Hande Kazanova 14 Eylül haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

14 Eylül haftası burçlar

Haberin Devamı

Koç

Kendinizi güçlü, enerjik ve sıkılgan hissedeceksiniz. Bu hafta keyfinizi ani yapacağınız veya yapmak zorunda kalacağınız harcamalar bozabilir. Riskli adımlar için haftanın ilk 2 günü pek destekli olmayabilirsiniz. İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendirecek önemli kararlar arifesindeyseniz azıcık sabredin. Perşembe günü gerçekleşen Yeniay ve sonrası, iş hayatınızdaki kararlarınızı uygulamanız için sizi harekete geçirecek. Önemli işlerinizi doğru bir şekilde ele alacak, abartmazsanız güzel ve çok uzun soluklu, kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz. Unutmayın sizin gezegeniniz Mars geriliyor. Enerjinizi yükseltmeye çalışın.

Boğa

Aile hayatınıza, evinize ve yuvanıza önem vereceğiniz, huzuru burada bulmak isteyeceğiniz bir hafta başlıyor. Pazartesi ve salı aile hayatınızda ve sevdiklerinize karşı sabırsız etkilerle dolu olacaksınız. Aradığınız huzur ama gereksiz inatçılıklarınızla bu huzuru siz bozabilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuğunuz varsa onunla ilgili kararlar almak istiyorsanız Perşembe gününü beklemelisiniz. Bu perşembe oluşan Yeniay aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili önemli kararları hayata geçirmeniz için size göz kırpacak ama bu yeniay da söylenilenlerle yapılanlar birbirini tutmayabilir. Sanatsal işlerinizde verimliliğiniz artıyor.

İkizler

Kendi çevrenizde kontrol bu hafta sizde olacak. İletişime dayalı işlerinizi organize edeceksiniz ama yakın çevrenizdeki bazı kişilerle anlaşmak kolay olmayabilir. Beklenmedik tepkilere salı günü açık olabilirsiniz. Aile hayatınız ve evinizle ilgili önemli kararlar almak istiyorsanız perşembe günü oluşan yeniay sizi hareketlendirecek. Ev, aile ve yerleşimle ilgili alanlarda önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Bu açılımlarda parasal olarak destekleneceksiniz ama yine de dağıtıcı, aldatıcı, kararsız etkilerle yeniliklerinizi yaparken mantığınızı devreye sokun. Özel ilişkilerinizde vereceğiniz sözleri abartmayın.

Yengeç

Maddi konulara, alışveriş veya yatırımlarınıza yönelik bir hafta başlıyor. Fikirleriniz, bakış açınız çabuk değiştiği için kafanıza göre davranabilir, bazı arkadaşlarınızla tansiyonlu birkaç gün geçirebilirsiniz. Yakın ve kısa vadede almak istediğiniz kararlar varsa perşembe günü oluşacak yeniay işinize yarayabilir. Bu yeniay iletişiminizi hızlandırırken, güçlü ve etkili ortaklıklar kurmanıza yardımcı olacak. Yakın çevre bağlantılarınızı hızlandırırken özel hayatınızda sevdiğiniz insanın karşısına güzel bir iş, seyahat veya eğitim fırsatı çıkabilir.

Aslan

Bu hafta sizin için önemli haftalardan biri. Kendinize, yapacaklarınıza odaklı olacaksınız. Kalabalık ortamlarda, iş hayatınızda çabuk sıkılabilir, kendinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda salı günü tepkilerinizi iyi kontrol edin. Maddi alanda önemli kararlar almak istiyorsanız birkaç gün beklemekte fayda var. Perşembe günü oluşan Yeniay, parasal konularda sizi harekete geçirebilir ama yanıltıcı etkilerle dolu olan bu yeniayda parasal konularda dikkatli olmalısınız. Olumlu tarafına bakarsak bu yeniay iş konularında güçlü insanlardan destek göreceksiniz.

Başak

Haftanıza dış ortamlardan alacağınız haberlerle başlayacaksınız ama bu hafta başında kendi halinizde olmak, önemli işlerden ziyade gündelik işlerinize odaklanmak önemli olacak. Fikirsel olarak gerginlikleriniz yüksek olabilir. Ruh halinizin çabuk değiştiğini görebilirsiniz. Hayatınızla ilgili almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu kararları sizin burcunuzda oluşan Yeniay ve sonrası 15 gün boyunca harekete geçirebilirsiniz. İlişkinizdeki yaşadığınız sorunlar size yeni kararlar aldırabilir. Yeni birinin aşk sorumluluğunu üstlenebilir veya çocuğunuza gereken ilgi ve alakayı bu yeniayda gösterebilirsiniz.

Terazi

Sosyal çevre bağlantılarınıza, önemli konuşmalara, takım çalışmalarına açık bir hafta başlıyor. Kalabalık ortamlarda enerjinizi kontrol edin. Ortaklı işlerinizde bazı konuları ele almak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe günü yeniay gerçekleşecek ama bu yeniayla birlikte 15 gün boyunca önemli adımlarınız için desteklenmeyeceksiniz. Bu yüzden diğer burçların aksine önemli girişimlerden bu dönemde kaçınmalı, geri plandan yürüteceğiniz işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanın.

Akrep

Kariyer ve iş açılımlarınızın yüksek olacağı bir hafta başlıyor ama ilişkilerinizdeki istikrarsızlık ve değişiklikler sizi zorlayabilir. Takım çalışmasına açık olmayabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde kafanızda bir sürü fikir olabilir ama bu fikirlerden bazılarını hayata geçirmek konusunda tembel olacaksınız. Vizyonunuzu ve beklentilerinizi karşılayacak önemli kararlar arifesindeyseniz perşembe günü oluşacak yeniayı beklemeniz faydanıza olabilir. Bu alanlarda önemli adımlar atabilirsiniz. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler, uzun soluklu işler ve çevre değişimleri yapmak için uygun bir zaman olacak. Çevrenizdekilerden destek alacaksınız.

Yay

Bu hafta uzaklardan alacağınız haberler hayatınızda etkili olurken gündelik hayatınızda iş ve sağlığınızla ilgili alanda beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Duyacaklarınıza çabuk tepki verebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda fikirlerinizi harekete geçirmek için perşembe günü bir yeniay oluşuyor. Kariyerinizde önemli adımlar atabileceksiniz. Yeniayla beraber karşınıza fırsatlar gelebilir. İş alanlarınızda desteğiniz yüksek olacak. Kalıcı adımlar içine girebilirsiniz. Parasal konularda abartıdan ve gereksiz harcamalardan bu hafta uzak durun. Gezerken, dolaşırken, spor yaparken kendinizi çok fazla zorlamayın.

Oğlak

Bu hafta parasal ve mali konulara el atmanız gerekecek ve bunları rahatlıkla ve keyifle yapacaksınız. Bu alanlarda güzel haberler almanız da mümkün. Önemli parasal işlerinizi salı gününe bırakmamaya çalışın. Sıkılgan yapınızla ani kararlar alabilir, kendinizi zora sokabilirsiniz. Gelecek planlarınıza dair almak istediğiniz önemli kararlar varsa perşembe günü oluşacak yeniay ve sonrası yapmanız daha doğru olabilir. Perşembe günü oluşan Yeniay, yabancılarla yapılacak olan işler, seyahat, eğitim, medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda yeni olasılıkları karşınız getirirken, önemli teklifler ve açılımlarla karşılaşacaksınız.

Kova

Bu hafta başka kişilerden onay almak isteyecek, ilişkilerinize odaklanacaksınız. Sevdiğinize anlayış ve sevgiyle yaklaşacaksınız yalnız salı günü ilişkinizde tansiyonlu durumlar olabilir. Bu aralar onun farklı kararlar almak istediğini fark edebilirsiniz. Parasal işlerinizde kafanızdaki planları hayata geçirmek için perşembe günü gerçekleşecek yeniay ve sonrasını beklemelisiniz. Yeniay, ortak parasal alanlarınızda önemli kararları ve detayları karşınıza getirebilir. Vergi, ödemeler, stopaj, banka işlemleri, kredi, miras, nafaka alanlarınızda yeni adımlar olabilir Sevdiğiniz insanın parasal durumunda yeni açılımlara şahit olabilirsiniz.

Balık

Bu hafta gündelik işlerinizi organize etmek önemli olurken beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Vereceğiniz tepkilerle etrafınızdaki insanları şaşırtmanız mümkün. Unutmayın her şey bir üslup meselesi, kendinizi doğru bir şekilde ifade ettiğinizde işler çabuk yoluna girebilir. İlişkilerinize dair almak istediğiniz kararlar varsa perşembe günü oluşan yeniay bunun için biçilmiş kaftan. Bu yeniay ilişki adımlarınızı ve kararlarınızı hızlandırabilir. Sevdiğinizden işleriniz için destek alabilir, hayatınızda biri yoksa bu dönemde bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder