Hande Kazanova 26 Ekim haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

26 Ekim haftası burçlar

Koç

Bu hafta ilişkilerinizi yeniden ele alacaksınız. 03 Kasım’ a kadar ilişkilerinizde, ortaklı işlerinizde iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Eski ve tamamlanmamış ilişkiler bu süreçte yeniden ortaya çıkabilir. Aşka, evliliğinize ve ikili ilişkilere odaklanacaksınız.. Bu demektir ki, ikili ilişkilerde barışçı, uzlaşmacı ve romantizm dolu etkiler altında olacaksınız. Cumartesi günü para evinizde oluşan dolunay, parasal konularda sahip olduklarınızı size sorgulatabilir. Elinize bir para geçebilir. Ortaklaşa başladığınız bir işin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Para dengenizi bu dolunay zamanı iyi koruyun, sıkılganlıklarınızla hiç olmadık kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Bu hafta iş hayatınız ve gündelik yaşantınız önem kazanıyor. 3 Kasım tarihine kadar iş alanlarınızda ve günlük hayatınızın ritminde bazı iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. İşinizi seveceğiniz bu dönem yeni işlerden ziyade var olan ve tamamlanması gereken işlerinizi ele alabilirsiniz. Yaşadığınız bazı eski hastalıklar yeniden nüksedebilir ama bunları çok sorun etmeyeceksiniz. Hafta sonu oluşan dolunay, özel ve kişisel hayatınızla ilgili hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı alabilir ya da tam tersi olarak evliliğe soyunma, yeni ve ortaklı işlerde bulunma kararı oluşabilir.

İkizler

Haftanıza önemli işlerinizin üzerine eğilerek giriş yapacaksınız. Bu hafta aşkı, çocuklarınızı veya size keyif veren konuları yeniden ele alabilirsiniz. 03 Kasım’a kadar eski aşklar karşınıza dikilebilir. Eski sorunları halletmeli, yüzleşmelerden kaçınmamalısınız. Bu dönemde çocuğunuz varsa onunla iletişiminize dikkat edin. Denge ve sosyallik gerektiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Hafta sonu oluşan dolunayda, bir işin gizli-saklı bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle hızlı ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda serinkanlılığınızı korumanız önemli.

Haberin Devamı

Yengeç

Bu hafta aile hayatınızdaki konuları yeniden ele almaya başlıyorsunuz. 3 Kasım’a kadar aile büyüklerinizle yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Bu dönem bir yer değişikliği yapmak, ev almak, satmak, yuva kurmak için destekli olmayacaksınız. Yapmak zorunda kalırsanız şartları gözden geçirmelisiniz. Cumartesi dolunayla birlikte arkadaşlarınızdan alacağınız hızlı haberler sizi hassaslaştırabilir. Ya da ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınız ve sosyal ortamınız arasında dengesizliğe neden olabilir. Arkadaşlarınızın kariyeri ve iş hayatıyla ilgili konular sizi şaşırtabilir.

Aslan

Haftanıza ele alınması gereken parasal işlerle başlıyorsunuz. Bu hafta yakın çevrenizle olan bağlantılarınız yeniden önemli olmaya başlıyor. Yakın çevrenizle ilgilenmek ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Akraba, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz artabilir ama yine bu dönemde dikkat edin, Merkür bu alanlarınızda gerilemeye başlıyor. İletişim sıkıntılarına, kendinizi rahat ifade edememeye dikkat edin. Cumartesi günü oluşan dolunay, aile ve iş hayatınızda hızlı, ani ve beklenmedik gelişmelere neden olabilir. Aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında hassaslıklar yaşamanıza yol açabilir.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta parasal konular önem kazanıyor. Maddi konularda kazanımlarınızın üzerine düşebilir, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Önemli, eski ve yarım kalan bir mevzuyla uğraşmanızda söz konusu olabilir. Daha önceden iş yaptığınız insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. 3 Kasım’da Merkür düzelince daha rahat hareket edeceksiniz. Cumartesi günü oluşan dolunay, yakın çevrenizle, uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Etrafınızda hızlı ve beklenmedik olaylar oluşabilir, bu olaylar bir arkadaşınız veya çevrenizden birinin zorlanmasıyla ilgili olabilir. Ortaya çıkacak bir seyahat, işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir.

Terazi

Bu hafta iletişiminize ve kendinizi ifade etmeye dikkat edin. Merkür sizin burcunuz geçerek gerilemesine devam edecek. Aynı gün Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber hayat ve görüntünüzü güzelleştirmek için harekete geçmek isteyebilirsiniz. 03 Kasım’da Merkür düzelene kadar azıcık sabırlı olmaya çalışın. Hafta sonu oluşan dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan ani ve hızlı bir gelişme veya ortaya çıkan bir borç sizi sıkabilir. Yine bu dolunayda nafaka, para paylaşımı gibi işlerin üzerine eğilebilirsiniz.

Akrep

Bu hafta tembelliğiniz üzerinizde olabilir. Eski konuları halletmek için kolları sıvayacaksınız. Özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıklar öne çıkabilir. Bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. 3 Kasım’a kadar büyük işlerden, imzalardan, anlaşmalardan uzak durun. Cumartesi günü oluşan dolunay, sevdiğiniz insanla yaşadığınız ilişkinizde ani ve hızlı olaylar yaşamanıza neden olabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, sevdiğiniz insanın hayatında oluşacak ani olaylara vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmelisiniz.

Yay

Bu hafta aile ve yuvanızda tembel ve dağınık etkilerle dolu olabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bağlantılar öne çıkarken sosyal çevrenizde, ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla bir araya gelmek sizi mutlu edebilir. 3 Kasım’a kadar yeni bir iş girişiminde bulunmayın, bu dönemi plan yapma dönemi olarak kullanın. Cumartesi günü oluşan dolunay, iş hizmet ve sağlık alanlarınızda hızlı olayları, duygusal kararları tetikleyecek. Bu ay içinde zorlanarak idare ettiğiniz iş konularında önemli kararlar devreye girebilir. Anlık tepkiler vermekten ve kararlardan almaktan kaçının.

Oğlak

Dikkat ve iletişim gerektiren işlerinizde bu hafta başında dağılmalar oluşabilir. Kariyer planlarınızdaki ve iş hayatınızdaki konuşma ve görüşmeleri yeniden ele almaya hazırlanabilirsiniz. İş yükünüz büyük oranda artsa da şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz ama geri giden Merkür yüzünden bu konularda oldukça dikkatli olun. En azından daha doğru sonuçlar elde etmek için 3 Kasım tarihini bekleyin. Cumartesi günü oluşan dolunay, özel hayatınızda hızlı ve ani olaylarla karşı karşı kalmanıza neden olabilir. Bu tür durumlara hazırlıklı olun ve kendinizi kontrol altında tutmaya çalışın.

Kova

Bu hafta parasal işlerinizde daha organize olmaya çalışmalısınız. Seyahat, eğitim, akademik çalışmaları yeniden ele almanın tam zamanı. Bu alanlarda yeni adımlardan, yeni kararlardan ziyade eski konularla uğraşmak, bitirmeniz gerekenlere vaktinizi harcamak iyi olabilir. Daha önceden seyahat ettiğiniz yerler size daha çok yarayabilir. 03 Kasım’a kadar yeniliklerden uzak durun. Cumartesi günü oluşan dolunay sizi hassas kılacak. Ailenize bu aralar ilgi göstermek zorunda olduğunuzu da biliyorsunuz. Fakat iş yoğunluğunuz bir türlü sizi bırakmıyor. Ev ve aile ortamlarınızda hızlı ve ani olaylara açık olabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Balık

Bu hafta kendiniz için öncelikli olan işlerin peşinden gideceksiniz. Parasal konuları ele alacağınız bir süreç başlıyor. Başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularında insanlardan yardım görebilirsiniz. Borçlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Merkür’de gerileyerek bu alanlarınıza girdiğinden çözüme ulaşmanız daha kolay olabilir ama 3 Kasım’a kadar bu alanlarda dikkatle ilerleyin. Cumartesi günü oluşan dolunayda önemli işleriniz, yakın çevrenizdeki insanların işleri nedeniyle zora girebilir. Çok yakından tanıdığınız insanların hayatında hızlı ve ani gelişmeler oluşabilir. Her iki taraf arasında dengeyi iyi kurun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder