Hande Kazanova 26 Nisan haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

26 Nisan haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta oluşan dolunay beklenmedik bir borç veya para sorunuyla sizi yüz yüze getirebilir. Partnerinizin parasal işleri gündeminizde olacak. Para alacak verecek dengesi önem kazanıyor. Yine bu tarihte borçlarınız ve yatırım işleriniz yavaşlayabilir. Hem bu alanlarda, hem de parasal konularda sonbahar dönemine kadar bazı konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Yine maddi konularda hızlı gelişmelere gebesiniz. Mayıs ayında hayatınıza ve yapacaklarınıza dair önemli kararlar alacaksınız. Girişimleriniz hızlanırken moralinizi bozan konularda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta oluşan dolunayla beraber özel hayatınızda ve süre gelen ilişkinizde önemli adımlar atabilir, kararlar alabilirsiniz. Biraz kendinize düşkün olacağınız bu birkaç gün sevdiğiniz insanla ilişkinizde hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Yine bu tarihte Plüton geleceğe yönelik işlerinizde, seyahat ve eğitim alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Hem bu alanlarda, hem de özel ilişkilerinizde sonbahar dönemine kadar bazı konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Mayıs ayına girerken kendinizi güçlü ve kuvvetli göreceksiniz. İstediklerinizi yapabileceğiniz ortamlar karşınıza gelecek.

İkizler Burcu: Bu hafta Salı günü oluşan dolunay sizin iş, hizmet veya sağlık alanlarınızı etkileyecek. Bu alanlarda önemli kararlar gündeme gelebilir, beklediğiniz bir sonuç karar aşamasına geçebilir. İş ve sağlık alanlarınızdaki streslere bu birkaç gün dikkat etmelisiniz. İş ve sağlık alanlarınızın yöneticisi Plüton geri gitmeye başlıyor. Bu alanlarda parasal konularda gecikmeler ve zorlanmalar oluşabilir. Mayıs ayına girerken işleri biraz ağırdan almak isteyebilirsiniz. Hızlanacağınız alanlarda var ama yine de temkinli ve dikkatli ilerlemek önem kazanacak.

Yengeç Burcu: Aile ve ev hayatınızın konularıyla haftanız başlarken, Salı günü aşk hayatınızda oluşan bir dolunay gerçekleşiyor. Geçtiğimiz ay fazlasıyla ihmal ettiğiniz özel hayatınızı başıboş bırakmamalı, aynı özeni ilişkinize de göstermelisiniz. Eğer bir ilişkim veya aşkım yok diyorsanız bu dolunay bu alanları tetikleyecek. Arkadaş ortamlarınızdan faydalanmaya bakın ve ilişki istediğinizi onlara daha sık dile getirin. Mayıs ayına merhaba derken kendi işlerinizden çok aile büyükleriniz veya ailenizdeki insanların iş durumu önemli olacak. Biraz kendinizi geri plana çekebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta oluşan dolunayla birlikte aile hayatınızda ve evinizle ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Gündeminizi meşgul edecek konular karara bağlanabilir veya bu konuların en üst seviyeye ulaştığına şahit olabilirsiniz. Yine bu hafta iş düzeninizde, gündelik hayatınızda ve sağlığınızda bazı konuları yeniden gözden geçireceksiniz. Babanızın kardeşlerinin hayatında mücadeleler ortaya çıkabilir. Mayıs ayına girerken tam gaz işlerinize, gücünüze, ailenize odaklı olacaksınız. Toplum önü işleriniz önem kazanırken koşturmalarınız artabilir.

Başak Burcu: Bu hafta hayat sizi yavaşlatarak aşk hayatınızda istekleriniz ve arzularınızı bu dönemde gerçekten ne kadar istediğinizi görmenizi sağlayacak sevgili Başaklar. Yine bu tarihte iletişim ve yakın çevre alanlarınızda bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunayda yakın çevrenizde oluşan olaylar sizi hassas kılabilir. Akraba, kardeşler veya komşularınızla ilgili konularda kararlar gündeme gelebilir. Mayıs başında iş sorumluluklarınız sizi boğabilir. Şimdiye kadar çabuk ilerleyen işlerinizde bu tarihlerde aynı isteği ve şevki gösteremeyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda önemli konularda bazı yavaşlamalar görülebilir. Olayları gözden geçireceksiniz. Salı günü oluşan dolunay parasal konularda hassas olayları tetikleyebilir. Sahip olduklarınız konusunda kararlarınız gündeme gelebilir veya kendi parasal konularınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konular ev ve aile ortamlarınızı yakın vadede fazlasıyla ilgilendirecek. Mayıs başında hayatınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilir, kendinizi geliştireceğiniz alanlara yatırım yapabilir ama özel hayatınızda sorumluluklarınızın sizi köşeye sıkıştırdığını görebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta oluşan dolunay en fazla sizleri etkileyecek. Evlenme teklifi, evlilik, evliliğe bağlı veya bağlı olmayan taşınma gibi işleriniz bu dolunay gündeminizde olacak. Yine bugünlerde özel hayatınızda alacağınız kararlar, kendi kişisel hayatınızı etkileyecek. Yöneticinizin gerilemeye başlaması acele etmemeniz gerektiğini anlatır gibi. Kendiniz, hayatınız ve fiziki sağlığınızla ilgili konuları gözden geçirebilir, bu tarih ve sonrasında işlerin biraz daha yavaşladığını fark edebilirsiniz. Mayıs ayına girerken parasal işlerinizi bir düzene sokacak, gözden kaçırdığınız detaylarla ilgileneceksiniz.

Yay Burcu: Bu hafta oluşan dolunay önemli konuları açığa çıkarabilir. Kadersel etkiler altında olacaksınız. Bir olayın iç yüzünü öğrenebilir, işinizle ilgili konularda sonlanmalar, karara bağlama gibi etkiler altında olabilirsiniz. Beklenmedik etkilere açık olmanız gerekecek. Sağlığınıza bu dolunay zamanı dikkat edin. İş ve hizmet alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylar oluşabilir. Bugünlerde sağlığınızı zorlayacak aktivite ve spordan uzak durun. Ani alacağınız haberler karşısında tansiyon iniş çıkışları oluşabilir. Mayıs ayında iş birliklerine açık görünüyorsunuz. Hem iş alanlarınız, hem de gündelik hayatınızın düzeninde doğru adımlar atmalısınız.

Oğlak Burcu: Dolunayla beraber sosyal ilişkiler, arkadaş ortamlarınızda önemli duygusal konular ön plana çıkabilir. Yine önemli projeler gündeme gelebilir veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden, özel hayatınıza dair yardım alabilir, iki taraf arasında dengeyi sağlayabilirseniz olumlu bir dolunay geçirebilirsiniz. Mayıs ayında çok çalışacaksınız. Arada kendinize küçük molalar vermeniz her anlamda işinize yarayabilir. Sevdiğinizle aranızdaki sorunları gidermenin en önemli yolu kendinize vakit ayırmanız olacaktır.

Kova Burcu: Haftanıza geleceğinizi ilgilendiren işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta kariyer evinizde oluşan dolunay, mesleğinizde, işinizde önemli sonuçları, duygusal kararları hayatınıza taşıyabilir. Kariyer alanlarınızda yeni iş ve teklifler gündeme gelebilir. Önemli kararlar aşamasına gelebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda ajandanız çok hareketli, hızlı, ani ve beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Mayıs ayında hem yuvanıza, ailenize hem de gündelik koşturmalarınıza yer vereceksiniz. Bu dönem sosyal çevrenizde önemli değişimler oluşabilir.

Balık Burcu: Parasal işlerinizi ele alarak haftanız başlıyor. Bu hafta oluşan dolunay sizin uzak çevre, uzak akrabalar alanlarınızda oluşacak. Zihniniz seyahat, eğitim, medya, ticaret, yabancı işlerle meşgul olabilir ve bu alanlarda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yine bu tarihte bu yukarıda saydığım alanların yöneticisi Plüton gerilemeye başlayacak. Bu alanlarda konuların üzerinden birkaç kez geçerek yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Mayıs ayına girerken aile ortamlarınız önem kazanacak, yakın çevreniz, sevdikleriniz hayatınızda daha fazla yer edebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder