Hande Kazanova 13 Eylül haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

13 Eylül haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanız uzaklardan alınacak haberlerle başlıyor. Bu hafta iş ve hizmet alanlarınızda bazı yanılgılar veya aldanmalar ortaya çıkabilir. Bazı durumların ve karşınıza gelecek olan olayların sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. Çarşamba günüyle beraber enerjinizi ve mücadele alanınızı ilişkilerinize veya ortaklı işlerinize yönelteceksiniz. Bu konularda harekete geçmek isteyebilir, bir yandan da bu alanlarda çeşitli sıkıntı ve sürtüşmeler yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Sevdiğiniz insana kendinizi bırakmalı, romantizmi yaşamalısınız. Kararsızlıklar sizi yorabilir. Parasal işlerinizde Cuma günü dikkatli olun.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta kuvvetli enerjilerle dolusunuz sevgili Boğalar. Etrafınızdaki insanların, sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın aşk hayatınızda, önemli girişimlerinizde ve işlerinizde sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Önemli görüşmelerden, anlaşmalardan kaçının. Çarşamba’dan sonra iş hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınız önem kazanmaya başlıyor. Mücadele isteğiniz yüksek olacağından beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlarla zaman zaman ufak tefek sürtüşmelere hazır olmalısınız. Sağlığınızı çok zorlamamanız gereken bir dönemdesiniz ve Cuma günü ilişkilerinize ekstra dikkat edin.

İkizler Burcu: Özel hayatınız bu hafta fazlasıyla hareketli olabilir sevgili İkizler. Diğer taraftan iş hayatınızdaki karmaşanın veya belirsizliğin aile ortamlarınızda sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Başkalarının fikirlerine bu hafta çok fazla güvenmeyin. Çarşamba günüyle beraber mücadelenizi aşk hayatınızda, çocuk konularında, sanatsal işlerde veya risk içeren alanlarda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla, çocuğunuzla aranızda sürtüşmeler olsa bile, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz, siz yine de riskli işlerinizde dikkatli olmaya çalışın. Cuma günü iş ortamlarınızdaki ilişkileri çok fazla zorlamayın.

Yengeç Burcu: Gündelik koşturmalarınız bu hafta vaktinizin çoğunu alabilir. İşlerinizi organize etmeli, kafa karışıklığından uzak durmalısınız. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmalarından uzak durmaya çalışın zira kolay etkilenmelere açık olacaksınız. Çarşamba günü ve sonrasında aileniz ve eviniz için yapılacaklar ve bu konularda harekete geçme isteğiniz artıyor. Yine tembellik, uyuşukluk ve kararsızlık öne çıkabilir ve sizi rahat harekete geçmekten alıkoyabilir. Evinizin güvenliğiniz bu süreçte ihmal etmeyin. Cuma günü özel hayatınızı çok fazla zorlamayın.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Kafanıza göre planlarınızı hareketlendireceğiniz bir hafta başlıyor. Bu hafta parasal konularda anlaşmalarda aldanmalara karşı gözünüzü dört açın. Yine bir banka işiniz, ödemeniz varsa, borç alacaksınız, şartların gerçekçiliğini iki kez gözden geçirin. Çarşamba günü Mars’ın burç değiştirmesiyle beraber enerjinizi daha çok yakın çevrenizdeki insanlara veya konulara kaydıracaksınız. Akraba veya kardeşleriniz için harekete geçmek isteyebilirsiniz, onların sizin gibi olmasını beklemeyin, bazı sürtüşmelerin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermemeye çalışın. Yine iletişim, satış, reklam, bilgisayar alanlarındaki işlerinize enerjinizi harcamak önem kazanabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Ağırlıklı olarak ailevi ve ev hayatınıza yönelik işlerle ilgili olacaksınız sevgili Başaklar. Bu hafta özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışları kafanızı karıştırabilir. Bu yüzden aldanmalara ve hayal kırıklıklarına dikkat edin. Beklentinizi yüksek tutmamaya çalışın. Çarşamba günü itibarıyla parasal alanda enerjinizi ortaya koyacağınız, girişimlerinizin sonuçlarını alacağınızın bir sürece giriyorsunuz. Maddi konularda mücadeleleriniz artacak, kararsızlıklarınız bazı noktalarda sizi zorlayabilir. Güzel olan her şeye harcamalarınız artabilir. Cuma günü yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sorunlara hazırlıklı olmaya çalışın.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarla haftanız başlıyor. Bu hafta her tür işinizde enerjinizin düşük olması, iş alanlarınızda sorunlara veya bazı alerjik hastalıklara neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanların işinizle ilgili konularda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Çarşamba günü Mars sizin burcunuza geçiyor. Kişisel adımlarınız ve girişimleriniz adına harekete geçmek isteyebilirsiniz. Zaman zaman kararsızlıklar ve tembellikler ortaya çıksa bile daha istikrarlı ve kararlı olmaya çalışmalısınız. Ufak tefek sürtüşmelere, kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olun

Akrep Burcu: Parasal işlerinizle haftanızı başlatacaksınız sevgili Akrepler. Bu hafta arkadaş ortamlarınızda ve sosyal meclislerde bazı kandırılmalara karşı uyanık olun. Sevdiğiniz insanın arkadaşlarınız konusunda sizi yanıltmasına izin vermemeye çalışın. Sosyal ortamlarda bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Çarşamba günü itibarıyla iş hayatınızda ve hayat girişimlerinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Bu dönemde arkanızdan çevrilen işlere karşı dikkatli olun ve önemli adımlar konusunda çok acele etmeyin. Yine bel, basen, kalça, böbreklerinize, hormonal dengenize bu süreçte dikkat edin.

Yay Burcu: Bu hafta sizin için oldukça hareketli ortamlar sağlayacak gibi gözüküyor sevgili Yaylar. Ama sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın. Ayrıca aile ortamlarınız, iş hayatınızda sizi yanıltabilir. Anne- baba ilişkilerinizde yanılgılar ve aldanmalar söz konusu olabilir. Çarşamba günü itibarıyla enerjinizi sosyal ortamlarda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Grupsal işlerden fayda sağlayabilir, insanlara ve arkadaşlarınıza liderlik yapabilirsiniz. Kararsızlıklarınız ve üşengeçlik sizi zorlayabilir. Ufak tefek anlaşmazlıklara ve sürtüşmelere dikkat edin. İş alanlarınızı Cuma günü iyi yönlendirin ve şartları çok zorlamayın.

Oğlak Burcu: İsteksiz enerjilerle haftanız başlarken bu aralar fazlasıyla yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu hafta kafanız karışık olabilir. Yakın çevrenizin görüşlerinizi bulandırmasına ve sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Çarşamba günü Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle beraber enerjinizi ve mücadelenizi iş ve kariyer konularına kaydırmaya başlıyorsunuz. İşinizde kendinizi göstermek isteyecek, girişimlerinizi hızlandıracaksınız. Bu süreçte iş bağlantılarınızı diplomasi ve ilişkiler yönüyle halletmek öne çıkabilir. Cuma günü parasal işlerinizde riskten kaçının. Bazı sorunlar çevre ilişkilerinize yansıyabilir.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızla beraber yapılacak önemli işler ve planlarla haftanız başlıyor. Bu hafta maddi konularda önemli kararlar vermeyin, aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Özellikle yatırımlarınız, ortaklaşa para işleriniz varsa gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın. Çarşamba günüyle beraber artık enerjinizi medya, eğitim, yabancılarla yapılacak işler veya seyahat alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Bu alanlarda bir partnerle ilerlemek, başkalarından onay ve yardım almak önem kazanabilir. Harekete geçmekte zaman zaman sıkıntılarınız olabilir. İş alanlarınızda Cuma günü şartları çok zorlamayın.

Balık Burcu: Büyük koşturmalarla haftanız başlıyor sevgili Balıklar. Bu aralar hayatınızdaki kararsızlıklar ve karmaşalar, özel hayatınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Ya da siz sevdiğiniz insanı yanlış yönlendirebilirsiniz. Ya da önemli işlerde kafanız karışık olabilir. Bu hafta önemli kararlar almayın. Çarşamba günü Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle beraber ortaklaşa para alanlarınıza enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Bu alanlarda mücadeleleriniz artacak. Sevdiğiniz insanla para meselelerinize bu tarihten sonra özen göstermelisiniz. Bir kredi, borç, vergi konusu varsa ayrıntılarını iyi takip edin, riskten kaçının.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder