Hande Kazanova 17 Mayıs haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

17 Mayıs haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza ailevi işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla ilginizi yakın çevre, akraba veya kardeşler alanlarınıza kaydıracaksınız. Yakın çevrenizde oluşan olaylar, hayatınızın merkezine yerleşebilir. Yine satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre (akraba, kardeşler, komşu), reklam, yazım, öğrenim alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak. Hafta sonuyla beraber sosyal ortamlarda, parti veya organizasyonlarda zorlanmalar, engeller görülebilir. Şimdiye kadar yaşadıklarınızı gözden geçirmeli ve eksikliklerinizi gidermelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta itibarıyla para kazanımlarınızı arttırmak daha çok işlerin maddi yönlerine odaklanmak önem kazanabilir. Yaklaşık bir ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda ilerlemeye çalışacaksınız. Hayatınızda para ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. Karşınıza gelmiş olan fırsatları şimdi yeniden değerlendirme ve ele alma zamanı başlıyor. Hızlı kararlar almanız gerektiyse kararlarınızı gözden geçireceğiniz bir süreç başlıyor. Parayla ilgili girişimlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Anlaşma yapacaksanız gözünüzü dört açın. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizi yanıltabilirler.

İkizler Burcu: Bu itibarıyla artık sağlığınız düzelmeye başlıyor. Geçen zor bir ayın ardından, kendinize güveninizi tazeleyeceksiniz. Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Sağlığınızın iyileşmesiyle sizi strese sokan konular uzaklaşmaya başlayacak. Kendinizi bu dönem yenilenmiş hissedeceksiniz. Hareketli zamanlar hem iş, hem özel hayatınızda başlıyor. Hafta sonu Satürn gerilemeye başlıyor. Bu yıl boyunca elde ettiğiniz gelişmeleri ve şansları gözden geçirmeniz gerekebilir. Eğitimde, kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda engeller ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Biraz geri plana çekilmek, olaylara dışarıdan bakmak isteyeceğiniz bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Bu dönem, değerli bir eşyanızı, paranızı kaybetme riskiniz olacağından dikkatli olmalı, sırlarınızı herkesle paylaşmamalı ve iş alanlarınızda projelerinizi ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli, plan yapmalısınız. Hafta sonuyla beraber ikili ilişkilerinizde ve ilişki kazanımlarınızda bazı gecikmeler, sıkıntılar ortaya çıkabilir. Birkaç ay boyunca ödemelerinizi yaparken daha düşünerek adımlar atmanız gerekecek.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta itibarıyla, sosyal çevre ilişkilerinizin güçleneceği ve daha çok geleceğe yönelik işlerinize kendinizi vereceğiniz bir dönem başlıyor. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışmanız mümkün. Bu hafta önemli görüşmeler, konuşmalar devreye girebilir ama olayları çok fazla büyütmeyin. Hafta sonu Satürn gerilemeye başlıyor. Evliliğinizle, özel ilişkilerinizle ilgili konularda bazı olayları yeniden gözden geçireceksiniz. İstikrarlı ve disiplinli giden ortaklı çalışmalarda bazı gecikmeler ve yavaşlamalar oluşabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta itibarıyla kariyer hayatınız hızlanıyor, yaptığınız işlerin görünmesini isteyecek, kendinizi toplumsal konularda daha çok göstereceksiniz. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altındasınız. Enerjinizi bu olumlu dönem için yükseltin. İlişkilerde şanslı etkiler altındasınız ama ortaklı işlerinizde yanılma ve kafa karıştıran etkiler devrede olacak. Ayrıca Satürn gerilemeye başlıyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda disipline olmak, sistemli ilerlemek artık kolay olmayabilir. Bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşmanız mümkün.

Terazi Burcu: Haftanıza önemli işlerinizin üzerine düşerek giriş yapacaksınız. Bu hafta seyahat, eğitim veya medya fırsatlarınızın artacağı bir döneme giriş yapacaksınız. Bu konular hızlanabilir. İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir. Bu dönem kendinizi geliştirmekten mutluluk duyacaksınız, güzel haberler gelebilir ama şartlar konusunda kendinizi sağlama almayı unutmayın. Hafta sonu Satürn gerilemeye başlıyor. Satürn aşk ve çocuk alanlarınıza gerileyerek, bu alanlarda fark etmeniz gerekenleri önünüze serebilir. Olayları iyi gözlemlemelisiniz.

Akrep Burcu: Önemli gelişmelerle, dışarıdan alınacak haberlerle haftanız başlıyor. Bu hafta itibarıyla, parasal konular giderek daha da hızlanmaya başlayacak. Müşterek parasal işleriniz veya ödemelerinizle ilgili olabilirsiniz. Diğer taraftan ruhani konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek tecrübeli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Maddi konularda şansınız yüksek olurken, riskli işlerinizde abartılardan kaçının. Hafta sonu Satürn geriliyor. Ev ve aile alanlarınızda bazı olayların yavaşladığını, sorunların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bu alanlarda sorumluluklarınızı üstlenmek kolay gelmeyebilir.

Yay Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Özel hayatınız bu hafta itibarıyla daha da önem kazanmaya başlayacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun rahatına, istek ve beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak. Partner isteğiniz, ilişkilere odaklanmanız, taşınmayı düşünmeniz bu süreçte çok normal olabilir. Özel hayatınızda abartıdan uzak durmaya çalışın. Önemli gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuyla beraber Satürn gerilemeye başlıyor. Yakın çevre ilişkilerinizi, girişimlerinizi ve bu alandaki sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir zaman dilimine giriyorsunuz.

Oğlak Burcu: Haftanıza ilişkilerinize ve bu alanda elde edeceklerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla, işinizi çok seveceğiniz ve daha çok kimliğinizi hem iş hem de sağlık alanlarınızda ortaya koyacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Evcil hayvan besleyebilir varsa onların ihtiyaçlarına önem verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda güzel haberler alabilirsiniz. Parasal işlerinizde sağlam destekleriniz olabilir. Hafta sonu Satürn para evinizde geriliyor. Bu alanlarda zorlanmalar, dikkatsiz davranmanızdan kaynaklı olabilir. Maddi konulardaki sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyebilirsiniz.

Kova Burcu: Haftanıza sağlığınıza ve günlük yaşantınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta itibarıyla oldukça eğlenceli ve keyifli bir sürece gireceksiniz. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Aşk hayatınız alevleniyor. Bu konularda birden fazla seçeneğiniz olabilir. Evli kovalar aile hayatlarına katılacak bir çocuk haberiyle bu dönem içinde karşı karşıya kalabilirler. Hafta sonu Satürn’ün sizin burcunuzda gerilemesi hayatınızı yeniden oluşturur, yapılandırırken sorunları karşınıza getirebilir. Sorumluluklarınızı bu dönem doğru biçimde ele almak zor olabilir.

Balık Burcu: Bu hafta itibarıyla ailenizle ilişkileriniz önem kazanıyor, onlarla olan konular ve bağlantılarınız ve ev hayatınız hayatınızın merkezine yerleşebilir. Ayrıca ev ve aile ortamlarınızda daha fazla vakit geçireceksiniz. İşleriniz hızlansa bile bu dönem işlerinizi evinizden idare etmek veya yuvanızda olmak sizi mutlu edebilir. Hafta sonu Satürn gerilemeye başlıyor. Bu tarih sonrası birkaç ay boyunca sizin dışınızda gelişen olaylara, başka insanların sorumluluklarına ve olaylarına daha açık olabilirsiniz. Bu dönem şartları kontrol etmek kolay olmayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder