burcu: Mart ayı geri plandan yürüteceğiniz işlerinizle başlıyor. Bu ay özel hayatınızda sizi zorlayan mücadeleci koşulları geride bırakacaksınız. Keyfe, yaratıcılığa, sanata, hobilerinize vakit ayırmalı, kendinizi rahatlatmalısınız. Bu hafta itibarıyla enerjinizi banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında harcayacaksınız. Bu alanlarda mücadele ve uğraşılarınız artabilir. Sözlerinize, konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz, istenmedik çıkışlar, anlık sinirlenmeler başınızı derde sokabilir. Tehlikeli yer ve olaylardan uzak durmaya çalışın. Ev ve aile alanlarınızda güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Yay Burcu: Mart ayında evinize, ailenize vakit ayırabilir, ev ortamlarınızda kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. İlişkilere dair hızlanacağınız bu ay önemli bir taşınma, ilişki başlangıcı, ilişkinizde hareketlenmeler devrede olacak. Bu hafta itibarıyla enerjinizi özel hayatınıza çeviriyorsunuz. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalabilir. Bu süreçte fikirleriniz, düşünceleriniz, söyledikleriniz önemli olabilir. İletişim halindeyken anlık çıkışlara ve sinirlenmelere karşı dikkatli olun. Hafta sonu güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Mart ayı işlerinizin hızlanacağı, başkalarına hizmet etmekten hoşlanacağınız, fikirlerinizle beraber çalıştığınız insanları etkileyeceğiniz bir ay olabilir. Bu hafta itibarıyla çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Alerjiler, solunum yolları ve göğüs alanlarınızda bazı sorunlara karşı dikkatli olun. Çok çalışıyorsanız sinir sisteminizi sağlam tutmanız gerekebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla olan iletişiminizde dikkatli olmalı, fikirlerinizi sunarken gerginliklerden kaçınmalısınız. Hafta sonu çok güzel bir iş veya fırsatla karşılaşabilirsiniz. İyi para kazanacaksınız.

Kova Burcu: Mart ayında işleriniz tıkırında görünüyor. Ev ve aile alanlarınızdaki sıkıntıları atlattıktan sonra enerjinizi hobilerinize, keyfe, aşka ve eğlenceli konulara çevireceksiniz. Bu dönem fikirlerinizle etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz ama sinirli ve gergin oluşumlardan uzak durun. Ailenizin kazançları sizi çok mutlu edebilir. Bu ay hem işlerinizde, hem de kişisel koşturmalarınızda şanslı bir ay olacak. Tüm Mart ayını etkin bir şekilde değerlendirin. Aşk hayatınızda, sporda, eğitimde kendinizi göstereceksiniz. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi eğlenceli konulara aktarmak isteyeceksiniz.

Balık Burcu: Mart ayı kişisel girişimleriniz adına destekleniyorsunuz. Kendinize bakacak, fiziki görüntünüzle ilgili yenilenmek isteyeceksiniz. Bu dönem kendinize gereken yatırımı yapacaksınız. Bu hafta itibarıyla aile ilişkilerinize, ev hayatınıza enerjinizi harcayacaksınız. Fikirlerinizi aile ortamlarınızda göstermek veya düşüncelerinizi harekete geçirmek önemli olacak. Ailenizle fikir anlaşmazlıklarından, tartışmalarından uzak durun. Yine bu süreçte evinizin güvenliğini ihmal etmeyin. Evle ilgili konularda kararsızlıklar devrede olurken iletişim hızlılığı, bilgi akışınız yüksek olacak. Sevdiğiniz insanın işle ilgili güzel gelişmeleri olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder