Hande Kazanova 11 Ocak haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

11 Ocak haftası burçlar

Koç Burcu: Önemli haberlerle haftanız başlıyor. Bir gelişme veya fırsat haftanızı güzelleştirebilir. Bu hafta işlerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Çarşamba günü oluşan Yeniayla birlikte amaç ve hedeflerinize yönelik önemli adımlarınızı devreye sokabilirsiniz. Kariyerinizdeki açılımları bu yeniayla beraber yeniden şekillendirmek isteyeceksiniz. Yalnız aynı zaman içinde parasal işlerinizde bazı zorlanmalara ve sıkıntılara açık olabilirsiniz. Beklentilerinizi aşağıya çekin ve oluşacak olaylardan ders çıkarın. Bu hafta itibarıyla sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız, parasal işlerinizde daha hızlı gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza kariyer alanlarınızda yakalayacağınız fırsatlarla veya güzel haberlerle giriş yapıyorsunuz. Farklı ve değişik olan her şey daha çok ilginizi çekecek. Salı günü gergin konuşmalardan kaçının. Çarşamba günü oluşan Yeniay ile beraber seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk temaları ön plana çıkacak. Bu alanlarda hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz. Yine bu yeniay zamanı, bir işiniz durabilir, engellerle uğraşabilirsiniz. Annenizin ailesinden, anne tarafınızdan bir insanın sağlık sorunları karşınıza gelebilir. Bu hafta güçlü insanlarla bağlantılarınız artacak ama çekişmelerden uzak durmaya çalışın.

İkizler Burcu: Bu hafta gelecek planlarınıza ve parasal durumunuza odaklı olacaksınız. Güzel bir şans veya fırsat uzak çevrenizden karşınıza gelebilir. Çarşamba günü gerçekleşen Yeniay ortaklaşa parasal konularda, banka işlemlerinde, vergi, kredi, faiz gibi konularda önemli adımlarınızı uygulamanız için size destek verecek. Ama gelecek planlarınız, eğitim alanlarınız konusunda engeller ve zorlanmalar karşınıza gelebilir. Bir konuda acele edebilirsiniz ve düşünmeden adımlar atabilirsiniz. Diğer taraftan sorun ve olayları daha rahat ele alabilir, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler alanınızda, yurtdışı eğitim konularında değişimleri hayatınıza alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftanız yapılması gereken işlerinizle başlıyor. Bu hafta başında parasal işlerinizde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü gerçekleşen Yeniay, özel hayatınızla ilgili her tür kararı devreye sokabilir. Evliliğinizle, ilişkilerinizle ilgili başlangıçları uygulayabilirsiniz. Ama sosyal ortamlarda girişeceğiniz işlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin işlerinde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Bu hafta çevre ve ortam değişimleri için destekleneceksiniz. Zorlanan dostlarınız, çevrenizin işlerinde daha rahat etkiler oluşabilir. Ayrıca fikirlerinizdeki değişimleri daha rahat uygulayacağınız bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta özel ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda güzel şanslar yakalayacaksınız. İş hayatınızda farklı ve değişik olan fikirlerin peşinden gidebilirsiniz. Fikirlerinize onay vermeyenlere karşı tepkileriniz yüksek olabilir. Çarşamba günü oluşan Yeniayla birlikte işinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yine sağlığınız adına vermeniz ve başlatmanız gereken önemli kararlarınız varsa uygulamaya koyabilirsiniz. Diğer taraftan bu tarihte özel hayatınızda, aile ortamlarınızda bazı sorunlar, engeller, sıkıntılar baş gösterebilir. Bu dönem eşinizin sağlığına dikkat etmesi gerekecek.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta iş alanlarınızda güzel haberler alacaksınız. Yalnız iş görüşmelerinde, anlaşmalarında dikkatli olmalısınız. Çarşamba günü gerçekleşen Yeniay, aşk hayatınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Çocuğunuzla ilgili daha önceden planladığınız konuları da devreye sokmanız mümkün. Bu yeniayda özel hayatınız öndeyken iş ve günlük alanlarınızda bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Yine iş alanlarınızda bir iş seyahati, sağlık engeline takılabilir. Bu hafta seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla girişilen işler, hukuk ve ticaret alanlarınızda daha hızlı ilerlemeler kaydedebileceğiniz bir dönem başlıyor.

Terazi Burcu: Bu hafta aşk hayatınızda veya işlerinizde güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Dış ortamlarda keyfiniz yüksekken yakın çevrenizdekilere karşı tepkisel olabilirsiniz. Çarşamba günü gerçekleşen Yeniay ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli kararlarınızı ve başlatmak istediğiniz konuları hayatınıza getirecek. Yine bu yeniay zamanında aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili alanda zorlanmalar devrede olabilir. Bir durma, blokaj enerjisi devrede olabilir. Spor yapıyorsanız dikkatli olun. Bu hafta itibarıyla ortak para alanlarınızda yaşadığınız yavaşlamalar, sorunlar geride kalmaya başlıyor.

Akrep Burcu: Bu hafta başında ev ve aile ortamlarınızda çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız aile hayatınızda özel ilişkilerinize dikkat edin. Çarşamba günü oluşan Yeniay, iletişimsel konularda hızlı kararları karşınıza getirecek. Kafanızdaki girişimleri hızlandırabilirsiniz yalnız aile ortamlarınızda, evle ilgili konularda engeller, sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Yine aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili konulara, varsa dedenize, ev içi sorunlara blokajlara bu dönem dikkat etmelisiniz. Bu hafta itibarıyla değişimi, farkındalığı ilişkiler veya ortaklıklar alanında yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu: Bu hafta yakın çevrenizden alacağınız güzel haberlerle başlıyor. İletişimi yüksek işlerinizde önemli görüşmeler ve anlaşmalar oluşabilir. İş ortamlarınızda sıkılgan ve farklı davranışlarınız yüksek olurken, hayata farklı gözlerle bakacaksınız. Çarşamba günü oluşan Yeniay, parasal alanınızda gerçekleşiyor. Parayla ilgili alanlarda kararlarınız konusunda bu yeniayı kullanabilirsiniz, diğer taraftan bu yeniay zamanı işlerinizde, girişimlerinizde engeller, blokajlar oluşabilir. Yakın çevrenizden insanların aile hayatında ve sağlık konularında zorlanmalarına şahit olabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda daha hızlı, ani ve beklenmedik olaylar yaşamaya hazır olmalısınız.

Oğlak Burcu: Bu hafta başında parasal işlerinizde, maddi konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Para kazancınız yüksek olurken, genel olarak harcamalarınıza tepkili yaklaşabilirsiniz. Çarşamba günü oluşan Yeniay, kişisel girişimleriniz için sizi destekliyor. Yeni başlangıçları, yeni adımları hayata geçirmeli, planlarınızı hareketlendirmelisiniz. Yalnız parasal konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Bu dönem spekülasyondan uzak durun. Eğlence ve aşk hayatınızda engeller, blokajlar oluşabilir. Bu hafta itibarıyla aşk evinizde ilerleyen Uranüs düzeliyor. Aşkta, sanatsal konularda, eğlenceli alanlarda değişimleri hayatınıza daha rahat geçirebilirsiniz.

Kova Burcu: Kişisel olarak şanslı olacağınız bir hafta başlıyor. Sosyal çevrenizden alacağınız haberler sizin için önemli olacak. Yalnız özel hayatınızda dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insanın, eşinizin iş konularındaki zorlanmaları ilişkinizi yorabilir. Çarşamba günü oluşan Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Bu yeniayı kötü akışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanabilirsiniz. Yine bu yeniayda ev ve aile düzeninizde zorlanmalar sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Sağlığınızda enerji düşüşleri, hastalıklar oluşabilir. Bu hafta ev ve aile alanlarınızda daha hızlı gelişmeler altında olabilir, değişimleri bu alanda yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde bu hafta şanslı olacaksınız. Yalnız sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Kafanızdaki fikirleri hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Çarşamba günü gerçekleşen Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanınızda gerçekleşiyor. Bu tarihten sonra arkadaşlarınızla, çevrenizle beraber alacağınız kararlarınızı, uygulayabilirsiniz. Ama bu tarihte yakın çevrenizde bazı sorun ve sıkıntılara açık olacaksınız. Bir girişiminiz veya işiniz engellenebilir, blokajlar yaşayabilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki bir insanın iş ve kariyer bağlantıları tehlikeye girebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder