Hande Kazanova 2022 yılında burçlar
HABERİ PAYLAŞ

2022 yılında burçlar

Koç Burcu:

Bu yıl kendinizi ve ruhunuzu bir sürü alanda geliştireceksiniz. Kendi maneviyatınızı güçlü tutabilir, kişisel gelişiminizde hızlı bir yol alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, yurtdışı fırsatlarınız yüksek olabilir. Bu yıl tutulmalardan aldığınız etkiyle parasal yönden hızlı kazançlar karşınıza gelebilir. 01 Nisan yeniayında kendinizi şifalandırarak önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz.30 Nisan tarihinde ani ve hızlı bir para gelebilir veya para hızlı bir şekilde elinizden çıkabilir. Yakın çevrenizle iletişiminiz daha hızlanırken, tartışmalar, irtibatlar, konuşmalar çok sayıda kontak gündeme gelebilir. Burada vermiş olduğunuz kararların karşılığını 08 Kasım’da oluşan tutulmayla göreceksiniz. İletişim işleriniz yaz sonu hızlanırken, kendi girişimleriniz konusunda oldukça isabetli kararlar alabilirsiniz. 11 Mayıs sonrası hayat size gülümsemeye başlıyor. Cesur, atılgan ve kendinizi düşünen yapınızla önemli projeleri, hayat girişimlerinizi hayata geçirmek kolay olacak. Bu dönem eylemlerinizi hızlandırın, sonbahar aylarına kadar şansınıza güvenebilir, hızlı atılımlar yapabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında sesinizi herkese duyuracaksınız. 12 yılda bir gelen şanslı bir dönemin kapıları aralanıyor. Ekim ayında ortaklıklarınız ve iş birlikleriniz artarken özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. 10-24 Eylül tarihlerinde eski sorunlar, ilişkiler karşınıza gelebilir. 29 Eylül’den sonra ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Evlilik, söz, nişan ve önemli kararları bu tarih sonrasına bırakın.

Haberin Devamı

Boğa Burcu:

2022 yılında kariyer ve meslek alanlarınızda önemli dersler öğrenmeye devam ediyorsunuz. Hayata farklı bakışınız nedeniyle iş hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Bunun etkisini Şubat ve Ekim aylarında daha fazla hissedebilirsiniz. Yılın ilk 5 aylık döneminde çevre değişimleri sizi desteklerken, kendi bakış açınızı destekleyecek arkadaşlıklar, yeni insanlar hayatınıza girebilir. Çevrenize fayda sağlarken veya siz fayda elde ederken gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışmalısınız. Gelirlerinizle ilgili konularda güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yaz dönemi dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak için uygun olacak. Kendi halinizde olmaktan mutluluk duyabilir, yurtdışı işlerinizin, görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Maddi konularda 27 Ağustos sonrası mücadeleleriniz artabilir ve fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. 30 Nisan tutulması hayatınızda hızlı değişimleri, olayları karşınıza getirebilir. Bu tarih ve sonrasında verilecek kararlarınızın sonuçlarını 08 Kasım tutulmasında alabilirsiniz. Bu yılda her konuda değişime devam etmeniz gerekiyor. Kendinizi ve yapacaklarınızı keşfedeceğiniz sonbahar ayları etkinlikleriniz artarken 16 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerindeki tutulmalarda özel hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Krizler ve önemli dönüşümler ilişkiler yoluyla gelecek bu yüzden bu sene kendinize güvenmeyi ve doğru bildiğiniz doğrularla ilerlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

İkizler Burcu:

Hayata karşı duruşunuz ve yeni bakış açınızla bu sene atılımlarınız konusunda desteklisiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda öğrenecekleriniz devam ediyor. Öğrendiğiniz her şeyin hayatınıza bir değer kattığını ve sizi geliştirdiğini, yukarıya taşıdığını görebilirsiniz. Yılın ilk yarısında kariyerinizde hızlı tırmanışlar oluşabilir. Meslek ve iş alanlarınızda önemli açılımlar elde edebilirsiniz. Başka insanlara yardım eli uzatarak işlerinizde kolay ilerleyeceksiniz yalnız zaman zaman belirsizliklere ve kafa karışıklıklarına düşebilirsiniz. Kendinizden fazla taviz vermeden yolunuzda ilerleyin. 11 Mayıs sonrası sosyal çevreniz değişebilir. Ya da kariyerinizdeki güzel gelişmelerin maddi konuları hızlandırdığını, işten elde edilen gelirlerinizi arttırdığını görebilirsiniz. Yaz sonu hayatınız fazlasıyla hızlanabilir. Fikirlerinizi insanlara aktarmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yerinizde duramayacak, önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bu işlerinizi 30 Ekim tarihine kadar toparlayın. Tutulmalardan aldığınız etkilerle ruh sağlığınıza yatırım yapmayı ihmal etmeyin. Kendinizi ihmal ettiğiniz noktalarda sorunlar karşınıza dikilebilir. 10 Mayıs’ta Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Bu dönem sizi iletişimde, girişimlerde ve sağlıkta zorlayabilir. 30 Mayıs yeniayıyla beraber hayatınız yenileniyor. 18 Temmuz ve sonrası para kazançlarınızda güzel artışlar beklenebilir.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu:

Ortak parasal meseleler, müşterek hesaplar, ödemeler, alacak verecek dengesi ve parasal konularda üstlendiğiniz sorumluluklar bu yılda öğrendiğiniz alanlar olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bir borcun veya ödemenin altına girmiş olabilirsiniz veya eşinizin, partnerinizin parasal konularda zorlanmaları oluşabilir. Diğer taraftan bu yıl bolca gezecek, yeni yerler keşfetme arzusunda olacaksınız. Yılın ilk 5 ayında eğitim, öğrenim, seyahat alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Şansınız uzak çevreden, medya, ticaret, yabancı insanlarla yapılacak işlerden gelebilir. 11 Mayıs sonrasında öğrendiğiniz, elde ettiğiniz hayat bilgilerini ve tecrübelerini kariyer alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Mesleğinizde cesur, atak yönleriniz öne çıkabilir. Kendinizi ön plana çıkartacak, yaptığınız işlerin görünür olmasını isteyeceksiniz. Tutulmalardan aldığınız etkiyle sosyal çevrenizde, arkadaşlıklarınızda, bulunduğunuz kulüp veya derneklerde önemli değişimler oluşabilir. 30 Nisan bu anlamda dikkat çekiyor. Yeni ortamlar, insanlar hayatınızda girerken, arkadaşlarınızın mali konuları, durumlarındaki değişiklikler sizi de ilgilendirebilir. Özel hayatınız, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda önemli testler ve krizler oluşurken, bu sene çevrenize yatırım yapmayı ihmal etmemelisiniz. 01 Nisan’da oluşan yeniay kariyer alanlarınızda yeniden doğmanızı, sorunlarınıza çözümler üretmenizi kolaylaştıracak. Burada göreceğiniz etkilerle, yeni kararlar alarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. 27 Ağustos ve sonrası girişimleriniz konusunda kafanız karışık olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde yolunuz açık olurken, sinirsel gerginliklere yatkın olabilirsiniz.

Aslan Burcu:

İlişkiler, ortaklıklar, diğer insanlarla beraber atılacak adımlar bu yılda önemli olurken, ilişkiler konusunda öğrendiklerinizi hayata geçirmenin yollarını bulacaksınız sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar. Şubat ve Ekim ayları bu noktada sizi sıkıştırsa bile esnek olduğunuz müddetçe, zorunlu değişimleri hayatınıza katabilirsiniz. Yılın ilk 5 ayında eşinizin, partnerinizin parasal konuları önem kazanıyor. Ayrıca başkalarının parasından, kaynaklarından kazanç ve gelir elde etmeniz de söz konusu. Sorunlu bir miras konusu çözülebilir, uğraştığınız bir nafakanın sonuçlarını alabilirsiniz. Yatırımlar ve krediler alanında da destekli olacaksınız. 11 Mayıs ve sonrasında seyahatleriniz hızlanabilir. Bolca gezecek, yeni işlerde bulunacak, öğrenmeyi seveceksiniz. Etrafınızdaki insanlara bu dönem faydanız dokunabilir. Yabancı insanlarla girişimlerinizi hızlandırabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunları ele almak anlamında yaz dönemi sizi destekliyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla girişilecek işler, önemli organizasyonlar yaz sonu devreye girerken, fikirlerinizi hayata sokmanın yollarını arayacaksınız. 11 Ağustos sonrası kendinizi güzelleştirebilir, görüntünüze önem verebilir, kendinize yatırım yapabilirsiniz. 05 Eylül ve sonrasında kazançlarınız yüzünüzü güldürebilir. Tutulmalardan aldığınız etkilerle bu yıl kariyerinize önem vermeli, iş hayatınızdaki değişimlere tepki göstermemelisiniz. 30 Nisan ve 08 Kasım tutulmaları meslek hayatınızda dönüm noktaları olabilir. Ocak ayında sağlığınıza, düzeninize özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Başak Burcu:

İş alanlarınızda, gündelik hayatınızın akışında öğrenecekleriniz bu yılda devam ediyor sevgili başak ve yükselen Başaklar. Sağlığınızda yapmanız gerekenler, disiplinli olmanız gereken noktalar öne çıkabilir. Bu anlamda Şubat ve Ekim aylarında önemli sorumluluklar ve dersler üstlenebilirsiniz. İş hayatınızda değişen koşullara ayak uydurmanız gerekebilir. Yılın ilk 5 ayında evlilik, ortaklık, iş birlikleri hayatınızda önemli olacak. Bu alanlarda şanslı olacak, önemli adımlar atacaksınız. Sevdiğiniz bir insan varsa bu sene evliliğe adım atabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yeni biriyle tanışabilir, ilişki adımlarını deneyimleyebilirsiniz. Söz, nişan, evlilik, ortaklıklar bu sene sizi büyütecek ama gereksiz yere kendinizden fazla öden vermemeye çalışın. 11 Mayıs sonrası parasal işlerinizde daha cesur ve rahat adımlar atmanız mümkün. Bir kredi veya borcun altına girebilirsiniz. Ödemeler dengesi rahatlayabilir. Tutulmalardan aldığınız etkilerle tanımadığınız insanlardan, uzak çevrenizden, eğitim alanlarınızdan fayda sağlayacaksınız. 30 Nisan’daki tutulma hayatınızda hızlı bir işi, eğitim konularını tetikleyebilir. 16 Mayıs ve 25 Ekim tutulmalarıysa yakın çevrenizdeki olayları, krizleri tetikleyebilir. Burada verilecek kararların sonuçlarını 08 Kasım’da gerçekleşen Ay tutulmasıyla alabilirsiniz. 02 Mart’ta oluşan yeniay evlilik ve ilişki kararlarınızı hızlandırabilir. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. 27 Ağustos ve sonrası kariyer alanlarınızda fikirlerinizi uygulamak için kolları sıvayabilirsiniz. Her tür girişiminizi 30 Ekim tarihine kadar halletmeye çalışın. 05 Eylül’den sonra kendinize bakacağınız bir dönem başlıyor. Sosyalleşebilirsiniz, 10 Eylül’deki dolunay ilişkilerinizde önemli sonuçlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Terazi Burcu:

Bu yılda geçen yıl olduğu gibi aşk hayatınızda öğrenmeye devam ediyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Hayata bakış açınızda karamsarlıklar olabilir. Çocuğunuzun veya çocuk sorumluluklarının arttığını görebilir, hayatınızdan aldığınız keyfin azaldığını düşünebilirsiniz. Şubat ve Ekim ayları bu anlamda size önemli görevler verebilir. Bu iki ayda kazançlarınız, yatırımlarınız konusunda doğru adımlar atmalı, riskten mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Mayıs ayına kadar gündelik iş hayatınızda şanslarınız yüksek olabilir, kararsızlıklar ve belirsizlikler olsa bile yaratıcı ve sezgisel yönlerinizle, iş yaptığınız insanlarla güzel işler çıkartabilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ilgili konularda da hayat sizi destekliyor. Bu dönem tatlı ve zengin yiyecekler tüketmeye yatkın olabilirsiniz. 11 Mayıs’tan sonra ilişkilerde cesur yönleriniz ortaya çıkabilir. Evliliğe adım atabilir, ilişkiye başlayabilir, ortaklıklardan kazanç sağlayabilirsiniz. Bu dönem anlaşma veya sözleşmeler açısından da faydalı bir süreç olacak. Tutulmalardan aldığınız etkilerle bu yıl para kazançlarınız hayatınızın merkezine yerleşebilir. 30 Nisan-08 Kasım tarihlerinde oluşan tutulmalarda ani ve hızlı para girişleri, ödemeler, bir borcun altına girme etkileriniz yüksek olabilir. Yine çocuğunuzun hayatını garantiye almak için kredi çekebilir, bir borcun altına girebilirsiniz. 16 Mayıs-25 Ekim tarihleri parasal bir işle meşgul olabilirsiniz. 01 Nisan’da oluşan yeniay ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yaptığınız yanlışları fark etmenize neden olabilir. Önemli kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. 29 Eylül ve sonrası hayatınız güzelleşebilir. 10 Eylül ve 24 Eylül tarihleri arasında önemli girişimlerden kaçının. 09 Ekim’deki dolunayda ilişkinize dair önemli kararlar alabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler, bu yılda ev, aile ve yuva alanlarınızda öğrenmeye devam ediyorsunuz. Önemli aile sorumlulukları karşınıza gelebilir. Hayat sizi çeşitli olaylarla sınarken davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, sağlığınıza ve aile hayatınıza dair önemli görevler elde edeceksiniz. Şubat ve Ekim aylarında partnerinizin kariyerinde ve aile hayatında, ev düzeninizde değişikliklere hazır olun. 11 Mayıs’a kadar hayata aşkla bakacak, aşkı bulacak, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda şanslı olacaksınız. Hobilerinize olan ilginiz artarken sanatsal işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. 11 Mayıs ve sonrası çok çalışacağınız, gündelik hayatınızın ritminde cesur davranacağınız bir dönem başlıyor. Beraber çalıştığınız insanlardan yana faydalarınız yüksek olabilir. Sağlıkla ilgili alanlarda güzel gelişmeler altında olacaksınız. Tutulmalardan aldığınız etkilerle bu sene iş birliklerine, ortaklıklara açık olmalısınız. Kendi hayatınıza ve sağlığınız yönelik konularda önemli krizler ve sorunlarla uğraşabilirsiniz. 16 Mayıs-25 Ekim tarihleri kendi sağlığınız ve hayat adımlarınıza dikkat etmeniz gereken tarihlerden. 30 Nisan-08 Kasım tarihleriyse hızlı, ani bir ilişki, taşınma veya evlilik kararı gündeminize yerleşebilir. Mart yeniayında aşkı ve keyfi hayatınıza alırken, 01 Nisan’daki yeniayda iş hayatınızda şifalanmanız gereken konularla uğraşmanız gerekebilir. 27 Ağustos sonrası parasal işlerinizle uğraşacaksınız. Vergi, kredi konularında yapılması gerekenler devrede olabilir, bu alandaki işlerinizi 30 Ekim’e kadar tamamlayın.

Yay Burcu:

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yakın çevrenizle ilgili konular etrafınızı sarmış durumda görünüyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. İletişim, satış, tanıtım, pazarlama, akraba, kardeşler, yakın dostlarla sınavınız devam ediyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi sınırlandırmış olabilirsiniz ama bu alandaki görev ve sorumluluklarınız Şubat ayında sizi sıkıştırabilir. Eğitim konularında da zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Disiplinle ilerlediğiniz müddetçe sorunlar ortadan çabuk kalkacak. Bir kere yılın ilk 5 ayında emlakla ilgili alanlarda şanslı olacaksınız. Emlak, arazi, arsa, yer değiştirme konularında fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Ev sahibi olabilir veya yuva kurabilirsiniz. 11 Mayıs’tan sonra aşka yelken açabilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif hızlanırken çocuk konuları gündeminize yerleşebilir. Sanat ve hobilerden kazanç sağlayabilir, sportif faaliyetlerden, eğitimden yana şanslı olabilirsiniz. Bu sene tutulmalardan aldığınız etkilerle sağlığınıza, iş düzeninize, gündelik hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. 30 Nisan’da iş değişimlerine veya ani gelişecek bir sağlık sorununa karşı hazırlıklı olun. Yine yakın çevrenizden bir insanın iş ve sağlık sorunları gündeminizde olabilir. 27 Ağustos sonrası ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda hızlı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu dönem taşınma gündeminizde olabilir. Ortaklıklar, önemli işlerinizde atılımlar söz konusu olurken her şeyi 30 Ekim’e kadar tamamlamaya çalışın. İş alanlarınızda 23 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Bu yıl parasal konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekebilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bir paranın sorumluluğu Şubat ayında devreye girebilir. Şubat ve Ekim aylarında yatırımlarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Risk almak için uygun bir dönem olmayacak. 11 Mayıs’a kadar girişimleriniz, eğitim hayatınız, iletişim işlerinizde şanslısınız. Satış, reklam, tanıtım konuları, dijital platformlar, sosyal medya işlerinizde güzel şanslar ayağınıza gelebilir. Yakın çevrenizden yana da fırsatlı bir dönem olacak. 11 Mayıs ve sonrası attığınız adımların karşılığını ailenizde ve yuvanızda görebilirsiniz. Evle ilgili girişimlerde cesur yapınızla istediğiniz sonuçları yaratmanız mümkün görünüyor. Yuva sahibi olmak istiyorsanız sonbahar aylarına kadar destekleneceksiniz. 29 Ocak’a kadar kendinize ve sağlığınıza gereken özeni gösterin. Önemli kararlardan kaçının. 24 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında önemli bir işe kalkışmayın. 16 Ağustos ve sonrası aşka, ilişkilere, güzel iş birliklerine açık olabilirsiniz. Cazibeniz yüksek görünüyor. 27 Ağustos’la beraber iş hayatınızda koşturmalarınız hızlanabilir. Gündelik hayatınızda fikirlerinizi ortaya koyacak, beraber çalıştığınız insanlarla mücadelelerinizi arttıracaksınız. İş ve sağlıkla ilgili verdiğiniz kararları 30 Ekim’e kadar uygulamaya sokun. Sonrasında destekli olmayabilirsiniz. Bu sene tutulmalardan aldığınız etkilerle aşka, keyfe, hobilerinize, spekülatif işlerinize eğilmelisiniz. 30 Nisan’da aniden oluşacak bir para veya aşk konusu gündeminize yerleşebilir. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tutulmalar sürpriz olayları karşınıza getirecek. Krizleri ve sorunları çevrenizden yana yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu:

Bu yıl kendi hayatınızı kurmaya, neler yapabileceğinizi öğrenmeye devam ediyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hayata temkinle, dikkatle yaklaşacağınız bu yıl sağlığınız, düzeniniz ön planda olmalı. Şubat ve Ekim aylarında önemli sorumluluklar devrede olurken aile yaşantınızda önemli ve zorunlu değişimlere açık olmanız gerekecek. Yılın ilk 5 ayında maddi konularda çok şanslı olacaksınız. Parasal yönden kazançlarınız yüksek olabilir. Elinize toplu bir para geçebilir. 11 Mayıs ve sonrası girişimlerinize kendinizi verebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde cesur, atak yönleriniz ön plana geçebilir. Sosyal medyada, dijital ortamlarda, satış işlerinizde fırsatlar karşınıza gelirken kendinizi yakın çevrenizde öne çıkaracaksınız. Eğitim alanlarınızda da kararlarınız size mutlu verebilir. Tutulmalardan aldığınız etkiyle ailenize, yuvanıza gereken özeni göstermelisiniz. Bu sene krizler daha çok kariyer alanlarınızda oluşabilir. Bu yüzden rahatlamak için sevdiklerinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız. 30 Nisan tutulması sağlık, ev, yuva, aile alanlarınızda hızlı kararları karşınıza getirecek. Bir ev sahibi olabilir, aile hayatınızda önemli bir değişim altında olabilirsiniz. 16 Mayıs-25 Ekim de oluşan tutulmalar kariyerinizde vermeniz gereken önemli kararları içerebilir. 16 Şubat dolunayı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda size göz kırpacak. 06 Mart civarı ilişkilerden yana yüzünüz gülebilir. Yine 02 Mart yeniayı parasal konularda şansınızı ikiye katlayacak. 10 Mayıs’ta gerileyen Merkür aşk hayatınızda eski konuları karşınıza getirebilir. 27 Ağustos ve sonrası hobilerinize ve eğitim alanlarınıza vaktinizi harcayacaksınız.

Balık Burcu:

Bu yıl geçen yıl olduğu gibi hayatınızda önemli elemeler, sonlanmalar, kadersel etkiler altındasınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu süreçte hayatınızın kontrolü elinizde olmayabilir. Bir şeylerin tamamlandığını, bir döngünün kapandığını düşünebilirsiniz. Korku ve endişelerden uzak durmalı, 11 Mayıs’a kadar şanslı döneminizin tadını çıkarmalısınız. Yılın ilk 5 ayında şans faktörü sizin için çalışacak. Bu dönem hayatınızda önemli kapılar aralanabilir. Aşk, iş, yer değiştirme, çocuk sahibi olma, eğitim, sağlık konularında kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı görebilirsiniz. Bu dönem hayatınız için harekete geçmekten, planlarınızı gerçekleştirmekten korkmayın. Kararsızlığı, tembelliği bir kenara bırakın. Attığını adımların karşılığını 11 Mayıs ve sonrası çok net göreceksiniz. Maddi konularda sonbahara kadar oldukça şanslı bir dönem içinde olacaksınız. Para kazançlarınız artabilir. Tutulmalardan aldığınız etkilerle yakın çevrenizin konu ve olayları hızlanıyor. 30 Nisan’daki tutulmada hızlı ve ani bir konu ve olay etrafınızda cereyan edebilir. Akraba, kardeşler, yakın dostlarınızın hayatında önemli olaylar oluşabilir. Bu sene krizler, değişim ve dönüşümler uzak çevrenizden ve daha az tanıdığınız insanlardan gelecek. Şansı ve fırsatlarıysa yakınınızda bulunan insanlardan göreceksiniz. 02 Mart yeniayında şans ve fırsatlarınız yüksek olacak. 16 Mart, 27 Ağustos tarihlerindeyse ilişkileri önemseyeceksiniz. İlişkiye başlayabilir, bir dostluğun aşka dönüştüğünü görebilirsiniz. 27 Ağustos sonrası evinize ve ailenize enerjinizi harcayacaksınız. Evle ilgili bir girişiminiz varsa 30 Ekim’e kadar tamamlamaya çalışın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder