Hande Kazanova 19 Nisan haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

19 Nisan haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza ailevi konularla başlıyorsunuz. Bu Pazartesi itibarıyla para kazanma ve parayı idare edebilme beceriniz artıyor. Gelirinizi arttırmak için yollar bulacağınız gibi sorunlarınız varsa onlara çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Maddi konularda neler yapabileceğinizi görmek isteyeceksiniz. Bir yandan da enerjinizi ailenize yönlendireceksiniz. Evinize, yuvanıza, aile büyüklerinize vaktinizi harcayacaksınız. Evinizde su ve su tesisatıyla ilgili sorunlar oluşabilir. Bu dönem evinizin güvenliğini ihmal etmeyin. Hafta sonuna doğru ani parasal kazançlar devrede olabilir. Pazar günü maddi kazanç getirecek işlerinizde sorunlara açık olacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: İletişimi yüksek haftalardan biri başlıyor. Bu hafta yabancılarla yapacağınız işlerde, seyahate, eğitime dayalı işlerinizde bazı sıkıntılar ve bozulmalar oluşabilir. Diğer yandan fikirlerinizi ve projelerinizi dillendirmekten büyük keyif ve mutluluk alacaksınız. Cuma gününden sonra iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde alıngan, savunmaya dayalı ve kavgacı tavırlardan kaçınmalısınız. Bu anlamda Pazar günü dikkatli olun. İşlerinizde zorlanmalar, sıkıntı ve sorunlar oluşabilir.

İkizler Burcu: Maddi konularda yapılması gerekenler öne çıkarken bu hafta başında iletişiminizde geri çekilmeler ortaya çıkabilir. Bu süreçte dedikodulara, karşı temkinli olmalı ve önemli sırlarınızı insanlarla paylaşmamalısınız. Hareketli geçen bir dönemin ardından biraz dinlenmeli ve gelecek planlarınıza odaklanmalısınız. Bu hafta Cuma günü itibarıyla paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda mücadeleleriniz artacak. Para kazanma beceriniz artarken Mars harcatmayı sevdiğinden özel hayatınıza, evinize ve yuvanıza dayalı harcamalarınız gündeminizde olabilir.

Yengeç Burcu: Pazartesi itibarıyla, sosyal ortamlarda daha fazla iletişim içine girebilirsiniz. Görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Bu hafta üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz. Defansif ve savunmacı olmamaya çalışın. Hafta sonu aşkta ve özel hayatınızda tutkularınızla davranmak sizi zorlayabilir. Hayatı farklı göreceksiniz. Kendinizi yalnız ve mutsuz hissetmeniz mümkün. Bazı ilişkilerinizin bittiğini görebilirsiniz. Durum böyleyse hiç üzülmeyin.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla kariyeriniz önem kazanıyor. İşle ilgili konuşmalar ve yazışmalar içine girebilirsiniz. Bu alanda önemli konuşmalar içinde olacaksınız. Yine hızlı gelişmeler, anlaşmalar, ani oluşan iş programları karşınıza gelebilir. Ayrıca annenizin hayatında da hızlı olaylar yer alabilir. Cuma günü itibarıyla Mars burç değiştirerek kadersel alanlarınızı hareketlendirecek. Enerjiniz düşük olacağından, enfeksiyona, alerjilere, mide ve göğüs sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haftanıza arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla yurtdışı bağlantılı işler, eğitim konuları, yayıncılık ve medyayla ilgili konularda yapacağınız anlaşmalar ve bazı fikir alışverişleri gündeminize yerleşebilir. Başka ve farklı insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Cuma günü itibarıyla enerjinizi çevrenize yöneltiyorsunuz. Bu dönemde sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde, arkadaş ortamlarınızda isteğiniz yüksek olacak, yalnız savunmacı tavırlardan uzak durun. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.

Terazi Burcu: İşinizle ilgili ele alınması gereken konular bu hafta başında sizi meşgul edebilir. Finansal konuları konuşmak, planlamak adına düşüncelerinizi çalıştıracaksınız. Bu dönem gizemli ve farklı konular ilginizi çekebilir. Cuma günü ve sonrası kariyerinizde ve işlerinizde mücadeleler görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin, alınganlıklardan uzak durun. Yine ortağınızdan, eşinizden, ortak çalışmalardan, miras veya sigortadan elinize ani bir para geçebilir.

Akrep Burcu: Özel hayatınız, ikili ilişkiler üzerine yapacağınız konuşmalar ve iletişim artmaya başlıyor. Anlaşmalar, yazışmalar hayatınızı renklendirebilir. Bu hafta Cuma günü itibarıyla hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde veya seyahat, eğitim, hukuk konularınızda artış görülebilir. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir. Şimdi uğraşılarınızı bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Uzak yolculuklarda dikkatli olmanız da gerekebilir. Cuma günü ilişkinizde sürpriz konulara ve olaylara açıksınız. Hafta sonu özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda bazı zorlanmalar ve sorunlar oluşabilir.

Yay Burcu: Haftanıza parasal işlerinizin üzerine düşerek giriş yapıyorsunuz. Banka işleri, fatura ödemeleri vaktinizi alabilir. Bu hafta itibarıyla, iş hayatınızda ve günlük işlerinizde daha temkinli, organize ve pratik olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla bağlantılarınız güçleniyor. Sağlığınızla ilgili konularda kontrollerinizi devreye sokmanın tam zamanı. Bu dönem kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Cuma günü itibarıyla enerjinizi, banka, kredi, vergi, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu: Haftanıza özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta başıyla beraber aşk hayatınızı daha fazla konuşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Öğrenmekten, yeni hobiler edinmekten mutluluk duyabilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan iletişiminiz artabilir. Cuma günü ve sonrasında karşı cinsi çekici bulabilirsiniz, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bazı tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Alınganlıklardan, pasif agresif davranışlardan uzak durun. Hafta sonu parasal konularda zorlanmalar görülebilir. Bir işinizin son anda ertelenmesi sizi mutsuz kılabilir.

Kova Burcu: Haftanıza tamamlanması gereken özel ve ailevi işlerinizle başlayabilirsiniz. Pazartesi günü itibarıyla, eviniz ve ailenizle olan iletişiminizi arttıracaksınız. Emlak, alım, satım işleriniz devreye girebilir. Bu dönem, çalışma koşullarınız, hizmet alanlarınızda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Mide ve göğüs problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Ev ve aile ortamlarınızda, yuvanızda hızlı ani beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Evinize bir eşya alabilirsiniz veya beklenmedik sürpriz bir misafir ağırlayabilirsiniz. Bu günlerde farklılıklardan hoşlanacak, ev hayatınızı sıradan geçirmeyeceksiniz.

Balık Burcu: Haftanıza keyfi işlerle oldukça rahat etkilerle giriş yapıyorsunuz. Çocuğunuz varsa onunla ilgilenmek, özel hayatınıza vakit ayırmak öne çıkabilir. Bu Pazartesi itibarıyla yakın çevrenizle olan konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak. Öğrenmekten hoşlanacaksınız. Eğitim ve öğrenim hayatınızda bilgiyi hayatınıza daha kolay alabilirsiniz. Ders çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Cuma günü ve önünüzdeki dönem aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder