Hande Kazanova 25 ekim haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

25 ekim haftası burçlar

Koç Burcu: Yakın çevre iletişiminizle haftanız başlıyor. Bu hafta iletişim halinde olacağınız uzak çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Psikolojinizi etkileyecek bazı insanların işleriniz ve ilişkileriniz konusunda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Cumartesi günü itibarıyla ortak parasal konularda mücadele ve uğraşlarınız devrede olabilir. Bu dönem tehlikeyi sevebilir, her şeye meydan okuyabilirsiniz. Tehlikeli yerlerden, kişi ve olaylardan uzak durun. Parasal konularda bu dönem kimseye borç vermemek veya kimseden borç almamak, paranızı akıllıca kullanmak önemli olabilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Maddi konular bu hafta hayatınızın merkezinizde olacak sevgili Boğalar. Bu hafta arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmeyin ve parasal konularda onların söylediklerine çok itibar etmeyin. Aldanma ve yanılma etkisine dikkat edin. Perşembe günü parasal konularda güzel sonuçlar yakalayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para işi hallolabilir. Cumartesi günüyle beraber enerji alanınızı özel ilişkilerinize harcamaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanı yakın markaja alabilir ve bu dönemde onun işleriyle, hayatıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu da zaman zaman sorunları ve mücadeleleri karşınıza getirebilir.

İkizler Burcu: Haftanıza kendi istek ve beklentilerinizi gerçekleştirerek giriş yapacaksınız. Bu hafta özel hayatınızda toplum önünde bazı hayal kırıklıkları oluşabilir. Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı girişimlere ve ilişkilere dikkat edin. Eğitim, seyahat ve diğer işlerinizde Perşembe günü fırsatlar oluşabilir. Beklediğiniz haberler gelebilir. Cumartesi günü itibarıyla enerjinizi iş hayatınıza harcamaya başlayacaksınız. Oldukça aktif ve hızlı olacağınız bu dönemde çok çalışabilir, stratejik ve kontrolcü davranarak istediğiniz şartlara kavuşabilirsiniz yalnız bir arada çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı daha anlayışla yaklaşmayı ihmal etmeyin.

Yengeç Burcu: Haftanız durağan etkilerle başlayabilir. Salı gününden sonra daha istekli ve canlı olabilirsiniz. Alacağınız haberlerle birkaç gün boyunca iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla bir işiniz varsa bu hafta anlaşmalardan kaçınmalısınız. Önünüzü net göremeyebilirsiniz. Aldanmalara açık bir zaman olabilir. Perşembe günü gündelik işlerinizde şanslı etkileriniz var. Cumartesi günü itibarıyla enerjinizi aşk hayatınıza harcayacaksınız. Bu dönemde çocuğunuz varsa onunla daha fazla mücadele içine girebilirsiniz. Aşkta çok fazla kontrolcü davranmamaya çalışın.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle başlayacaksınız. Bu hafta aşk hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Ayrıntıları lütfen atlamayın ve gerçekçi olun. Tüm hafta boyunca eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalara dikkat edin. Borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta yanılgılarınız yüksek olabilir. Perşembe günü özel hayatınızda hayat size göz kırpacak. Şans gerektiren işlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla enerjinizi aile hayatınıza yönlendireceksiniz. Evinizle, yuvanızla, ailenizle ilgili konular sizi hareketlendirebilir. Bu dönemde evinizde rutubet, nem gibi sorunlarla uğraşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta çok çalışabilir, kalabalık ortamlarda daha fazla bulunabilirsiniz. Bu hafta özel hayatınızda ve ev ortamlarınızda sevdiğiniz insanla bazı sorunlar ve hayal kırıklıkları oluşabilir. İletişiminizde ve ilişkinizde açık olmayı deneyin. Sevdiğiniz insan alacağınız bazı kararlarda sizi yanıltabilir. Cumartesi günü itibarıyla mücadele alanlarınızı yakın çevrenizdeki olaylara kaydırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizin hareketlerinizden ve enerjinizden etkilenebilir. Hızlandığınız için herkesin sizin gibi olmasını bekleyebilirsiniz. Tartışmalara ve inatlaşmalara dikkat edin. Yine bu dönem iş sorumlulukları sizi yorabilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Terazi Burcu: Uzaklardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Oldukça hareketli ve işlerinize yönelik bir hafta olabilir. Kendinizi göstereceksiniz. İş ilişkilerinizde yanıltıcı etkilere dikkat edin. Yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İş hayatınızdaki arkadaşlarınız girişimleriniz konusunda sizi yanıltabilirler. Perşembe günü yakın çevrenizden güzel bir eğitim veya aşk şansı yakalayabilirsiniz. Cumartesi günüyle beraber enerji alanlarınız değişiyor. Maddi konularda mücadeleci bir sürece gireceksiniz. İş alanlarınızda parasal karşılık görmek önem kazanırken harcamalarınızda artabilir.

Akrep Burcu: Haftanız ödemeleriniz veya harcamalarınızla başlayabilir sevgili Akrepler. Banka işlemlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bir yandan para görüşmeleri yaparken diğer yandan yanılgılara ve hatalara açık olacaksınız. Gözünüzü dört açın ve riskli işlerden bu hafta uzak durun. Ayrıca parasal konularda sevdiğiniz kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Cumartesi günü itibarıyla enerji alanlarınız değişiyor ve artık enerjinizi daha rahat ve etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Geride kaldığınız günlerin acısını çıkartmak istercesine hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Yapacaklarınız adına hayat sizi destekleyecek.

Yay Burcu: Bu hafta özel ilişkilerinize veya paylaşımlarınıza vaktinizi harcayacaksınız. Hafta başında yapacağınız işlerde yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Tüm hafta boyunca ailevi ilişkilerinizde bazı sorunlar ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Ailenizin kişisel kararlarınızda aklınızı bulandırmalarına izin vermeyin. Önemli işlerden uzak durun. Cumartesi günü ve sonrasında enerjinizi daha küçük ve kontrollü kullanmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızı geri plana atabilirsiniz. Kendinize dönük olmanız, gelecek planlarınızı gözden geçirmeniz özel ilişkilerinizi zorlayabilir. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Oğlak Burcu: Bu hafta yapmanız gereken işlerinizi ele alacaksınız. Özel hayatınıza hafta ortası önem verebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bu hafta iletişim halinde olacağınız insanlardan kolay etkileneceksiniz, bu da yanlış karar almanıza neden olabilir. Perşembe günü parasal konularda şans sizinle olurken Cumartesi itibarıyla sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla daha fazla uğraşacağınız, mücadelenizin artacağı bir döneme gireceksiniz. Aktiviteler, davetler, takım çalışmalarınızda enerjinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizi yönlendirecek, organize edeceksiniz ama zaman zaman bazı anlaşmazlıklara da açık olacaksınız.

Kova Burcu: Size keyif veren işlerle haftanızı başlatacaksınız. Salı gününden sonra iş hayatınız hızlanabilir. Bu hafta bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir. Hukuksal konularda dikkatli olun. Kafanızda düşündüğünüz şeyleri kâğıda dökmeye çalışın ve parasal konularda aldatıcı etkilerden uzak durun. Perşembe günü sosyal çevrenizden güzel bir fırsat sizi mutlu edebilir. Cumartesi günü itibarıyla enerjinizi de kariyerinize yönlendireceksiniz. Toplumsal konularla, iş ve kariyerinizle ilgili koşturmalarınız ve uğraşılarınız artabilir. Kontrollü ve sağlam ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Balık Burcu: Haftanıza ailevi konulara, ev hayatınızın gerekliliklerine odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Ayrıca kafa karışıklığınız ve ne istediğinizi net olarak bilememe bu hafta bazı işlerinizde zorlanmalara neden olabilir. Perşembe günü aile ortamlarınızda güzel haberler sizi bekliyor. Cumartesi günü itibarıyla enerjinizi seyahatlere, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlere, büyük olaylara çevireceksiniz. Yurtdışı seyahatleriniz veya işlerinizde enerjinizi daha rahat kullanabilirsiniz. Bu alanlarda mücadeleleriniz olsa bile, şanslarınız ve fırsatlarınız da olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder