Hande Kazanova 21 Eylül haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

21 Eylül haftası burçlar

Koç

Haftanıza parasal işlerinizle, ödemeler dengesiyle başlarken kendinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde göstereceksiniz. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve sizde sevdiğiniz insanın hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak. Yine de ikili ilişkilerinize gereken özeni gösterin. Partnerinizin ailesiyle bazı sorunları olabilir veya siz onun ailesiyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gerginliklerinizi ve dilinizi iyi kontrol etmelisiniz. Maddi konulara çözüme yönelik yaklaşımlar hafta sonu devrede olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Haftanız size keyif verecek olaylarla başlıyor. Eviniz ve aileniz önem kazanırken önünüzdeki dönemde iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, alım-satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek. Arkadaş ortamlarınızda yaşayacağınız olayları özel yaşantınıza taşımamaya çalışın. Sanata, spora, kreatif işlerinize olan ilginiz hafta sonu itibarıyla artmaya başlıyor. Aşkı konuşabilir, bir insan varsa ona teklifte bulunabilir veya kendinizi aşkın içinde bulabilirsiniz.

Terazi

Haftanıza parasal işlerinize ve yapacaklarınıza önem vererek başlayacaksınız. Bu hafta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnız özel hayatınıza, aile ortamlarınızdaki tavırlarınıza, tepkilerinize dikkat edin. Bu hafta negatif düşüncelerden uzak durun. Maddi alanda zorlandığınız konulara el atacağınız süreç hafta sonu başlıyor.

Oğlak

Sosyal ortamlarınızdan, arkadaşlarınızdan alacağınız bilgiler önem kazanırken bu hafta iş hayatınıza odaklı gözüküyorsunuz. Daha fazla çalışacak, göz önünde olacaksınız. Toplumsal konularda sorumluluklarınız artabilir. Daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımak isteyebilirsiniz. Ama tüm bunları yaparken ev ve aile hayatınızı ihmal etmemeye çalışmalısınız. Evdeki gerginlikler iş ortamınıza gölge düşürebilir. Olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın. Zira hafta sonu itibarıyla durum ve olayları toparlama şansınız olacak. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda takım çalışmalarında yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Haftanız sevdiğiniz insandan alacağınız haberlerle başlayabilir. Bu hafta sosyal olmak isteyeceksiniz. Diğer yandan kendinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Bu dönem daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, iş yükünü omuzlarınızda taşıyacaksınız, o yüzden bu önünüzdeki süreçte sağlığınıza çok dikkat edin ve aşırıya kaçarak kendinizi zorlamayın. İş alanlarınızda gerginliklerinizi ve olumsuz düşünce yapınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Hafta sonu itibarıyla ilişkileriniz ve size dokunan insanlar ön plana geçerken, özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem olacak.

Haberin Devamı

Aslan

Aile hayatınızın işleri ve düzeniyle haftanız başlarken yakın çevrenizle, akraba, kardeşlerinizle olan bağlantılarınızı önemsemeye başlıyorsunuz. İletişimi ve öğrenmeyi seveceğiniz bir dönem. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işleriniz varsa olumlu sonuçlar alınabilir. Hafta ortasında iş düzeninizi oturtmak kolay olmayacak. Bugünlere denk gelen toplantı ve görüşmeleriniz varsa dikkatli olun. Negatif etkilerden uzak durmalısınız. Ev hayatınız, emlak ile ilgili işleriniz varsa hafta sonunu bekleyin. Ev alım, satım, ailenizle ilgili önemli kararlar gündeminize yerleşecek.

Akrep

Kendi istekleriniz, yapacaklarınız önem kazanırken bu hafta başı duygu iniş çıkışlarınız yüksek olabilir. Bu hafta enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. O yüzden bütün kafanızdaki iş projeleri için geri planda durmalı ve başlayacak yeni projeleriniz için planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bu süreci hazırlık süreci olarak tamamlamalı, herhangi bir girişime yanaşmamalısınız. Hafta ortasında işlerinizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Sizinle uğraşan insanların ekmeğine yağ sürmeyin. Olumsuz düşüncelerden uzak durun. Önemli görüşmeleriniz olacaksa hafta sonu itibarıyla plan ve projelerinizi konuşabilirsiniz. İlginiz tamamen kendinize ve yapacaklarınıza kayacak.

Kova

İş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir hafta başlarken öğrenmekten ve yeni fikirleri hayatınıza katmaktan keyif alacaksınız. Yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınız aktifleşecek. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartlar lehinize gelişebilir. Beklenmedik olaylara vereceğiniz tepkilere bu hafta ortası dikkat edin. Moraliniz çabuk bozulabilir, iletişimde olduğunuz insanlara tepkinizi gösterebilirsiniz. Sakın gerilmeyin, hafta sonu itibarıyla işinizde ve kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir dönem başlıyor. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın zamanı gelmiş bulunuyor.

İkizler

Bu hafta yapılması gereken günlük işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Özel hayatınızın detayları önem kazanıyor. Aşk hayatınız, özel yaşantınız veya çocuklarınızla ilgili oluşumlar hayatınızda yer ederken hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde ölçülü bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu hafta ortasında riskli işlere kalkışmayın. Özel hayatınızda zorlanacağınız gibi, dengeyi sağlamak kolay olmayabilir. Hafta sonuyla beraber iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

Başak

İletişimi yüksek haftalardan biri başlıyor. Geçtiğimiz dönemde yaptığınız işlerin faydasını göreceksiniz. Para ve kazançlar konusu sizin için önemli olurken kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız işlerin artık meyveleri toplamaya başlayacaksınız. Bu hafta parasal konular sizi zorlarken, Perşembe günü bir para mevzusu cinlerinizi tepenize çıkarabilir. Kolay tepki verebilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. İletişiminiz artacak ve daha çok yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız.

Yay

Haftanıza başlarken işlerinizi hızlı bir şekilde organize etmek kolay olmayabilir. Neyse ki sosyal ortamlarınızda ve çevrenizden aradığınız desteği görmek zor olmayacak. Sosyalliğiniz artarken bu dönem arkadaş ilişkilerinize, onların sizin hayatınıza olan etkilerine dikkat edin. Özel hayatınızdaki zorlanmaları onlara aktarırken daha insaflı olmaya çalışın. Yine sosyal ortamlarınızda bazı işleriniz bozulabilir. Sinirli yapınızı hafta ortasında kontrol edin, negatif düşüncelerden uzak durun. Hafta sonuyla beraber plan yapacağınız bir dönem başlıyor. Fikir alışverişlerinizi kimlerle yaptığınıza dikkat edin. Bu süreç kendinize vakit ayırmak için size göz kırpacak.

Balık

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatacaksınız. Bu hafta itibarıyla banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine bu dönem gizemli ve ruhani konular ilginizi çekebilir. Kendinizi dönüştürecek ve değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda bazı işlerin sizi beslemediğini fark edebilir, parasal yönden hemen demoralize olabilirsiniz. Hafta ortasında bu etkiye dikkat edin. Hafta sonuyla beraber medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder