Hande Kazanova 12 Temmuz haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

12 Temmuz haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza eğlenceli konularla, kendi özelinize odaklanarak başlıyorsunuz sevgili yükselen Koçlar. Bu hafta aşk hayatınızdaki gelişmeler aklınızı başınızdan alabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkileriniz güzelleşirken, bekâr olanlarınız aşkta turnayı gözünden vurabilir. Ev ve aile hayatınızda kendinizi mutlu, huzurlu ve fırsatı bol olarak göreceksiniz. Önemli insanları evinizde ağırlayabilirsiniz, ailenizdeki insanlarla konuşulması gereken konuları da ele alabilirsiniz. Uzak bir yerlere yatırım yapmak istiyorsanız bu hafta tam zamanı. Hafta sonu didişmelerden ve çekişmelerden uzak durmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta aile ve ev hayatınızda kendinizi çok mutlu ve keyifli hissedebilirsiniz sevgili yükselen Boğa’lar. Evinizde misafir ağırlayabilir veya evinize almak istediğiniz bir eşya için harekete geçebilirsiniz. Aşkı kendi özelinizde ve ev ortamlarınızda yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan iletişime ve girişime dayalı işlerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Çevrenizdeki insanların sizi desteklediği bir dönemdesiniz ve onlarla girişeceğiniz işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hafta sonu çevrenizle çekişmelerden uzak durun, bazı fikirleriniz onaylanmadığında çabuk tepki verebilirsiniz, dikkatli olun.

İkizler Burcu: Haftanıza iletişiminiz yüksek, hareketli ve hızlı bir şekilde başlıyorsunuz sevgili yükselen İkizler. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlar sizi çok mutlu edebilir. Önemli girişimlerinizde desteklendiğinizi görebilirsiniz. Bir taraftan da bu hafta parasal işlerinizde rahat, fırsatlı ve keyifli olabilirsiniz. Kafanızda kurduğunuz planların sonuçlarını bu hafta alabilirsiniz ve bu planların tıkır tıkır işlediğini görmek sizi sevindirecek. Hafta sonu parasal konularda çekişmelerden ve güç savaşlarından, çıkar savaşlarından uzak durmaya dikkat edin. Çevrenizdeki herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.

Yengeç Burcu: Bu hafta kişisel girişimlerinizde, kararlarınızda güzel fırsatlar ve teklifler karşınıza gelebilir. Kendinizi çok iyi hissedecek, gelecek planlarınızı uygulamaya koyacaksınız. Uzak bir tatil planı hayatınıza renk katabilir. Önemli görüşmelerinizde fikirlerinizle insanları etkileyeceksiniz. Parasal işleri çok düşünmeyin diğer taraftan para bağlantılarınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Özel hayatınızda sevdiğinizle yemeğe, içmeye, hayatın keyfini çıkarmaya yatkın olacaksınız. Hafta sonu sevdiğinizle tartışmalardan uzak durun. Karşı tarafın üzerinizde kuracağı baskılara tepki verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Kendinize ve görüntünüze yatırım yapacağınız bu hafta keyfinize diyecek olmayabilir sevgili yükselen Aslanlar. Hem aile, hem yakın çevre ilişkilerinizde gayet mutlu, keyifli ve şanslı olacaksınız. Birinden hoşlanıyorsanız bu hafta önemli bir teklif karşınıza gelebilir. Bu dönem fırsatlarınız yüksek akacak. Planlarınızın tıkır tıkır işlediğini görecek, parasal işlerinizi ele alacaksınız. Yine de önemli planlarınızı öyle ulu orta herkesin içinde anlatmayın. Bu dönem dikkatli adımlar atmak işinize yarayabilir. Hafta sonu önemli bir organizasyon ve iş bağlantısında zorlanabilir, güç çekişmelerine açık olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta hayatınızdaki birçok konuyu geri plandan ele alacaksınız sevgili yükselen Başaklar ama bu size çok iyi gelecek. Kadın erkek ilişkilerinizde bu aralar gizemli, ulaşılmaz, gizli kapaklı işler daha çok ilginizi çekebilir. Aklınızda biri varsa, aşk yaşıyorsanız öyle herkesin duymasını, görmesini istemeyebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda sizi destekleyen insanlar çevrenizde olacak ve bu hafta iş birliklerinizden aradığınız desteği ve keyfi göreceksiniz. Hafta sonu özel hayatınızda şartları çok zorlamayın. Güç çekişmelerinden uzak durmanızda fayda var. Anlayışlı olmanız önemli olabilir.

Terazi Burcu: Bu hafta sosyal çevre ortamlarınız fazlasıyla aktif olacak. Gireceğiniz çevrelerde insanların bakışlarını ve ilgilerini üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca hayatınızda bir insan yoksa yeni bir insanla tanışabilir, aşka yelken açabilirsiniz. Hayatınızda birisi varsa bu dönem aranız gayet güzel olacak. İş alanlarınızda güzel etkileriniz var. Bir yerden haber bekliyorsanız bu hafta başı bu haberleri alabilirsiniz. İş hayatınızda siz insanlara yardım ettikçe insanların size olan minneti artabilir, başkalarına yol göstermekten mutluluk duyabilirsiniz. Bu hafta birçok yönden destekleneceksiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta kendinizi gösterecek, önemli işlerinizde istediğiniz sonuçları rahatlıkla alacaksınız sevgili yükselen Akrepler. Kalabalık ortamlarda veya toplum önünde ilişkileriniz size göz kırparken aradığınız aşk bu hafta kapınızı çalabilir. Sevdiğiniz biri varsa bu hafta onunla veya ailesiyle vakit geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda yaratıcı ve fedakâr yönleriniz size avantaj sağlayabilir. Uzun zamandır beklediğiniz sonuçları bu hafta rahatlıkla alacaksınız. Hafta sonu gereksiz inatlaşmalardan, güç çekişmelerinden uzak durmanız faydanıza olacaktır. Eğitim, seyahat ve diğer insanlarla olan ilişkilerinizde mümkün olduğunca esnek olun.

Yay Burcu: Bu hafta seyahatleriniz, gelecek planlarınız, tatil isteğiniz artarken hayata keyifli ve rahat gözlerle bakmasını bileceksiniz sevgili yükselen Yaylar. Önce aileniz için halletmeniz gereken parasal işlerinize odaklanabilirsiniz. Aile hayatınızda yakaladığınız huzur ve mutluluk hem iş, hem özel hayatınıza olumlu bir şekilde yansıyacak. Uzun zamandır sonra içinizde aşkı ve ateşi hissedebileceksiniz. Kalbiniz boşsa aşk fırsatı yolculuklarda, tatilde veya seyahatlerde karşınıza çıkabilir. Gereksiz yere parasal konularda endişe etmeyin ve ailenizle çekişmelerden özellikle bu hafta sonu uzak durmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Bu hafta parasal işlerinizde şans ve güç sizden yana olabilir sevgili yükselen Oğlaklar. Bu aralar kendinizi güçlü ve kuvvetli görüyorsunuz kafanızda bir sürü plan var, işte bu hafta bu planları uygulamaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar sizi çok mutlu edebilir. Aklınızda birisine teklif etmek varsa hiç düşünmeden bu hafta yapabilirsiniz. Siz sevdiğiniz insan için fedakârlıklar yaptıkça karşı taraftan karşılığını çok rahat görebilirsiniz. Hafta sonu etrafınızdaki insanlarla, sevdiğinizle güç çekişmelerinden uzak durun. Güzel geçen bir haftayı inatlaşmalarınızla mahvetmeyin.

Kova Burcu: Haftanıza özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Hayatınızdaki insanla şu dönem zorluklar yaşadıysanız şimdi bu zorlukları aşacağınız ve ilişkinizi daha da güzelleştireceğiniz bir dönem olacak. Sevdiğinizle bir bütün olabilir, beraber plan yapmaktan ve bunları uygulamaktan mutluluk duyabilirsiniz. İş alanlarınızda parasal kazançlarınız yüzünüzü güldürebilir. Önemli iş bağlantıları devrede olacak ve işlerinizin sonuçlarını alacaksınız. Hafta sonu gündelik işlerinizi son dakikaya bırakmayın yoksa işler istediğiniz gibi yürümeyebilir. Yine beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda şartları çok zorlamamalısınız.

Balık Burcu: Haftanıza yürütmeniz gereken işleriniz ve günlük koşturmalarınızla başlıyorsunuz sevgili yükselen Balıklar. Bu aralar elinizi attığınız ve yaptığınız her şey size keyif verecek. İş birliklerinden, iş yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Eğer iş hayatınızda hoşlandığınız biri varsa ona hislerinizi açabilir veya karşı tarafın size olan ilgisini fark edebilirsiniz. Özel hayatınızda bu dönem hayal ettiğiniz ne varsa karşınıza gelebilir. Sanatsal veya yaratıcı olacağınız işlerinizde güzel sonuçlar ve teklifler alabilirsiniz. Bulunacağınız çevrelerde hafta sonu çekişmelerden, kıskançlık ve baskıdan uzak durmaya çalışın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder