Hande Kazanova 12 Ekim haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

12 Ekim haftası burçlar

Koç

Bu hafta iş konularında başkalarına yardım öne çıkarken, gündelik işlerimizde sorunlarımızı daha doğru bir şekilde ele alabiliriz. Hafta ortası itibarıyla ay sonuna kadar büyük bir borcun veya para ödemesinin altına girmemeye çalışın. Ayrıca bu Merkür gerilemesinde özel hayatınızdaki insanla gerginlikler öne çıkabilir. Cuma günü oluşan yeniay, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, ortaklı işlerinizde yeni başlangıçlarınızı ayağınıza getirebilir ama mücadelenizde yüksek olacak. İş alanlarınızda, beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda hayal kırıklıklarına dikkat edin. İlişkilerinizde sorumluluklar size veya partnerinize ağır gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Bu hafta başında ailevi konulara önem vereceksiniz. İkili ilişkilerinizde ve özel yaşantınızda olaylara doğru bir şekilde yaklaşacaksınız. Çarşamba günü Merkür gerilemesi eski konu ve olayları karşınıza getirebilir. İlişkinizde çözüm arayışınız varsa bu gerilemeden faydalanacaksınız. Yine eski aşklar karşınıza gelebilir veya ilişkilerinizde eskiden yaşadığınıziletişim sıkıntıları ortaya çıkabilir. Cuma günü oluşan yeniayla beraber bir işe başlama, iş değiştirme, yeni bir projeye başlama etkisi yüksek olacak. Sağlığınızda önem kazanıyor. Bunları yaparken işlerinizde ve sağlığınızda ekstra zorlanabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı hassaslığınız yüksek olacak.

İkizler

Haftanız iletişime, idareye yönelik işlerinizle başlayacak. Bu hafta Merkür geriliyor. İş hayatınızda iletişiminize, hizmet alanlarınıza dikkat etmelisiniz. Yeni bir işe başvurmak, başlamak için desteklenmeyeceksiniz. Yeni eleman alımına bu süreçte dikkat edin. Beraber çalıştığınız insanların hayatında da bazı sorunlar oluşabilir. Eski hastalıkların ve sorunların nüksettiğini görebilirsiniz. Yeniayla beraber aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Ama bu yenilenmeler ancak mücadele ve sabırla aşılabilir sevgili İkizler. Bu dönem sevdiklerinize karşı sabırsızlık ve anlayışsızlıktan kaçının.

Haberin Devamı

Yengeç

Bu hafta parasal işlerinizi düzenlemek önem kazanırken aile ve iş hayatınızda oldukça gergin olabilirsiniz. Merkür gerilemesiyle ilişkilerinizde iletişim sorunlarına dikkat edin, çözemediğiniz konular bu gerilemede yeniden karşınıza gelebilir. Cuma günü ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşuyor. Evinizle ilgili konular, aile hayatınızın detayları öne çıkacak ama mücadeleler, zorlanmalar bu alanlarda sizi yorabilir. Ailevi sorunları tek başınıza çözmek yerine işbirliklerine ve gerçekçi, sağlam adımlara hazır olmalısınız. Çevrenizden bir insan hayal kırıklığı yaratabilir.

Aslan

Haftanıza yerinizde duramayacağınız etkilerle başlıyorsunuz. Ev ortamlarınız için bir işinizi hafta başında halledebilirsiniz. Merkür gerilemesiyle beraber geçmişte yaşanılmış iletişim sıkıntıları bu dönemde çözülmek üzere yeniden karşınıza gelebilir. Aile büyüklerinizle iletişiminize bu dönemde ekstra dikkat edin. Ev değişimi, kiralama gibi işleriniz varsa her konuyu birkaç kez gözden geçirin. Yeniayda satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, iletişimle ilgili işlerinizde kararlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz ama bu alanlarda ilerlemek biraz mücadele ve güç gerektirebilir. İşlerinizde sistemli bir şekilde ilerleyerek, zamanı doğru kullanarak adımlar atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta isteksiz enerjilerle dolu olabilirsiniz. Merkür’ün hafta ortasında gerilemeye başlamasıyla beraber yakın çevre ilişkilerinizde, iletişime dayalı konularda yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Bu dönemde iletişim işleriniz sekteye uğrayabilir. Önemli anlaşmalardan ve görüşmelerden uzak durun. Bir elektronik bir eşyanız bozulabilir, randevularınızı kaçırabilir, bazı evraklarınızı kaybedebilirsiniz. Yeniay, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Ama bu kolay bir yeniay olmayacak, bütçenizi ve harcamalarınızı düzene sokarak, gerçekçi adımlar atarak daha rahat ilerleyebilirsiniz.

Terazi

Bu hafta sosyal çevrenizle beraber yapacağınız organizasyonlar öne çıkabilir. Merkür’ün gerilemesiyle beraber maddi konularda sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ticari girişimlerden uzak durun, daha önceden iş yaptığınız insanlarla yolunuzda ilerleyin. Bu dönemde alamadığınız paranızı tahsil etmek öne çıkabilir. Cuma günü burcunuzda oluşan yeniay hayatınıza dair önemli girişim ve başlangıçlar için sizi atağa geçirebilir ama aileniz ve sevdiklerinizden destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı anlayışı elden bırakmayın.

Akrep

Bu hafta kariyer koşturmalarınız öne çıkarken hafta başında bazı arkadaşlarınızla buluşabilir ve işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Merkür sizin burcunuzda gerilediği için yanlış anlaşılmaları, aksilik ve sorunları karşınıza getirebilir. Büyük adımlardan, anlaşmalardan bu dönemde uzak durmalısınız. Cuma günü kadersel alanınızda oluşan yeniayda değişik ve nedensel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeniay diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınızı güçlü tutun. İletişime dayalı işlerinizde ayarlamalarınızı doğru yapmalı, sizi sinirlendirecek olaylar karşısında kontrolü elden bırakmamalısınız.

Yay

Haftanıza uzak yerlerden alacağınız haberle başlıyorsunuz. Bu hafta Merkür geriliyor. Kariyer hayatınızda, ortaklı işlerinizde eski konuları, hataları düzeltmekle uğraşabilir, aksiliklere açık olabilirsiniz. Yine annenizin kardeşleriyle, akrabalarıyla ilgili sorunlar baş gösterebilir. Ayrıca eşinizin sağlığı veya işiyle ilgili konularda uğraşacaklarınız arasında olabilir. Cuma günü oluşan yeniay sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik karar ve başlangıçlarınızı gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz ama sevdiğiniz insanın bunu onaylamaması, gerginlikler devrede olabilir. Arkadaşlarınızın aile hayatlarındaki sorunlar bu yeniay algınızı onlara çevirecek.

Oğlak

Bu hafta ortak parasal işlerinizi bir şekilde yoluna koymanız gerektiğini bileceksiniz. Merkür gerilemesiyle beraber arkadaş ortamlarınızda yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Önemli organizasyonlarda sorunlar oluşabilir. Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunları gidermek için uygun bir dönem olabilir. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yeniay kariyer ve iş hayatınızı hareketlendirecek ama bazı mücadelelerin hem aile, hem iş alanlarınızda sizi zorladığını, görev ve sorumluluklarınızla uğraşmak istemediğinizi göreceksiniz. Kendinize çeki düzen verin ve zamanı doğru kullanın. Güçlü insanların hayatındaki sorunları da fark ettiğinizde işin içinden daha rahat çıkabilirsiniz.

Kova

Haftanıza ilişkilerinize eğilerek başlıyorsunuz. Başka insanlardan onay almak isteyecek, bu hafta sosyalleşme arzusunda olacaksınız. Merkür gerilemesiyle birlikte kariyer ve iş alanlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Büyük iş değişimlerinden, sözlerden, anlaşmalardan kaçının. Yapmak zorunda kalırsanız şartları birkaç kez gözden geçirin, tanıdıklarınızla işlerinizi devreye sokun. Yine anne ve anne tarafınızla olan iletişiminiz sıkıntılı olabilir. Yeniay yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı gündeme getirebilir ama engeller ve sorunlarla karşılaşma olasılığınızda var. Tartışmalardan uzak durun ve zamanınızı iyi kullanın. Hafta sonu maddi yönden yanılgılara açıksınız.

Balık

Haftanıza gündelik işlerinizi kontrol ve idare ederek başlayacaksınız. Bu hafta Merkür gerilemeye başlıyor. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, yayıncılık, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişim sıkıntılarınız ve sorunlarınız oluşabilir. Önemli bir işe başlamayın, şartların üstünden iki kere geçin. İletişiminizi açık tutun. Daha önceden tanıdığınız insanlarla işlerinize devam edebilirsiniz. Cuma günü oluşan yeniay ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızı hareketlendirecek. Ama bu alanlarda bazı zorlanmalara ve mücadelelere de açık olacaksınız. Önemli işlerinize dört elle sarılın, zamanınızı iyi kullanın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder