Hande Kazanova 1 Şubat haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

1 Şubat haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta itibarıyla 3 hafta boyunca ilgi alanınız arkadaşlarınız ve sosyal çevre konularına kayabilir. Venüs Kova burcunda özgürlüğü ve bireyselliği temsil ettiğinden, arkadaşlık ilişkilerinizde sizi sıkmayacak, karışmayacak insanlarla iletişimde olmayı tercih edebilirsiniz. Yine partiler, organizasyonlar, katılınacak davetler bu dönem hoşunuza gidebilir. Sosyalliğinizi arttırmak isteyebilirsiniz ama pandemiyi işin içine katarak kendinize nefes alacak alanlar oluşturun. Toplumsal sorumluluklar, bir derneğin veya partinin sorumlulukları, önemli bir organizasyonun sorumlulukları hafta sonu üzerinize binebilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta iş koşturmalarınız hızlanabilir. Hiçbir işle uğraşmasanız bile toplumsal konularla fazlasıyla ilgili olacaksınız. Hırslarınız ve fiziksel mücadeleleriniz artabilir. Yaratıcı alanlara yönelmelisiniz. Kendinizi amaç ve hedeflerinize vereceksiniz. İş ve kariyer hayatınızda yaratıcı ve farklı yönlerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. İş ortamlarınızda rahat davranabildiğiniz ve istediğinizi yapabildiğiniz müddetçe, başarınız kaçınılmaz olacak, yine patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkilerinizde kendinize has bir tarz geliştirebilirsiniz. Dijital ortamlarda çalışıyorsanız bu dönem başarılı işler çıkartacaksınız.

İkizler Burcu: Şubat ayı sizi yenilerken çevre ilişkilerinizde parasal konularla ilgili olacaksınız. Bu dönem arkanızdan çok iş çevrilebilir. Enerjinizi iyi kullanmaya çalışın. Uzaktaki akrabalarınıza ve sevdiklerinize karşı özgür düşünce yapınızla olabildiğince esnek olacaksınız. Yine yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda farklı ama heyecanlı oluşumlar ve ilişkiler içine girmeniz mümkün. Sevdiğiniz insanın akrabalarıyla olan ilişkinizde güzellikler yaşanabilir. 3 haftalık süreç içerisinde bir çocuk kadar mutlu olabilir, özgürlüğünüzün tadını öğrenmeyle çıkarabilirsiniz. Akademik çalışmalarınız bu süreç içerisinde artabilir.

Yengeç Burcu: Şubat ayında ödemeler dengenizi iyi oturtmalısınız. Alacak verecek dengesi, yatırımlarınızın kazancı, partnerinizin gelirleri önemli olurken, bir borcun altına girmek için istek duyabilirsiniz. Ortaklaşa maddi konularda mümkün olduğu kadar esnek olmalısınız. Tutkularınızla hareket etmek, ilişkilerinizi zedeleyebilir. Bu dönemde kredi alabilir, vergi işlerinizle uğraşabilir, nafaka, miras gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın gelirlerindeki artışlar, sizin maddi durumunuzu da iyi etkileyebilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Şubat ayında özel hayatınızın detaylarıyla uğraşacaksınız. Bir yandan güzel teklifler, diğer yandan ele alınması ve çözülmesi gereken konular, hepsi Şubat ayınızı hareketli tutacak. Bekâr olanlarınız bu ay önemli bir beraberliğe adım atabilir ya da yarım kalmış bir ilişkinin içinde kendilerini bulabilirler. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde farklı ve kendinize has ilişki yönteminiz, sevdiğiniz insanla güzel bağlar oluşmasına neden olacak. Yine çok fazla baskı yaratmadan evlilikle ilgili kararlar alınabilir. Nişan, düğün, dernek işlerinizi bu 3 hafta içinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Şubat ayında çok çalışacak, başkaları için hizmet etmekten mutluluk duyacaksınız. İş alanlarınızda daha özgür ve rahat takılmak isteyebilirsiniz. Bilime, teknolojiye ve dijital alanlara dayalı işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu dönem işinizde sıkıcı, ağır koşullar yerini, daha bireysel ve sizi geliştiren alanlara bırakmaya başlayacak. İşinizi sevecek ama bir o kadar özgür olmak isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda güzelleşmeler yaşanabilir. Kilo almaya müsait olabilirsiniz, bu 3 haftalık süreç içerisinde yağlı yiyeceklere dikkat edin, midenizi zorlamayın.

Terazi Burcu: Şubat ayı aşk hayatınızın detayları ile başlıyor. Venüs’ün bu alanlarınıza girmesi ile beraber aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Şubat ayını aşk, keyif ve hayatınızı doya doya yaşamak anlamında unutamayacaksınız. Eski ilişkiler bu dönem çözülmek üzere karşınıza gelebilir. Bu hafta tutkularınız yüksek çalışacak, kendi hobilerinize, spora vakit ayıracaksınız enerjinizi doğru kullanın. Çocuğunuz varsa onun hayatındaki önemli olaylara vereceğiniz sinirli ve tepkisel yaklaşımlara dikkat edin. Harcamalarınız konusunda da bu hafta mantığı elden bırakmayın.

Akrep Burcu: Şubat ayında ailenize, evinize vaktinizi ayıracaksınız ama diğer yandan ev ortamınızı daha iyi düzenleyebilir, kendinize eğlenceli alanlar yaratabilirsiniz. Bu dönem aile hayatınıza gereken özeni ve sevgiyi vermeye başlayacaksınız. Ailenize karşı bireysel davranışlarınız ön plana çıkabilir veya ev ortamınızda kendi özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Kendinize has bakış açınızla evinizi tamir etmek, boya, badanaya kalkışmak, dekorasyon ve tadilat işlerine girmek kendinizi iyi hissettirebilir. Özellikle bu 3 hafta boyunca ailenize ve büyüklerinize karşı fikri sabitlikten kaçının ve esnek olmaya özen gösterin.

Yay Burcu: Şubat başında hem yakın çevrenizle ilgilenecek, hem de öğrenmeye açık olacaksınız. Bu ay kafanızda bir sürü fikir olabilir. Sosyal medya veya dijital ortamda toplantı ve görüşmelerinizi yapabilir, kısa vadeli planlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Bu anlamda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiyor, sizin için iletişimi bol, ilişkileri keyifli bir dönemi başlatıyor. Satış, pazarlama, reklama dayalı işlerinizde, farklı ve özgün ilişkiler kurabilir ve iyi kazançlar sağlayabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle kuracağınız ilişkilerde, rahat ve esnek etkiler söz konusu olacak. Konuşmaktan ve paylaşmaktan keyif alacaksınız.

Oğlak Burcu: Şubat ayında maddi konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Girişimlerinizin meyvelerini almaya yakın olacaksınız. Bu hafta Venüs Kova burcuna geçecek. Paraya dayalı ilişkilerinizde tutmaktan ve hesap yapmaktan çok, daha özgür ve rahat bir politika izlemeye başlayabilirsiniz. 3 hafta boyunca parasal gelirlerinizdeki artış sizi sevindirebilir. Teknolojik konular, bilim, fen, keşif, bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız, bu etkiyi olumlu bir biçimde hissedeceksiniz. Veya bu alanlara para harcamalarınız hızlanabilir. Paraya tutumunuz ne kadar özgür ve rahat olursa, o kadar daha fazlası gelebilir.

Kova Burcu: Şubat ayıyla beraber yenileniyorsunuz. Hayatınızla ilgili alanlarda önemli sorumluluklar devrede olabilir. Ev ve aile ortamlarınızda çekişmeler, sürtüşme ve kavgalara dikkat edin. Bu hafta Venüs sizin burcunuza geçecek. Artık daha mutlu, sosyal ve kendinize düşkün olacaksınız. Yine bu dönem alışveriş, kıyafet alma, saç, makyaj değiştirme, fiziki görüntünüze önem verme gibi etkileriniz olabilir. Yine bu 3 hafta boyunca herkesi etkileyebilir, dikkatleri çok rahat üstünüze çekebilirsiniz. Birkaç aydan beri sizi zorlayan durumlar geride kalıyor.

Balık Burcu: Şubat ayı sizin için tam bir dinlenme ayı olacak. Kendi köşenizde olmayı isteyecek, gerekli görmedikçe önemli işlerle uğraşmayacaksınız. Yine kapanmanız gereken, derin araştırmalar gereken önemli işlerinizde kendinizi bu alanlara rahat adayabilirsiniz. Bu hafta yalnız kalmak, hayatın anlamını, aşkın anlamını keşfetmek isteyeceksiniz. Geçmiş ilişkileriniz yeniden devreye girebilir. Bu süreç içerisinde gizli saklı aşk ilişkileri, platonik etkiler altında olabilirsiniz. Sevdiklerinizden uzaklaşmak, anti sosyal olmak yerine, bu dönemi kendinizi gözlemlemek ve gerçek duygularınızı ortaya çıkarmak için kullanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder