Hande Kazanova 16 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

16 Kasım haftası burçlar

Koç

Haftanıza uzaklardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Yeniaydan aldığınız etkilerle maddi konularda yeni fikirlere, tutumlara ve kararlara açıksınız. Bir ödemenin, bir borcun altına girmek, kredi almak, banka işlerinizi halletmek, vergi konularına yönelmek önem kazanabilir. Salı günü sosyal çevre ilişkilerinizde sahip olduklarınızı sorgulayabilir, sıkılganlıkla hareket edebilirsiniz. Özel hayatınıza ve ilişkilerinize bu hafta dikkat edin. Hafta sonu itibarıyla kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda zorlanmalara dikkat edin. Yine bu dönem kredi almak istiyorsanız, şartları iyice gözden geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Yeniaydan aldığınız etkilerle evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir. Bu yeniayda ilişkilerinizdeki kıskançlıklara, baskılara dikkat edin, şüphe mekanizmanız iyi çalışacak. Özgürlüğünüze düşkün olacağınız için özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. İlişkilerinizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Neyse ki hafta sonu durumları toparlıyorsunuz, sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için kolları sıvayabilirsiniz. Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak.

İkizler

İnsanlarla olan bağlantılarınız bu hafta önem kazanıyor. Yeniaydan aldığınız etkilerle ortaya koyacağınız işlerin daha uzun vadeli ve kalıcı bir şekilde yollar açtığını göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz. Salı günü beraber iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize dikkat edin. Alacağınız bazı haberler çabuk tepki vermenize neden olabilir. İş ortamlarınızda çabuk sıkılacak, farklı deneyimler peşinden koşacaksınız. Fikirlerinizi kabul ettirmenin derdine düşmeyin. Sorunlar ortaya çıkarsa hafta sonu çözüm karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda olumsuzlukları aşmaya çalışın.

Yengeç

Günlük işlerinizle haftanız başlayacak. Yeniaydan aldığınız etkilerle aşk hayatınız hareketleniyor. Yalnız bazı zamanlar bu alanlarda zorlandığınızı görebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler özel hayatınızda farklı düşünceler içine girmenize neden olabilir. Yine farklı fikirlerinizle çevrenizi etkilemek isteyebilirsiniz ama bu fikirlere rağbet olmayabilir. Ev ortamlarınızda olumsuzluklardan uzak durun, kendinizi bazen çok yalnız hissedebilirsiniz. Neyse ki hafta sonu durumlar değişiyor. Kıskanç ve baskıcı olmazsanız ilişkileriniz çiçek açacak.

Haberin Devamı

Aslan

Aile hayatınızdaki önemli kararlarla haftanızı başlatacaksınız. Emlak alım satım işleriniz varsa bu alanlarda harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde yanınızda çalışan görevli kişilerle anlaşmazlıklarınız ve şüpheleriniz yoğun olabilir. Salı günü aile hayatınızda iletişiminizde dikkatli olun. Düşünce ve fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz ama onlar aynı coşkuyla size karşılık vermeyebilirler. Bu dönem aile ortamlarınızda size neyi nasıl yapmanız gerektiğini söyleyenlere tepkileriniz yüksek olabilir. Sorunlar oluşursa bu sorunları hafta sonu itibarıyla toparlamanın yolunu bulacaksınız. Aile hayatınızdaki parasal işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta eviniz ve ailevi konular önemli olacak. Yeniaydan aldığınız etkilerle yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle önemli konuşmalar yapabilir ya da iletişim işlerinizi hareketlendirebilirsiniz. Salı günü fikirlerinizdeki gelgitler sizi yorabilir, çabuk sıkılacak ve ilişkilerinizde ani tepkiler vereceksiniz. Yine özel hayatınızın sorumlulukları, risk almak ve ilerleme kaydetmek istediğiniz işlerinizde sizi zora sokabilir. Hafta sonu yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz yalnız tutkularınızı ve duygularınızı kontrol altına almak enerjiyi daha doğru çalıştırabilir.

Terazi

İletişimi yüksek haftalardan biri başlıyor. Yeniaydan aldığınız etkilerle kafanızdaki plan ve projeleri ortaya koymak, parayla ilgili düşündüklerinizi, karar verdiklerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Salı günü parasal işlerinizde ve iletişiminizde ani tepkilerden kaçının, sıkılganlıklarınız ve asiliğiniz yüzünden ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Para beklentinizden sonucu almanız kolay olmayacak. Aile ortamlarınızda, evinizde kendinizi yalnız ve sevgisiz hissedebilirsiniz. Güzelleşmek konusunda aceleci olmayın. Önce ruhen kendinizi güzel hissetmeli, kendinize değer vermelisiniz.

Akrep

Bu hafta parasal işleriniz ve bu alanda yapmanız gerekenler önem kazanıyor. Yeniaydan aldığınız etkilerle ilerisi için adım atmaktan korkmayın. Önemli işlerinizi başlatmak ve sağlam adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Salı günü özel ilişkilerinizde sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir. İlişkinizde tansiyonlu durumlar varsa bu durumların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem depresif olabilirler, ilişkilerinizde onların yanında olmaya çalışın. Hafta sonu itibarıyla sosyalliğiniz artarken sevdiğiniz insanla aranızın rahatladığını, karşı tarafın üstünüze düştüğünü göreceksiniz.

Yay

Bu hafta oldukça hareketli ve enerjik bir hafta sizi bekliyor. Yeniaydan aldığınız etkilerle kötü alışkanlıklarınız varsa onlardan kurtulabilir, kendinizi ruhen geliştirecek çalışmaların peşine düşebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında dikkatli olmalı, şartları çok fazla zorlamamalısınız. Salı günü günlük hayatınızdaki iş ilişkilerinize dikkat edin. Anlaşmazlıklar karşınıza gelebilir. Beklenmedik olaylar karşısında tepkilerinizi iyi kontrol edin, olumsuzlukları üzerinize çekebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda parasal sorunlar oluşabilir. Yine bir dostunuzun aile hayatında zorlandığını görebilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta gözünüzde büyüttüğünüz bir işi ele alarak haftanızı başlatacaksınız. Yeniaydan aldığınız etkilerle geleceğe yönelik her tür konu için harekete geçmek mümkün olabilir. Yeni adımlar, projeler sizi destekliyor. Salı günü sosyal çevre ilişkilerinizde, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı anlaşmazlıklara dikkat edin. Sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olacak. İş hayatınızda bazı ilişkileriniz sizi zorlayabilir. Üzerinize gereğinden fazla sorumluluk aldığınızı düşünebilirsiniz. Hafta sonu çevrenizden ve sevdiklerinizden destek almak haftanın zorluklarını geride bırakmanızı kolaylaştırabilir.

Kova

Bu hafta arkadaşlar ve çevrenizden alacağınız haberlerle başlıyor. Yeniaydan aldığınız etkilerle kariyerinizde açılımlar, çok önemli kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir. Salı günü aile ilişkilerinize ve iş ortamlarınıza dikkat edin. Göz önünde bulunacağın ortamlarda ilişkilerinizde sıkılganlıklar devrede olabilir. Bu dönem vaktinizi evinizde harcamak isterken önemli işlerle uğraşmak hem sizi heyecanlandırırken, hem de sinirli ve gergin olmanızı sağlayabilir. Bazı işlerinizde huzursuzluklar, olumsuzluklar devrede olabilir. Hafta sonu önemli işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız. Olayları toparlayacaksınız.

Balık

Bu hafta önemli işlerinizle başlıyor. Yeniaydan aldığınız etkilerle eğitim konuları, medya, ticaret, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki konular önem kazanıyor. Bu alanlarda önemli açılımlar oluşabilir. Salı günü sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkilerinizde anlayışsızlıktan uzak durun. Kolay sıkılacak ve tepki vereceksiniz. Fikirlerinizi farklı bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bu hafta arkadaşlarınızın kariyer ve iş alanlarıyla ilgili konularda zorlandıklarını görebilirsiniz. Parasal konularda negatif olmayın. Hafta sonu farklı insanlarla bir arada olmak önem kazanırken önünüzdeki dönem kendinizi geliştireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder