Hande Kazanova 2 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

2 Kasım haftası burçlar

Koç

Haftanız parasal işlerinizle başlarken bu Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca kısa vadeli işlerinize, planlarınıza odaklanabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız bilgiler bu hafta önemli olacak. Salı günü Merkür düzeliyor. Hem özel ilişkilerinizde, hem de ödemeler dengenizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Rahatlayacaksınız. Diğer taraftan bu hafta sonuna doğru bazı konuşmalar, geçmişten gelen sorunlar ilişkinizde keskin ve net bakış açınızla olumsuzluklara neden olabilir sevgili Koçlar. Bu dönem her şeyi gereksiz yere kendinize dert edinmeyin. İlişkilerde olumlu taraflara odaklanın.

Haberin Devamı

Boğa

Haftanıza kendinize vakit ayırarak giriş yapacaksınız ama bu planlar kısa sürebilir. Parasal işleriniz ve bu alanda yapacaklarınız bu hafta daha önemli görünüyor. Bu dönem hayatınızla ilgili aldığınız hassas kararları uygulayacaksınız sevgili Boğalar. Salı günü Merkür düzeliyor. İletişim sıkıntılarınız geride kalmaya başlayacak. Şimdi günlük işlerinizde ve hizmet edeceğiniz alanlarda daha rahat kendinizi göstereceksiniz. İkili ilişkiler ve iş alanlarınızda zorlandığınız bu dönemde olumsuz bakış açısından uzak durmaya çalışın. Bu anlamda Cuma günü önemli görüşmelerden uzak durmalı, engeller veya sorunlar karşısında kendinizi çok fazla üzmemelisiniz.

İkizler

Bu hafta sabah saatleri sizi biraz zorlarken öğleden sonra ve birkaç gün boyunca oldukça hareketli ve rahat etkiler altında olabilirsiniz. Sizin yöneticiniz olan Merkür Salı günü düzeliyor. Hem günlük işlerinizde, sağlığınızda, hem de özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Bu dönem sosyalliğinizin artması sizi en çok sağlığınızdan veya düzenli işlerinizin aksamasından vurabilir, bu etkiye hafta sonu dikkat edin. Stresli olabilirsiniz. Ayrıca parasal konularda risk almamanız gereken bir hafta olduğu için Cuma günü dikkatli adımlar atmaya çalışmalısınız.

Yengeç

Bu hafta başı sabah saatlerinde yapacağınız planları öğleden sonra daha keyifli ve iletişimi yüksek ortamlara bırakabilirsiniz. Nihayet Merkür Salı günü itibarıyla düzeliyor. Eviniz, aileniz ve yuvanızla ilgili alanlarda zorlandığınız konuları geride bırakıyorsunuz.Ev girişimleriniz varsa şimdi bu konularla uğraşabilirsiniz. Evinizi düzenlemek, tadilat gibi işlerle uğraşmak için doğru bir zaman dilimi başlıyor. Perşembe ve Cuma günleri kendi isteklerinizin peşinden gidecek, sosyalliğinizi arttıracaksınız Aile büyüklerinizle yapacağınız konuşmalarda onları çok kritize etmemeye çalışın.

Haberin Devamı

Aslan

Bu hafta sosyal çevrenizle beraber yapacağınız organizasyonlar önemli olacak. İş alanlarınızda yaşadıklarınızla çevrenizle konuşmak ve onlara yaşadıklarınızı aktarmak isteyebilirsiniz. Kasım başında Merkür’ün düzelmesiyle birlikte bereketli bir aya giriş yapacaksınız. İletişim trafiğiniz artarken işleri yoluna sokmanız için destekleneceksiniz. Yakın çevrenizle olan anlaşmazlıklar, iletişim sıkıntıları artık geride kalıyor. Yalnız onların ailesiyle olan sorunları hala bitmiş değil, yakınlarınızdan birinin hayatındaki olumsuzluklar sizi de olumsuz kılabilir. Gündelik işlerinizde veya sağlığınızla ilgili alanlarda yapmanız gerekenleri etraflıca ele almalısınız.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlarda iletişim trafiğiniz yüksek olurken, kısa vadeli programların hayatınızda daha rahat aktığını görebilirsiniz. Hafta sonuna kadar arkadaşlarınız veya çevrenizle yapacağınız programlar ani olaylarla gelişebilir, özel hayatınızı sosyal çevrenizle hareketlendirebilirsiniz. Bu hafta en çok parasal konulara dikkat etmelisiniz. Neyse ki, Salı günü Merkür düzeliyor. Maddi alanda yaşadığınız sıkıntılar, iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak, yine de risk içeren işleriniz varsa dikkatli olun. Olup bitenlerden kolay etkilenebilir ve olumsuz bakış açısıyla kazançlarınızı istediğiniz gibi yönlendiremeyebilirsiniz.

Terazi

Kendinizi önemsediğiniz ve değiştirmek isteyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Kafanızda tamamlamak istediğiniz konular olabilir. Salı günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber artık kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz, hayatınızla ilgili alanlarda daha rahat davranacağınız dönem başlıyor. Aile sorumlulukları sizi bunaltmış olabilir, sevdiklerinizden onay almakta zorlanıyor olabilirsiniz ama önce kendinize karşı verdiğiniz sözleri tutmalısınız. Eğitim, yazma ve öğrenme alanlarınızda olumsuzluklardan uzak durmalısınız. Parasal konularda streslerinizi bu hafta iyi yönetin.

Akrep

Özel hayatınızın maddi detaylarıyla haftanız başlarken, bu hafta parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sizi geliştirecek alanlara ilginiz yoğun olabilir, bir seyahat planı peşine düşebilirsiniz. Bu dönem eski konu ve olayları temizlemek ve çözmek için adımlarınız hızlanırken, Salı günü Merkür düzeliyor. Yaşadığınız zorlanmaları geride bırakıyorsunuz. Yalnız aklınıza takılan konularda çevrenize karşı acımasız olmayın. Düşüncelerinizi iyi organize edin, eleştirel yaklaşımlarınız ön planda olabilir. İş koşturmalarınız bu hafta sağlığınızı zorlayabilir, kendi planlarınız ve başkalarının planları arasında gidip gelebilirsiniz.

Yay

Başkalarıyla işbirliklerine açık olduğunuz veya özel ilişkilerinize odaklandığınız bir hafta başlıyor. Yalnız olmak veya kalmak istemeyeceksiniz. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar Salı günü itibarıyla geride kalmaya başlıyor. Artık gerek organizasyonlarda, gerekse ortaklı işlerinizde daha rahat hareket edebilirsiniz. Yalnız hem parasal konulara, hem de sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz işinize yarayabilir. Sosyalliğiniz yüksek olsa bile arada kendinize ve ruhunuza gereken vakti ayırmalısınız. Aynı anda bir sürü alana yayılmak yerine işlerinizi tek tek ele alın.

Oğlak

Yapılması gereken günlük işlerinizle haftanız başlıyor. Bu Pazartesi öğleden sonra daha etkin bir şekilde işlerinizi ele alacaksınız. Sağlık ve iş alanınızın yöneticisi Merkür Salı günü düzeliyor. Kariyer ve iş alanlarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları geride bırakıyorsunuz. Şimdi kariyerinizde sağlam adımlarla ilerlemenin zamanı başlıyor. Hala sizi alıkoyan engellerin olduğunu düşünebilirsiniz ama bu bardağın boş tarafını görmenizden kaynaklanıyor. Başkalarını kriterize etmeden önce kendi davranışlarınıza bakmayı unutmayın. Sosyal ortamların çekiciliği ve ev hayatınızdaki mücadeleler sizi zorlayabilir.

Kova

Sizi mutlu eden insanlarla, işlerle, konularla ilgilenerek haftanıza giriş yapacaksınız. Pazartesi sabah saatleri organize olmak kolay olmasa bile öğleden sonra enerjiniz yükselecek. Salı günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber kariyer ve iş alanlarınızda zorlandığınız olayları geride bırakıyorsunuz. Kasım ayında işlerinizi yoluna koymanın yolunu bulacaksınız. Bu dönemin artan yoğun enerjisiyle akademik çalışmalar yapıyorsanız, eğitim alıyorsanız gecikme ve sorunlara karşı kendinizi bırakmayın. Sizi daha az tanıyan insanlar bu dönem sizi fazla keskin ve eleştirel bulabilirler. Önemli işler devrede olurken, uğraşmak zorunda alacağınız ufak tefek konular stresinizi körükleyebilir.

Balık

Bu hafta başında evinizde halletmeniz gereken önemli işleriniz olabilir. Sabah bir kaç telefon görüşmesi yapabilir öğleden sonraysa hayata daha esnek ve rahat gözlerle bakabilirsiniz. Özel hayatınıza dair önemli konuşmalar Perşembe günü ve sonrası devrede olacak. Salı günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte parasal konularda, ödeme sisteminizde, çalışma ortamlarınızda yaşadığınız sorunları geride bırakıyorsunuz. Birkaç önemli işinizde bazı sorunlar ve ertelenmeler oluşabilir. Hayata olumsuz gözlerle bakmamaya çalışmalı, yapabileceklerinize inanmalısınız. Kafanızda bir sürü seçenek var, parasal konular yüzünden bunların arasından seçim yapmak sizi yoracaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder