Hande Kazanova 14 Haziran haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

14 Haziran haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta toplumsal konulara tepkiniz yüksek olabilir. Etrafınızda olan olaylar parasal işlerinizde zorlanmanıza ve buna göre hareket etme zorunluluğunu karşınıza getirebilir. Bazı işlerinizde kopuşlar görülebilir. Yine iş yaptığınız bir arkadaşınızın zorlanmasına şahit olabilirsiniz. Düzen ve kalıpların yıkıldığı, değişime karşı koyduğumuz bu dönemlerde esnekliğinizi elden bırakmayın. İstikrarsızlıklar karşısında tepkileriniz yüksek olabilir. Pazar gününden sonra gelecek planlarınız, spiritüel çalışmalarınız, hayata olumlu bakış açınız azalabilir. Birkaç ay boyunca işler ve fırsatlar daha ağır ilerleyebilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta kendisini hissettirecek olaylar kariyer ve iş alanlarınızda düzenlerin kalıpların yıkılmasına neden olabilir. İş hayatınızda oluşan yeni bir düzen karşısında tepkileriniz, direnciniz yüksek olabilir. Toplumun size dayatmaya çalıştığı sistem ve kalıplara başkaldırmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki değişimleri kolay kabul etmeyeceğiniz bu dönem istikrar ve düzen sağlamakta zorlanabilirsiniz. Pazar günü itibarıyla iş ve kariyer alanlarınızda karşınıza gelen veya gelmiş olan fırsatları gözden geçireceğiniz, nerelerde hata yaptığınızı veya doğru gittiğinizi fark edeceğiniz bir dönem başlıyor.

İkizler Burcu: Bu hafta her tür düşüncenizde, gelecek planlarınızda düzenler değişiyor. Eğitim, seyahat, medya, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret, hukuk ve gelecek planlarınızda yenilenmelere karşı direnç göstereceğiniz bir dönem olabilir. Aslında değişmesi gerekenler karşınıza gelebilir, artık çalışmayan sistemi göreceksiniz ama bunu kabul etmekte zorlanabilirsiniz Pazar günü itibarıyla kariyer alanınızda 14 Mayıs’tan bu yana elde ettiğiniz şans ve fırsatlarda gecikmeler, sorunlar oluşabilir. Burada gördüğünüz hataları Jüpiter düzeldikten sonra yapmayacak, yolunuzda daha derli toplu ilerleyeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bu hafta eski yöntemler ve yeni yöntemler arasında kalabilirsiniz. Ekonominizde istikrar sağlamak zor olurken, yeniliklere karşı direncinizin yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Gelirlerinizde işler değişebilir, bu dönem vereceğiniz kararlarda zorlanabilirsiniz. Yine sosyal çevrenizdeki insanların kariyer ve iş hayatlarında zorlayıcı bir dönem olabilir. Bu ay karşınıza güzel fırsatlar gelecek ama bu fırsatlarda özgürlüğünüzün kısıtlandığını, düşünce sisteminizin dışında hareket etmeniz gerektiğini göreceksiniz. Hafta sonuyla beraber karşınıza gelen fırsatlarda geri çekilmeler görülebilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve aile düzenlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İş alanlarınızdaki değişime direnebilir, patronunuzun kariyerinde önemli zorlanmalara şahit olabilirsiniz. İlişkiniz ve işleriniz bu dönem birbirine kafa tutabilir. Değişen koşullara ayak uydurmalı, direnç göstermemeye çalışmalısınız. Bu alanlarda istikrar ve düzen sağlamak kolay olmayacak. Hafta sonu ortaklı işler ve parasal alanlarınızda size şans ve fırsat dağıtan Jüpiter gezegeni geri gitmeye başlıyor. Bu alanlarda birkaç ay boyunca bazı gerilemeler ve yavaşlamalar görülebilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: İş hayatınızda, gündelik yaşantınızda, gelecek planlarınızda düzenlerinizde değişimler oluşabilir. Değişen koşullar karşısında direncinizin arttığını, iş alanlarınızda zorlandığınızı görebilirsiniz. Yine iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanların yaşantısında büyük zorlanmalar görülebilir. Bu dönem sağlığınıza ekstra özen gösterin. Pazar günü ilişki fırsatlarınızı arttıran Jüpiter bu alanlarda hızlı başlayan konuları yeniden ele almanız için size fırsat verecek. İlişkilerde bir geri adım, gecikme, ertelenme olursa biraz daha beklemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. İş alanlarınızda bazı zorlanmalar veya hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu hafta finansal konularda istikrar ve düzeni sağlamakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuğunuzun hayatında bazı zorlanmalar, sorunlar devrede olabilir. Özel hayatınızda başkaldıran tavırlar öne çıkabilir. Hafta sonu Jüpiter gerilemeye başlıyor. İş, hizmet ev sağlık alanlarınızda karşınıza çıkan fırsatların yavaşladığını, bazı sorunların oluştuğunu görebilirsiniz. Bu dönem olayları gözlemleyin. Acele etmeyin.

Akrep Burcu: Haftanıza mesleğinize ve iş hayatınıza yoğunlaşarak giriş yapıyorsunuz. Maddi konularda hafta başında dikkatli adımlar atmaya çalışın. İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda şimdiye kadar işleyen düzenin işlemediğini görebilirsiniz. Ev ortamlarınızda ve ilişkilerde istikrarı sağlamak kolay olmayabilir. Davranışlarınızda inatçılıktan kaçının, bu alanlar yeniden ele alınacaksa direnç göstermeyin. Hafta sonu Jüpiter aşk evinizde gerilemeye başlıyor. Hızlı gelişmelerle dolu bir ayın ardından bu alanlarda yavaşlamalar ve gecikmeler görülebilir.

Yay Burcu: Dış ortamlara bağlı işleriniz ve uzaklardan alınacak haberlerle haftanız başlıyor. İkili ilişkilere bakış açınızı net tutmanız gereken bir dönem içindesiniz. Hayatınızda yürümeyen sizi zorlayan konular iyice görünür hale gelebilir. Sadece sizin değil etrafınızdaki insanların yaşadıklarına tepkiler verebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların kariyerinde zorlanmalar oluşabilir. Hafta sonu Jüpiter geriliyor. Sizin yönetici gezegeniniz olduğu için bu dönem ve sonrası birkaç ay boyunca kendinize, sağlığınıza, ev ve aile hayatınızda yavaşlamalara dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Ekonomik yönden istikrar sağlamak mümkün olmazken parasal kazançlarınızı, para kazanma yöntemlerinizi yeniden ele almalısınız. Para sorumluluklarınız, hayattan alacağınız keyfi engelleyebilir veya bu dönem düşündüğünüz kazancı sağlamakta zorlanabilirsiniz. İsyankâr ve asi davranışlar sergileyebilirsiniz. Döviz yatırımınız varsa, borsada yatırım yapıyorsanız bu dönem güvenli sularda yüzmelisiniz. Hafta sonu Jüpiter gerilemeye başlıyor. Yakın çevrenizden, iletişim halinde olduğunuz insanlardan karşınıza gelen fırsatlarda yavaşlamalar, geri adımlar oluşabilir.

Kova Burcu: İlişkiler hayatınızda önemli olurken, bu hafta hayatınızla ilgili düzenlerin değişmesi söz konusu olabilir. Yaşayacağınız olaylarla hayatınızı yeniden ele almak, eskisinden farklı davranmak ve değişimlere ayak uydurmak zorunda olacaksınız. Bir taraftan hayatınız genişliyor, büyüyor, güzelliklerle karşılaşıyorsunuz, diğer taraftan bu hızlı ve yeni düzeni hayatınıza oturtmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakın ve davranışlarınızı, aile yapınızdaki değişimleri kabullenin. Hafta sonu Jüpiter para evinizde gerilemeye başlıyor. Bu alanlarda şimdiye kadar elde ettiğiniz avantajlar bir süreliğine yavaşlayabilir. Aksilik yaşarsanız bu sorunların nereden kaynaklandığını bulmalısınız.

Balık Burcu: Aile hayatınızda bazı konuları dikkatlice ele almalısınız. Bu hafta iletişime dayalı işlerinizde, girişimlerinizde değişmesi gerekenleri, ele almanız gerekenleri yaşayacağınız bazı olumsuz olaylarla fark edebilirsiniz. Hayatınızda istikrarı sağlamak kolay olmayabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanların (akraba, kardeş, kuzen, komşu, yakın dost) kariyer ve iş alanlarında değişimler oluşabilir. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Hafta sonu Jüpiter geriliyor. 28 Temmuz’a kadar sizin burcunuzda gerileyecek. Karşınıza gelen fırsatlarda yavaşlamalar olursa olayları akışına bırakın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder