Hande Kazanova 15 Mart haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

15 Mart haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanız hızlı gelişmelerle, biraz sabırsız etkilerle başlıyor. Kişisel istekleriniz önemli olacak. Bu hafta itibarıyla iletişiminizde geri çekilmeler oluşabilir. Biraz yalnız kalmayı arzulayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Diğer taraftan Güneş sizin burcunuza geçiyor. Kendinize olan güveniniz yerine gelirken sağlığınızda da rahatlamalar göreceksiniz. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar artık görünür hale geliyor. Hayatınızı oturtmakta ve vereceğiniz kararları uygulamakta aceleci ve özgür olsanız da, başkaları ve onların düşünceleri umurunuzda olmayacak.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Artık iletişimsel konularınızı daha fazla sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza kaydırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla konuşmak, onların fikirlerine değer vermek, fikir alışverişleri içerisinde bulunmak önem kazanacak. Bu hafta ve sonrasında sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, baş bölgenizi soğuk havalardan ve tehlikeli durumlardan korumalısınız. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz, isteksiz ruh haliniz bu dönem sizi zorlayabilir. Sosyalliğinizde geri çekilmeler yaşanabilir. Bu biraz da duygularınızı saklamanız ve sevdiğiniz insanla aranıza duvar örmenizden kaynaklı olacak.

İkizler Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan alacağınız heyecanlı ve hızlı haberlerle giriş yapıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla iletişiminiz, kariyer ve iş konularına kayıyor. İşinizle ilgili konularda konuşma ve görüşmelerinizi arttıracaksınız. Birden fazla konu ve olayla ilgilenmeniz söz konusu olabilir. Bir taraftan da arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize vakit ayıracağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Organizasyonlar ve davetler, grupsal işleriniz önem kazanmaya başlıyor. Sanal ortamlarda çevrenizi genişletebilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırabilir, gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla yurtdışı, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, medya ile ilgili konularda yapacağınız konuşmalar ve anlaşmalar artabilir. Değişik konu ve olayları konuşmaktan ve öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem olacak. Öğrenciyseniz bu dönem öğrendiğiniz konularda hızlı ilerleyeceksiniz. Sınırlarınızı iyi belirler, tembellik yapmazsanız güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Toplumsal konular ilginizi çekecek. Koşturmalarınız artarken acele etmeden, sağlıklı tavırlarla kuracağınız ilişkiler kariyerinizde ilerlemenize neden olabilir. Bunu yapamazsanız kadın yöneticilerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu haftayla beraber para sorunlarınıza daha etkili çözümler üretebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Etrafınıza karşı anlayışlı yapınız ön planda olacak yalnız sosyal ortamlarınız, çevreniz veya arkadaşlarınız için yapacağınız harcamalar üzerinizde sinir oluşturabilir. Ayrıca bu hafta özel hayatınızda destekleneceksiniz. Diğer taraftan seyahatleri ve eğitim konularını seveceğiniz ve bu alanlara yöneleceğiniz bir dönem başlıyor. Az tanıdığınız veya tanımadığınız insanlara karşı sevginiz ve anlayışınız artabilir ama kıskanç ve huzursuz yapınızla bazı ilişkilerinizi de zorlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu haftayla beraber ikili ilişkilerinizde strateji geliştirmek, bilinçli davranmak size kazandıracak. Ortaklaşa işlerinizle ilgili önemli gelişmeler, konuşmalar gündeme gelebilir. Ortak parasal konular öne çıkarken gizemli olayları, aksiyonları, dünyanın gizemli alanlarını ve varoluşla ilgili bir sürü okült konuyu araştırabilirsiniz. Diğer taraftan kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzel ilişkiler geliştirmeye başlayacaksınız. Yine bu dönem kredi almak isteyenler, uygun ve iyi şartlara sahip olabilirler. Özel hayatınızdaysa tutkularınıza sarılarak içgüdüsel ve baskın davranabilirsiniz.

Terazi Burcu: Haftanıza ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta itibarıyla iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlarınız varsa çözüm üretmekte gecikmeyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili alanlarda kontrollerinizi yaptırma zamanınız gelmiş bulunuyor. Yine sevdiğinizle aranızı düzeltme şansınız artabilir. İlişki arıyorsanız bu dönem karşınıza çıkabilir. İlişkileriniz için güzel bir döneme giriyorsunuz. Sosyalliğiniz artmaya başlayacak. Bu hafta ilişkilerinizde ve iş hayatınızda önemli insanlardan göreceğiniz destekler yüzünüzü güldürebilir.

Akrep Burcu: Haftanıza gündelik hayatınıza, düzeninize ve iş konularına odaklanarak giriş yapacaksınız. Hafta başında baş ağrılarına dikkat edin. Bu hafta itibarıyla aşk hayatınız hızlanıyor. Öğrenmeyi arzuladığınız konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Zihinsel konularda, yaratıcı projeler ve sanatsal faaliyetleriniz hızlanacak. Çocuklarınız varsa iletişiminiz hızlanıyor. Diğer taraftan artan enerjinizle iş yapmayı seveceksiniz. Başkalarına hizmet etmek önem kazanırken kalıcı işler karşınıza gelebilir. Yine yemeye içmeye olan düşkünlüğünüz artabilir. Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine dikkat edin.

Yay Burcu: Haftanız eğlenceli ve size keyif veren enerjilerle başlıyor. Bu hafta itibarıyla geleceğe yönelik planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Ev hayatını yakın markaja alacak, evle ilgili planlarınızı yapacak, aile hayatınızda önemli konuşmaların devreye girmesine yardımcı olacaksınız. Bu süreçte emlakla ilgili girişimlerde kararsızlıktan ve hayalci adımlardan uzak durun. Bu hafta aşk hayatınız da önem kazanmaya başlıyor, gerçekten kendinizi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kıskançlık ve huzursuzluklar yaratmamaya özen gösterin. İlişkilerde destekleneceksiniz. Çocukla ilgili konular hayatınızı renklendirecek.

Oğlak Burcu: Bu hafta iletişiminize ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınıza önem vereceksiniz. Zihinsel becerilerinizi geliştirebilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi artırabilirsiniz. Tartışmalar, konuşmalar, görüşmeler, çok sayıda kontak devreye girmeye başlayacak. Yine eviniz, yuvanız, aileniz önemli olmaya başlıyor. Biraz dinlenmek, evinizde vakit harcamak size çok iyi gelebilir. Dikkatinizi yuvanıza verebilir, evinizi güzelleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Dekorasyon, boya badana işleriniz hız kazanabilir. Tadilat isteğiniz varsa bu 3 haftalık dönem bu işler için gayet uygun görünüyor.

Kova Burcu: İletişimi hızlı ve bir o kadar da koşturmalı bir hafta başlıyor. Sağlama almak istediğiniz işleriniz varsa Çarşamba günü ve sonrasında rahat hareket edebilirsiniz. Bu haftayla beraber 15 gün boyunca parayı idare edebilme ve para kazanma beceriniz artabilir. Yine maddi konularda, pratik çözümler üretebileceksiniz. Maddi konularda Salı ve Perşembe günleri güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz ve onlarla olan bağlantılarınız bu dönemde fazlasıyla artabilir. Girişken ve lider tavırlarınızı bilgisayar, iletişim, reklam, pazarlama alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz.

Balık Burcu: Maddi konularda hızlı ve atik davranacağınız bir hafta başlıyor. Bu hafta itibarıyla kişisel anlamda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İletişimsel konular daha hızlı akacak. Önemli konuşmalar, yazılı anlaşmalar, görüşmeler yapmak açısından uygun bir dönem. Seyahatler de gündeminizde yer tutabilir. Diğer taraftan maddi kazanımlarınızı arttıracağınız ve kazançlarınızı çoğaltacağınız bir dönem olabilir. Gezmeye, görmeye, spora, değişik seyahatlere ve aktivitelere para harcayabilirsiniz. Malınızın ve paranızın değerini bilmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder