Hande Kazanova 20 Aralık haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

20 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta başında olaylara geri plandan bakmak isteyeceksiniz. Sosyal çevre, arkadaş ortamları, takım çalışmaları, ideallerinizde yepyeni bir döngü başlıyor. Bu döngüde yaşayacaklarınızla hayatınız yeniden şekillenecek. Hafta başı Merkür’ün ve Güneş’in iş ve kariyer alanlarınıza geçmesiyle beraber çözümcü, disiplinli yönleriniz ortaya çıkacak, Hafta ortasında kontrolsüzlükten uzak durun. Cesaretiniz ve düşünmeden hareket etme isteğiniz, toplum önünde, ailevi meselelerde veya iş alanlarınızda sürtüşmelere neden olabilir. Bu dönem kendinizden ziyade bütünü düşünmeli, herkesin hayrına hareket etmelisiniz. Kavgalardan uzak durun, Kazalara, sakarlıklara dikkat edin.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu haftayla beraber kariyer, iş ve aile alanlarınızda yepyeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kariyerinizde, iş alanlarınızda kararlı, yenilikçi, özgün adımlar atacaksınız. Seyahat, eğitim, hukuk, medya konularınızda konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak. Bu alanlarda yaşayacağınız sorunlara etkili ve pratik çözümler üretebilirsiniz. Bu hafta tanımadığınız ortamlarda, yabancı yerlerde fikirsel ve fiziksel çekişmelere, kavgalara dikkat edin. Başkalarına yardım etmek isterken kendinizi olmadık durumlar içine sokabilirsiniz. Sizi zorlayan veya sinir eden bir insanın hayatında zorlandığını duyabilir veya fark edebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu hafta itibarıyla ortaklaşa para alanlarınızda çözüme yönelik hareket etmeye başlayacaksınız. Bir ödeme çizelgesi hazırlayabilir, banka işlerinizi istediğiniz düzene sokabilirsiniz. Bir yandan da gizemli konuları konuşmak hoşunuza gidecek. Eğitim, seyahat, ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk veya medya alanlarınız önem kazanmaya başlıyor. Eğitimde destekleneceksiniz. Hafta ortasında gireceğiniz ortamlarda, sosyal ilişkilerinizde dikkatli olun. Gerginlikleriniz arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde olmadık çekişmeleri ve kavgaları üzerinize çekebilir. Yine arkadaşlarınızın iş ortamlarında taciz ve çekişmelere maruz kaldığını görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla hayattan ne istediğinizi, hangi konularda sorumlu, hangi alanlarda keyifli olduğunuzu fark edecek ve bu farkındalık doğrultusunda yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ruhsal ve spiritüel alanda ve ortak parasal işlerinizde yepyeni bir dönem başlıyor. Özel hayatınızda yaşayacağınız sorunlara çözüm üretmek daha kolay görünüyor, sevdiğinizle konuşmayı ve olayları gerçeklikle incelemeyi denemelisiniz. Hafta ortasında kalabalık ortamlarda sürtüşmelere çekilebilirsiniz. Hem özel hayatınızda, hem aile ilişkilerinizde, hem de iş alanlarınızda sadece kendinizi düşünerek hareket etmeyin. Gücünüzü bütünün hayrına kullanmaya çalışın.

Aslan Burcu: Bu hafta başı itibarıyla evlilik, ilişkiler, ortaklıklar alanınızda yepyeni bir döngü başlıyor. İlişkilerde sizi neyin mutlu edip etmediğini göreceğiniz bu dönem istikrarlı, yenilikçi adımları karşınıza getirebilir. İlişkilerde sorumluluk üstlenmeye başlıyorsunuz. Pazartesi günüyle beraber iş ve sağlık alanlarınızda görüşmelerinizi arttırıyorsunuz. Kafanız hızlı, net, pratik ve gerçekçi çalışacak. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Hafta ortasında seyahat halindeyseniz, tanımadığınız ortamlardaysanız gerginlikleri üzerinize çekmeyin. Beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanların aile ortamlarındaki kavga ve çekişmelere şahit olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta başı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni bir döngü başlatacaksınız. Bu alanlarda ölçülü ve keyifli hareket etmesini bileceksiniz. Kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak, yeni bir beslenme şekli oluşturmak anlamında önünüzdeki dönemde yapacaklarınızı göreceksiniz. Aşkı daha fazla konuşabilir, sorgulayabilir veya varsa bu alanlarınızdaki sorunlara netlik getirmek isteyebilirsiniz. Çocuğunuzla olan iletişiminiz artıyor. Öğrenmeye veya öğretmeye açık bir dönem. Hafta ortasında sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Özel hayatınızda enerjinizi iyi kullanın. Yakın çevrenizle yaşadıklarınızı konuşmak, dertlerinizi onlarla paylaşmak zorlandığınız alanları aşmanıza yardımcı olabilir.

Terazi Burcu: Bu hafta başı itibarıyla yepyeni bir döngüye giriyorsunuz. Sizi eğlendiren, size heyecan veren, hayata tutunmanıza yardımcı olacak alanlarda, aşkta, sanatsal işlerde kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Ailevi meselelerin üzerine daha fazla düşecek ve onlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız. Bu alanda yaşadığınız sorunlara net çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Hafta ortası özel ilişkilerinizde şartları fazla zorlamayın. Sevdiğiniz insanla tartışmalara açık bir gün olabilir. Şiddetten, karşı tarafın kalbini kırmaktan uzak durmalısınız. Ya da onun hayatında iş alanlarında bazı zorlanmaları duyabilirsiniz.

Akrep Burcu: Hayatınızda yepyeni bir döngü başlatıyorsunuz. Bu döngü ev, aile ve yuva alanlarınızda başlayacak. Alışkanlıklarınız, davranışlarınız yenilenecek. Buralarda yaşayacağınız önemli deneyimlerle hayatınızı değiştireceksiniz. Hafta başı itibarıyla yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. İfadenizde ve işlerinizde sorunlarınıza kesin ve net çözümler üretmek, kontrolcü davranmak önem kazanabilir. Kendinizi geliştirmeye ve öğrenmeye açıksınız. Önemli görüşmeler devreye girebilir. Bu hafta iş alanlarınızda kavgadan uzak durun. Enerjinizi daha faydalı sizin dışınızda gelişen olaylara aktarmalısınız. Gündelik hayatınızda, beraber çalıştığınız insanların iş alanlarında sorunlar görülebilir.

Yay Burcu: Bu hafta itibarıyla iletişim ağınızda, yakın çevre ilişkilerinizde ve girişim alanınızda yepyeni bir döngü başlatıyorsunuz. Çevre ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir, bu alanlarda kontrollü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta başıyla beraber parasal konularda daha fazla düşünecek, konuşmalar içine gireceksiniz. Ticari hayatınız hareketlenebilir. Bu alandaki sorunlara disiplinli ve net tavırlarla yaklaşabilirsiniz. Hafta ortasında risk içeren işleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insanla parasal konular ortamı gerginleştirebilir. Maddi konularda kavga ve gürültüden kaçınmanız gerekecek. Çocuğunuz varsa onun kariyer ve iş hayatında bazı sorunlara açık bir gün olabilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta başı maddi alanınızda yepyeni bir döngü başlıyor. Önünüzdeki uzun yıllar boyunca parasal alanda kendinizi güvene almak, sahip olmak istedikleriniz için uğraşmak ve bu alanlarda açılımlar yaşamak söz konusu olabilir. Güneş’in ve Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber artık ifade de rahatlıyorsunuz. Kendiniz ve hayatınızla ilgili konuşmalarınız artabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Hafta ortası ev ve aile ortamlarınızda gerginlikleri inatçılığınızla köpürtmeyin. Evinizde kazalara, kavgalara açık bir gün olabilir. Yine aile hayatınızdaki bir insanın iş alanlarındaki zorlanmaları fark edebilirsiniz.

Kova Burcu: Bu hafta hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Sizin burcunuzda gerçekleşen 20 yıllık bir yeni döngü, şartları sizin tarafınıza çevirecek. Hayatınızı yeniden yapılandıracak, çeşitli şanslarla karşılaşacaksınız. Pazartesi itibarıyla ruhsal konulara ve bilinçaltındaki düşüncelerinize odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olayları gözden geçirebilir, planlarınızı bu süreçte oluşturabilirsiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, dedikodunuz yapılabilir. Hafta ortasında yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ufak bir tartışma büyük olaylara dönüşebilir. Unutmayın bu dönem sadece kendinizi düşünmemeli, başka insanların girişimlerini de önemsemelisiniz. Partnerinizin iş ve sağlık konuları üzerinizde stres yaratabilir.

Balık Burcu: Bu hafta kadersel alanınızda, ruhsal evinizde yepyeni bir döngü başlatıyorsunuz. Hayatınızda önemli temizlenmeler oluşabilir. Yurtdışı bağlantılı alanlarda yeni kapılar aralanabilir. Bu Pazartesi itibarıyla arkadaşlarınızla yapacağınız planlı ve net organizasyonlarınız devreye girecek. Onlarla paylaşımlarınızı ve iletişiminizi arttıracaksınız. Onlara yardım etmek, onlardan yardım almak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında sosyal hayatınızdaki girişimleriniz sizi sinirli ve gergin kılabilir. Bir işten parasal beklentiniz yüksek olacak ama bu dönemde herkesin kar sağlayacağı işlere yönelmeli sadece kendinizi düşünmemelisiniz. Beraber çalıştığınız insanların sağlık sorunları üzerinizde stres yaratabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder