Hande Kazanova 12 Nisan haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

12 Nisan haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza sizin burcunuzda oluşan yeniay etkisiyle başlıyorsunuz. Yeniayda işlerinizin nasıl yönlenmesi, neler yapılması gerektiğine dair yaptığınız planları hayata geçirmelisiniz. Yeni işler, hayatınızı ilgilendirecek atılımlar için bu yeniaydan kesinlikle yararlanmalısınız. İlişkinizde sürtüşmeler, kıskançlıklar oluşabilir. Ev ve aile ortamlarınızda daha rahat hareket etmek için karşı tarafı işin içine katarak yolunuzda ilerleyin. Çarşamba günü itibarıyla, maddi kazanımlarınızda artışlar olabilir. Güzel olan eşyalara karşı ilginiz artabilir, harcamalarda bulunabilirsiniz. Ticaret ve sanatla uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza yeniay etkisiyle başlıyorsunuz. Bu yeniayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya bilinçaltı çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz. Onun dışında harekete geçmek için uygun olmayacak. Geri plandan hareket edeceğiniz işlerde yalnız çalışmalarla yolunuzda daha rahat ilerleyebilirsiniz. Çarşamba günü ve 3 hafta boyunca fiziksel özellikleriniz ön planda olacak. Kendinize bakmasını ve para harcamasını bileceksiniz. Keyifli ortamlarda ve birazda tembellik yaparak kilo almaya müsait olabilirsiniz. Önemli girişimleriniz için görüşmelerinizi arttırabilirsiniz. Bu hafta çekişmelerden kaçının.

İkizler Burcu: Haftanıza Koç burcunda gerçekleşen yeniay etkisiyle başlıyorsunuz. Grupsal işlerinizde, arkadaşlık bağlantılarınızda, organizasyona yönelik her tür konularda önemli kararlarınız devreye girebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni tanışacağınız çevrelerden ve insanlardan fayda görebilirsiniz. Ama parasal konularda yaşanacak sorunlar yüzünden bazı ilişkileriniz gerilebilir. Çarşamba günü itibarıyla 3 hafta boyunca sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak, özel ilişkilerinizde kendinizi yeterince ifade edememek ve fedakârlıklar ön plana çıkabilir. Yine bu dönem arkanızdan konuşulduğuna şahit olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Kariyerinizle ilgili yeni bir yön çizmek, işinizde mutlu olmadığınız konularda kendinize yeni konular belirlemek, yeni adımlar atmak için bu Pazartesi gerçekleşen yeniayı kullanabilirsiniz. Bu yeniayda hayatınızda biri varsa onu çok kıskanabilir veya onun sizin başarılarınız karşısında sizi kıskandığını görebilirsiniz. Hafta ortası itibarıyla sosyal ortam ve çevrelerde gözler sizin üzerinizde olmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilir, onlarla bir arada olmaktan, telefon trafiğinizi arttırmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Yeniayla birlikte eğitimsel alanda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Uzun zamandır kafanızda oturtamadığınız, yönünüzü belirleyemediğiniz konularda rahatlama yaşayabilirsiniz. Yeniay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde yeni bir dönemi karşınıza getirebilir. Bu alanlarda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Bazı işlerinizde istikrarı sağlayamaz, zorlanmalar oluşursa unutmayın bir kapı kapanırsa yeni bir kapı açılabilir. Yine 3 hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda olumlu ve pozitif bir dönem içine gireceksiniz. Toplum önünde kişisel cazibeniz ve itibarınız artabilir. Organizasyonlar, davetler, toplantılar ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Yeniay, ortaklaşa parasal alanınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Her şeye yeniden başlamak, borçlarınızı düzenlemek, parasal durumunuzu ve alacak verecek dengenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bu yeniayda ilişkinizde tutkularınız size zor zamanlar yaşatabilir. İlişkinizde baskı, zorlama, kıskançlık ve yönlendirmeden uzak durun. Hafta ortası itibarıyla, 3 hafta boyunca seyahatler, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Seyahat ortamları açıksa istediğiniz bir seyahati gerçekleştirebilir, tanımadığınız ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Online seminerler, kurslardan fayda sağlayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bu hafta başında oluşan yeniay, özel hayatınızdaki kararları karşınıza getirecek. Evlilik, söz, nişan gibi konular hareketleniyor. Ama bir yandan da ilişkiniz eski konuları kafanıza takmak konusunda teste tabi tutulabilir. Taşınma, yer değiştirme gibi konular da gündeme gelebilir. Hafta ortası itibarıyla başkalarının kaynaklarından, eşinizin veya sevgilinizin parasından faydalanacağınız bir dönem içine giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca etkili olacak bu süreçte borç ve kredi almak, maddi durumunuzu düzeltmek gibi olumlu etkiler altında olacaksınız.

Akrep Burcu: Bu pazartesi oluşan yeniay iş hayatınıza dokunurken, yeni kararlarınızı, konuşmalarınızı hızlandırabilir. Hayat sizi destekliyor yalnız yakın çevrenizde bazı güç çekişmelerine, ilişki sorunlarına açık olabilirsiniz. Beraber iş yaptığınız insanların iş hayatlarında zorlanmalar oluşabilir. Çarşamba günüyle beraber önünüzdeki 3 hafta boyunca özel hayatınız, evlilik ve özel ilişkileriniz aktif olmaya başlıyor. İlişkilerinizi düzeltmek, karşı tarafla güzel ve anlamlı bir ilişki yaşamak veya ortaklarınızla olumlu atılımlar yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Uzlaşmacı ve sevgi dolu olacaksınız.

Yay Burcu: Bu hafta başında oluşan yeniay aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, eğlence ve sanata yönelik her tür alanda yepyeni adımları barındırıyor. Bu yüzden bu alanlardaki önemli işlerinizin kararlarını almaya özen gösterin. Yine bu yeniayda aşk hayatınızda bazı zorlanmalara, kıskançlık ve baskıya açık olabilirsiniz. Parasal konularda riske girmemelisiniz. Çarşamba günü itibarıyla 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda güzellikler yaşamaya başlıyorsunuz. Çalışmak ve hizmet etmek size keyifli gelebilir, iş arkadaşlarınızla aranızı düzeltebilir, sağlığınızda olumlu etkileşimlere tanık olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftanıza ev ve aile alanlarınızda oluşan bir yeniayla giriş yapıyorsunuz. Bu yeniay ile birlikte evinizle ilgili düşündüğünüz, uygulamak istediğiniz bütün başlangıç ve kararları, yeni bir adım olarak atabilirsiniz. Ev almayı düşünüyorsanız işte şimdi yapabilirsiniz yalnız evinizle ilgili konularda, aile hayatınızda güç çekişmeleriniz fazla olabilir. Çarşamba günü itibarıyla birkaç hafta aşk hayatınızda romantik ve tutarlı tavırlarınız ön plana çıkacak. Çocuk yapmak isteyenler bu şansa sahipler veya çocukları olanlar onlarla bir arada bulunmaktan keyif alacaklar. Zevke düşkünlüğünüz artabilir.

Kova Burcu: Bu hafta başı oluşan yeniay, iletişimsel konuları hızlandıracak. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım, bilgisayar, internet alanlarında işiniz varsa bu yeniayı başlangıç ve kararlarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Diğer taraftan iletişim halinde olacağınız bir insanla aranızda sürtüşmeler, çekişmeler oluşabilir. Çarşamba günü itibarıyla, eviniz ve ailenizle olan ilişkileriniz olumlu bir döneme giriyor. Evinizi genişletmek, düzenlemek, tadilat, dekorasyon, tamirat gibi işlerle uğraşmak size zevk verebilir. Misafir olmaktan çok ağırlamaktan ve evinizde vakit geçirmekten hoşlanacaksınız.

Balık Burcu: Bu Pazartesi oluşan yeniay, parasal konularda önemli başlangıçları ve kararları karşınıza getirebilir. Yeniaydan sonra ticari konularda atmanız gereken adımlar için gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz. Bu yeniayda önemli işlerinizde, parasal ilişkilerde sorunlar oluşabilir. Yönlendirilmelere gelemeyebilirsiniz. Hafta ortası itibarıyla, önümüzdeki 3 hafta boyunca yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz tatminkâr olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar, reklam, iletişim, yayıncılıkla ilgili işleriniz varsa kazançlarınız artacak, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Girişimleriniz konusunda destekleniyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder