Hande Kazanova 23 Ağustos haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

23 Ağustos haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza geri planda durarak başlıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla hayatınızdaki görevlere, sorumlulukların üzerine daha fazla eğileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sevmediğiniz işler için kendinizi çok zorlamamalı, sizin dışınızda oluşan iş koşullarına gereksiz tepkiler vermemelisiniz. Kendi işinizin patronu olsanız bile bu dönemde yapacağınız işler başkaları tarafından yönlendirilebilir. Yine sağlığınızla ilgili konuları gözden geçirmeli ve kendinizi çok çalışarak zorlamamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber hareket etmesini bilecek, gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız. İş alanlarınızda ve sağlığınızda bu hafta dikkatli olun.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızla, çevrenizle beraber yapacağınız işleriniz veya planlarınızla haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla hayatı eğlenceli yönleriyle algılamak isteyeceksiniz. Kimliğinizi ve kişiliğinizi aşkta ve çocuklarınızla olan bağlantılarınızda, çocuk konularında, sanatsal faaliyetlerde göstermek isteyeceksiniz. Kendinize vakit ayırmalı, hobilerinize hayatınızda yer vermelisiniz. İş hayatınızda önemli bağlantılar devrede olurken hafta ortası bazı konuşmalar üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Özel hayatınızda şartların sizi yorduğunu ve zorladığını düşünebilirsiniz. İlişkilerde gerçeklikten uzaklaşmayın.

İkizler Burcu: Haftanıza toplumsal işlerinizle, mesleki koşturmalarınızla başlıyorsunuz sevgili İkizler. Bu hafta itibarıyla kimliğinizi ailevi konulara kaydıracak, kendinizi ailevi ortamlarda görmek isteyecek, ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Yapacağınız işler için gücünüzü ailenizden alacağınız bir dönemdesiniz. Yine eve dair, taşınmaya, yer değiştirmeye, emlak ile ilgili girişimlerde bulunmaya açık olacaksınız. Özel hayatınızda şartlar sizi desteklerken, aile ortamlarınızda bazı konuşmalara dikkat edin. Anne, babanız arasındaki fikir ayrılıkları sizi yorabilir. Bu dönem önemli işlerinizde kendi bildiğinizden şaşmayın.

Yengeç Burcu: Haftanıza uzak yerlerden alınacak haberlerle başlıyorsunuz. Hafta başında kararsızlıklarınız yüksek olacak, önemli işlerden ziyade sizi yormayacak ama besleyecek işlerin peşinden gideceksiniz. Bu hafta yakın çevrenizle olan bağlantılarınız iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım ve girişimcilik gerektiren konularda size yeni kapılar açabilir. İletişim ve bilişim sektörlerinden birinde çalışıyorsanız çok güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda huzuru ve mutluluğu sağlayacaksınız. Önemli görüşmelerinizde şartları net tutmaya çalışın. Yanıltıcı etkiler sizi zorlayabilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza halledilmesi gereken müşterek para işlerinizle başlıyorsunuz. Bu alandaki işlerinizde kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Bu hafta itibarıyla kimliğinizi parasal konularda, yatırımlarınızda ya da parasal kazançlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Kendinizi maddi konularda güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir. Yakın çevrenizle olan konuşmalarınız özel hayatınızda sizi destekleyecek. Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde sağlam ilerleyeceksiniz. Hafta ortası parasal işlerinizde gözünüzü dört açın. Yanıltıcı etkiler devrede olacağı için kolay aldanabilir, hesaba katmadığınız konular yüzünden zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haftanıza özel hayatınızın üzerine eğilerek başlıyorsunuz. Karşı tarafa olan ilginizin yüksek olacağı bu dönem ilişkiler sizi gergin kılabilir. Bu hafta ve sonrasında kimliğinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye başlayacaksınız. Kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Güçlü insanlardan ve çevrenizden destek alabilirsiniz. Dışa açılmalı ve sosyal ilişkilerinizden daha fazla istifade etmelisiniz. Bu hafta maddi konularda güzel destekleriniz var ama özel hayatınızda hayal kırıklıkları ve sorunlar görülebilir. Ortaklı işlerinizde de şartları sağlama almaya çalışın. İlişkilerde karşı taraftan beklentiniz yüksek olmasın.

Terazi Burcu: Bu hafta yapılması gerekenleri ele alacaksınız ama hafta başında sağlığınız çok iyi olmayabilir, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin. Hafta başı geri planda durmak, hayatı anlamlandırmak, plan-program yapmak için kolları sıvayacaksınız. Önemli işlerden, organizasyonlardan elinizi ayağınızı çekmek ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla planlarınız tıkır tıkır işleyecek. İlişkilerinizde şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Hafta ortası iş bağlantılarınıza, yanınızda çalıştırdığınız veya çalıştığınız insanlara dikkat edin. Yanılgılar oluşabilir.

Akrep Burcu: Haftanıza keyifli etkilerle başlıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla sosyal çevrenizde arkadaşlık ilişkilerinizde tam anlamıyla kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar, gireceğiniz yeni çevreler önem kazanıyor. Geleceğinize yönelik planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Ayrıca işinizden elde edeceğiniz gelirlerinize odaklanabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde kalıcı adımlar devrede olurken bu hafta ortasında özel hayatınıza ve çevre ilişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz insanla, çevreniz arasında kalabilir veya duyduklarınız karşısında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar olurken güzel iş konuşmaları ve bağlantıları devrede olabilir.

Yay Burcu: Haftanıza evinize, ailenize ve yuvanızla ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta itibarıyla kimliğinizi toplumsal konulara, kariyerinize kaydıracaksınız. İşle ilgili konular önem kazanacak; kariyerinize düzenlemeler yapmak, kendinizi ortaya koymak, bir anlamda gücünüzü etkili bir şekilde göstermek, önemli olacak. Sosyal çevrenizdeki insanlarla iş birlikleri, önemli bağlantılar içine girmek önem kazanırken, hafta ortası aile hayatınızda enerjiniz düşük çalışabilir. Söylenilenler üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Aile ilişkileriniz ve iş bağlantılarınızda gerçeklikten uzaklaşmayın.

Oğlak Burcu: İletişimi yüksek haftalardan birisi başlıyor. Bu hafta itibarıyla işinizi büyütmek için uluslararası platformlara, uluslararası piyasalara eğilebilirsiniz. Bu süreçte hedefinizi geniş tutmalısınız. Yeni alanlara kayabilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz. Dış seyahatler, yabancılarla yapılan işler gündeme gelebilir, bir şey öğrenme amaçlı seyahatler yapılabilir. Kariyerinizde sağlam adımlarla ilerlerken önemli parasal bağlantılar gündeme gelebilir. Hafta ortası çevre bağlantılarınıza dikkat edin. İşlerinizde, amaçlarınızda size yardım eden veya edecek olan insanlardan yana hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: Haftanıza parasal işlerinizin üzerine eğilerek başlayabilirsiniz sevgili Kovalar. Bu hafta itibarıyla ortak parasal meseleleriniz önem kazanıyor. Banka, ödemeler, vergi, kredi gibi konulara odaklanabilirsiniz. Hayatı farklı gözlerle göreceğiniz bu dönem yaşayacaklarınız önemli değişim ve dönüşümlere neden olabilir. Gelecek odaklı, seyahat veya eğitim odaklı işlerinizde güzel fırsatlar, kalıcı işler karşınıza gelebilir. Bu hafta parasal konularda dikkatli olun. Parasal işlerinizde, anlaşmalarınızda çabuk kandırılabilirsiniz. Ödemeleriniz, harcamalarınız konusunda da işleri sağlam tutmaya çalışın.

Balık Burcu: Haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta sizin için önemli olacak, önemli haberler alabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklı olacaksınız. Sevdiğiniz kişinin hayatı, amaçları, hedefleri önem kazanırken, ona göre kendinizi ayarlayabilirsiniz. Diğer taraftan taşınma gibi konular hızlanabilir. Ortaklı işlerin, iş birliklerinin devreye girdiğini görebilirsiniz. Parasal işlerinizde kalıcı adımlar oluşurken, bu hafta en çok özel hayatınıza dikkat edin. Sevdiğiniz insanla aynı noktada buluşamayabilir, ilişkilerden yana hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder