Hande Kazanova 22 Mart haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

22 Mart haftası burçlar

Koç Burcu: Ailevi işleriniz veya ev hayatınızda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta hayata bakış açınız daha esnek ve rahat olurken, parasal işlerinizde zorlanmadan bazı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca kendinizi yenilemek isteyebilir, kendi isteklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dolunay zamanı ilişkileriniz ve özel hayatınızda önemli duygusal çalkantılar ve kararlar devreye girebilir. Sevdiğiniz insanı bazı konularda ikna etmek isteyebilir ya da yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Bu dolunayda hassas olan ilişkiniz için daha fazla çaba sarf etmelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza iletişiminiz hızlı bir şekilde başlayacaksınız. Sizin için önemli olan insanlarla bağlantılarınız önem kazanacak. Kendinizi geriye çektiğiniz ve biraz yalnız olmak istediğiniz bu dönem arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz, sizi sinirli kılabilir. Yine de hayatın tadını kendinize göre çıkartmasını bileceksiniz. Hafta sonu devreye girecek olan Dolunayda işinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, anlık kararlara hazırlıklı olmalısınız. Sağlığınıza da bu dönemde özen göstermeye çalışın. Bel bölgesi sıkıntıları, böbrek rahatsızlıkları, şeker intoleransı gibi sorunlar karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu: Parasal işlerinizi ele alarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta girişim isteyen planlarınızı hareketlendireceksiniz. Kariyerinizde sizi destekleyen etkiler var ama hafta ortasında fikirlerinizi dile getirirken sabırsızlık etkisine karşı dikkat edin. Organizasyonlar ve davetler, grupsal işleriniz önem kazanırken her tür ortamlarda çevrenizi genişletebilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Dolunayla birlikte çevrenizi, arkadaşlıklarınızı, özel hayatınızı irdeleyeceksiniz. Aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onun hayatında verilmesi gereken önemli duygusal kararlar gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizde karşınıza gelen bir aşk öne çıkabilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta sizin için önemli haberleri beraberinde getirecek. Hızlı kararlar, sürpriz haberler karşınıza gelebilir. Sağlığınızda mide sorunlarına, gaz problemlerine açık olabilirsiniz. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla girişeceğiniz işler size avantaj sağlarken kelimelerinize ve söylediklerinize hafta ortasında dikkat edin. Pazar günü oluşacak Dolunayda eviniz, yuvanız, güvenliğiniz önem kazanabilir ve aile hayatınızda önemli duygusal sonuçlara varabilirsiniz. Sizin ve eşinizin ailesi arasındaki meseleler bu dönemde artabilir. Her iki taraf arasında denge kurmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza isteksiz etkilerle başlayacaksınız. Geri planda yürüteceğiniz işleriniz için daha elverişli koşullar altındasınız. Bu hafta az tanıdığınız veya iş yaptığınız insanlara karşı sevginiz ve anlayışınız artabilir ama kıskanç ve huzursuz yapınızla bazı ilişkilerinizi de zorlayabilirsiniz. Parasal işlerinizde sert konuşmalara, gergin durumlara karşı hafta ortasında dikkat edin. Hafta sonu oluşan Dolunay, iletişim alanlarınızda, yakın çevre ilişkilerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizde olup bitenler, sizi yapmanız gereken önemli işlerden alıkoyabilir. İletişimsel işlerinizde sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Sosyal çevrenizi işin içine alacağınız önemli planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. İlişkilerde hayata bakış açınız yeni ve taze olurken hafta ortasında sinirsel gerginlikleriniz konuşmalarınıza yansıyabilir. Bu dönem borcunuz varsa borcunuzu yapılandırmak, kredi almak isteyebilirsiniz. İşleriniz tıkır tıkır bir plan doğrultusunda ilerleyebilir. Hafta sonu oluşan Dolunay, parayla ilgili konularda önemli gelişmeleri ve sonuçları karşınıza getirebilir. Parasal konularda uğraşılarınızın karşılığını bu dolunayda alabilirsiniz. Ya da yatırımlarınız konusunda bir karara varabilirsiniz. Para dengenizi bu dolunay da korumaya çalışın.

Terazi Burcu: Bu hafta işlerinizin üzerine eğilecek, önemli işleriniz için harekete geçeceksiniz. Başka insanlarla olan konuşmalarınızda bu hafta sinirli ve gergin olabilirsiniz. İlişkileriniz için güzel bir dönem içindesiniz. Bu anlamda Cuma gününü yeni bir insanı hayatınıza almak, ilişkiye başlamak için veya ilişkinizi sağlam bir noktaya taşımak için kullanabilirsiniz. Hafta sonu oluşan Dolunayda hayatınızla, kişisel alanınızla, fiziki sağlığınızla ilgili konularda hassas kararlar alabilirsiniz. Heyecanlı haberler devrede olabilir. Özel hayatınızda verilen kararlar kişisel hayatınızı etkileyecek.

Akrep Burcu: Bu hafta eğitim hayatınıza, iş konularınıza kendinizi kaptırabilirsiniz. Özel hayatınızda konuşmalarınıza dikkat edin. Bu haftayla beraber başkalarına hizmet etmek önem kazanırken kalıcı işler karşınıza gelebilir. Çok çalışmaktan kaynaklı sinirsel gerginliklere, yemek düşkünlüğüne, spora eğiliminiz artabilir. Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine dikkat edin. Hafta sonu oluşan Dolunay kadersel temaları karşınıza getirebilir. Bilinçaltınızda bulunan, çözülmeyi bekleyen konular karşınıza gelebilir. Bir olayın içyüzünü öğrenebilir, fark edebilir, sağlığınıza daha fazla ilgi göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftanıza parasal işlerinizi ele alarak giriş yapacaksınız. Ödemeler dengesi önem kazanırken tutumlu adımlar atmak sizi ve bütçenizi koruyabilir. Aşk hayatınız önem kazanmaya başlıyor, gerçekten kendinizi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle bu hafta Cuma günü ilişkileriniz konusunda destekleneceksiniz. Hafta sonu oluşan Dolunay, sosyal çevrenizde, arkadaş ortamlarınızda duygusal kararları karşınıza getirebilir. Bir arkadaşınızın ilişkisindeki sorunlarla uğraşabilirsiniz. Sosyal çevrelerde önemli işlerde, beklediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde de önemli aşamalar karşınıza gelebilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta her tür ilişki ve ortaklıklar önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizin ihtiyaçlarını ele almak öne çıkarken, dekorasyon, boya badana işleriniz hız kazanabilir. Tadilat isteğiniz varsa kolları sıvayabilirsiniz. İş alanlarınızda bu hafta işi yapış şeklinize dikkat edin, aşırı sinirli ve gergin olabilirsiniz. Pazar günü oluşan Dolunay kariyerinizdeki gelişmeleri hızlandırıyor. Kariyerinizde ve giriştiğiniz işlerde çok önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda şansınız yüksek olacak. Yine de bu dolunay aileniz ve işiniz arasındaki dengeyi koruyun.

Kova Burcu: Bu hafta yapılması gereken gündelik işlerinizin ve sağlığınızın üzerine eğileceksiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız, ilişkileriniz artarken, kendinizi bilgisayar, iletişim, reklam, pazarlama alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Parasal harcamalarınız sizi sinirli ve gergin yapabilir. Gerginliklerinizin acısını sevdiklerinizden çıkarmayın. Bu hafta önemli bir eğitim veya iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Dolunay yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, hukuk konularınızı kapsıyor. Bu konularda önemli duygusal gelişmeler devreye girebilir, düşünceleriniz arasında dengeyi iyi sağlamalısınız.

Balık Burcu: Bu dönem maddi kazanımlarınızı arttırabilir ve kazançlarınızı çoğaltabilirsiniz. Gezmeye, spora, değişik seyahatler ve aktivitelere para harcayabilirsiniz. Malınızın ve paranızın değerini bilmeniz gereken bir dönem. Eğlenceli konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Aile ortamlarınızda gerginliklere dikkat edin. Sert konuşmalardan kaçının. Hafta sonu oluşan Dolunayda ortaklaşa para konularında, partnerinizin parayla ilgili alanlarında gelişmelere açıksınız. Duygusal kararlar, bir borcun altına girme gibi durumlar önem kazanabilir, elinize bir miras geçebilir, nafakayla ilgili konular daha fazla gündeminizde yer edebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder