Hande Kazanova 13 Aralık haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

13 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: İş ve kariyer görüşmeleriniz hızlanırken, ailenizle sorunlarınızı konuşmak isteyebilirsiniz. Yanıltıcı etkilerle bazı girişimlerinizde zorlanabilirsiniz. Dolunay’da yakın çevrenizde, akrabalarınız, komşularınız ve kardeşlerinizi işin içine alacak duygusal olaylarla karşılaşabilirsiniz. Tam bir seyahatteyken, eğitimdeyken veya işleriniz ön plandayken aniden ortaya çıkacak bir olay, iki taraf arasında kalmanıza neden olabilir. Yine de olayları esneklikle ve heyecanla karşılamanız bu dolunayı keyifli ve rahat enerjilerle geçirmenizi sağlayabilir. Aynı gün Venüs gerilemeye başlıyor. Sadece iş ve kariyer ilişkilerinize değil, aile ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. 40 gün boyunca sorunlara açık olacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta ortaklaşa gelirler evinizde hareketlenmeler yaşayacaksınız. Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, sigorta alanında enerjinizi harcayacaksınız. Yine bu dönem tehlikeli her tür aktivitelerden uzak durmalı, acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. Seyahat, eğitim işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Bu hafta sonu oluşan dolunay parasal konularda sizi hassas kılabilir ama elinize bir para geçerse bu parayı tutmaya özen gösterin. Pazar günü ilişkiler gezegeni Venüs geriliyor. Eğitim, iş ve seyahat alanlarınızda zorlanmalara açık olabilirsiniz. Yurtdışında okuyorsanız bu dönem sorunlar karşınıza gelebilir. Daha önceden çalıştığınız insanlarla yeniden irtibata geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu Pazartesi itibarıyla karşı cinsi çekici bulacağınız bir dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Unutmayın büyük aşklar kavgayla başlar demişler, bir dargın, bir barışık ilişkilerinizi önemseyeceksiniz. Dolunay fiziki sağlığınıza önem göstermeniz gerektiğini size anlatacak. Yine bu dönemde kendi beklenti ve ihtiyaçlarınız için harekete geçebilir. Kendinize yatırım yapabilirsiniz. Sağlığınızı önemseyin. Hafta sonu Venüs gerilemesiyle beraber ortak para gelirlerinizde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Bir borcun ödemenin altına girmeyin. Kimseye borç vermeyin. Bu dönem isteksizliğiniz yüksek olacak.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Çalışma koşullarınızda mücadeleniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Bu dönem ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar hayatınızda öne geçerken hafta sonu gerçekleşen dolunayda bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Streslerinizi iyi yönetin. Bu ay fazlasıyla sağlık ve iş alanlarınız tetikleniyor. Çok çalışıp sağlığınızı ihmal edebilirsiniz ya da tam tersi sağlık sorunları iş alanlarınızı zorlayabilir. Yine bu dönem özel ilişkilerinizde 8 yıl öncesine benzer sorunlar karşınıza gelebilir. Var olan ilişkinizde sevgi sorunlarına, mesafeye dikkat edin.

Aslan Burcu: Mars aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ego savaşlarına ve ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız. Bu haftayla beraber sağlığınızda kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Dolunay, sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal kararlar almanıza neden olabilir. Yine bu hafta sonu Venüs gerilemeye başlıyor. Eski sağlık sorunlarının yeniden karşınıza gelmesi muhtemel olabilir. Bu dönem iş hayatınıza, iş ilişkilerinize, sağlığınıza ekstra özen gösterin. Cildiniz, deri, diş, diz, kemikler ve iskelet sisteminizle ilgili sorunlar oluşabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta aşka, keyfe, hobilerinize, spora önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı konuşabilir, hoşlandığınız biri varsa ona açılabilir veya çocuğunuzla iletişiminizi arttırabilirsiniz. Yine aynı gün enerjinizi ailevi konulara kaydıracaksınız. Ev hayatınızda oldukça hareketli zamanlar başlıyor. Bu dönem taşınma, evde spor yapma ve aile büyüklerinizle tartışmalar öne çıkabilir. Evinizde ateş ve sıcaklık konusunda dikkatli olun, sorunlar oluşabilir. Bu yılın son dolunayı iş ve kariyer alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dolunayda iş hayatınızda önemli duygusal kararlar alacaksınız. Aynı gün Venüs aşk evinizde gerilemeye başlayacak. Eski aşklar yeniden ele alınmak için karşınıza gelebilir.

Terazi Burcu: Bu hafta emlak, alım satım, yer değiştirme gibi işleriniz önem kazanıyor. Aile büyüklerinizle konuşmalarınız hızlanabilir. İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi yakın çevrenizde olup biten konulara yöneltebilirsiniz. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olun. Hafta sonu oluşan dolunay yabancılarla oluşan işler, yurtdışı bağlantılı konular, seyahat ve eğitim alanlarınızı öne çıkaracak. Önünüzdeki dönemde ev dekorasyon, tadilat işlerinizde sıkıntılar görülebilir. Aile ortamlarınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda mücadeleleriniz artacak. Kazançlarınız artacağı gibi özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artacak. Hafta sonu ortaklaşa para alanlarınızda bir dolunay yaşayacaksınız. Alacak ve verecek dengesine bu dönemde dikkat edin. Kendi para çabalarınız artarken, başkalarının parasal durumuyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Ya da başkaları için elinizden para çıkabilir. Aynı gün Venüs geri gitmeye hazırlanıyor. Sosyal medya alanlarınızda, eğitim, öğrenim işlerinizde, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanmalara açık bir dönem. Kardeş veya akrabalarınızla aranızda sorunlar varsa bunu çözebilirsiniz.

Yay Burcu: Bu Pazartesi itibarıyla birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve isteksizlik yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz. Maddi konularda konuşmalarınız hızlanırken, sorunlarınıza çözüm üretmekte geç kalmayacaksınız. Dolunay önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınızda bir sonuca varabilir, ortaklaşa işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatındaki oluşumlar sizin hayatınızı etkileyebilir. Taşınma, yer değiştirme etkileriniz yüksek olacak. Aynı gün para alanlarınızda Venüs gerilemeye başlıyor. 40 gün boyunca önemli parasal işlerden kaçının. Borç altına girmeyin.

Oğlak Burcu: Mars kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel alanlarınızda mücadele ve zorlanma görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İş alanlarınızda beklenmedik olay ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir projeniz varsa bu proje nihayete erebilir veya sıkıştırmalarla son halini alabilir. Enerjinizin düşük olması veya karamsar düşünceleriniz sağlığınıza olumsuz yansıyabilir. Venüs gerilemesiyle beraber sağlığınıza ekstra özen gösterin. Enerjinizi yükseltmeli ve iyimser tutumlar geliştirmelisiniz. Konuşmalarınız hızlanıyor.

Kova Burcu: Bu Pazartesi itibarıyla hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Diğer taraftan arkanızdan iş çevrilme potansiyeli oluşabilir. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Bu dönem iyi planlamalar yapmak size kazandırabilir. Dolunay, aşk hayatınızı etkileyecek. Aşık olabilir, aşkı yaşayabilir, aşkla ilgili kararlar alabilir veya bir çocuk konusu gündeminizde olabilir. Yine bu hafta sonu Venüs gerilemeye başlıyor. Eski duygusal meselelerle uğraşabilirsiniz. 8 yıl önce yaşadıklarınıza benzer konular yeniden karşınıza gelebilir. Ev hayatınıza, gelecek planlarınıza dikkat edin.

Balık Burcu: Bu haftayla beraber hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve kariyerinizde artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Toplum önü işleriniz artarken sosyal çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınızı arttırabilir, gelirleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hafta sonu oluşan dolunay aile hayatınızda önemli kararları tetikleyebilir. Yine kariyer ve iş alanlarınız bu etkiden nasibini alacak. Aile hayatınızda gerçekleşecek olaylar iş alanlarınızı sıkıştırabilir veya iş alanlarınızdaki sıkışmalar aile alanlarınızda zorlanmaların habercisi olabilir. 40 gün boyunca sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinize kanalize olacaksınız. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder