Hande Kazanova 28 Haziran haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

28 Haziran haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizle başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek haberler sizi hareketlendirecek. Gelecek adımlarınız önem kazanırken bu hafta özel hayatınızda hızlı ve hareketli kararlar alabilir, işlerinizi düzenleyebilir, planlarınızı istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Temmuz ayı biraz sorumluluklar ve engelleyici etkilerle başlayabilir. Hemen yelkenlerinizi suya indirmeyin. Bu hafta özel hayatınızda, ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Sosyal çevre ortamlarınızda ve özel hayatınızda geciktirici, zorlayıcı etkiler oluşabilir. Spor yapıyorsanız dikkatli olun.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza işlerinizin üzerine eğilerek giriş yapıyorsunuz. Aileniz veya eviniz için yapmanız gereken işleriniz varsa bu hafta başı fazla enerjik olabilir, doğru organizasyonla işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Temmuz ayı zorlayıcı etkilerle başlıyor. Ev, aile yuva alanlarınızda bazı zorlanmalar, sıkıntılı durumlar oluşabilir. Anne babanız arasındaki bir mesele istenmedik bir sonuca ulaşabilir veya onların sağlık sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde, yuvanızda test edileceksiniz. Kendinizi yalnız hissetmeniz, hızlı gelişmeler beklerken bir arpa yol alamamanız söz konusu olabilir.

İkizler Burcu: Haftanıza önemli işlerinizi ele alarak giriş yapacaksınız. Bu hafta uzaklardan alacağınız haberler öne çıkarken, ilişkilerinize yakın çevrenizi dahil edebilir, işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Temmuz ayı zorlayıcı etkilerle başlıyor. Yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi yalnız hissedebilir, sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönemde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak bu dönem kolay olmayacak. Seyahatlerinizde, eğitim alanlarınızda bazı sorunlar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

Yengeç Burcu: Bu hafta parasal işlerinizin sorumlulukları öne çıkarken, önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. İş alanınızda parasal işleriniz hafta başı hızlı akacak. Temmuz ayı zorlayıcı etkilerle başlıyor. Bu yıl ağırlıklı olarak parasal konular gündeminizdeydi. Şimdi Temmuz ayında ödeme yükünüz ağırlaşabilir. Bir para mevzusunun sonuna gelebilir ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çevresel faktörler işin içinde yer alırken gerçek anlamda kazanç ve giderleriniz arasında dengesizlikler oluşabilir. İnatçılık etmezseniz işlerinizi kolay toparlayacaksınız.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Ayrıca bu hafta spor, aktivite, hobileriniz konusunda hayat sizi hareketli kılabilir. İşlerinizi çok kolay bir şekilde halletmenin yollarını bulacak, hayatınızı iyi organize edeceksiniz. Yalnız hemen Temmuz başındaki etkiler özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Özel hayatınızda ilişkiniz durma veya bitme noktasına gelebilir. Toplum önü duruşunuzda, işlerinizde gerginlikleriniz yüksek olacak. Yine partnerinizin ailesiyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Taşınmaya dayalı işlerinizde aksiliklere dikkat edin. Bu dönem ilişkilerinizde kendinizi çok zorlamayın.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haftanıza gündelik hayatınızda yapmanız gereken işlerinizle başlıyorsunuz. Aile hayatınız için ele almanız gereken işleriniz varsa hafta başı daha rahat etkiler altındasınız. Bu hafta ilişkilerinize önem verecek, başka insanlardan tavsiye almaya açık olacaksınız. Temmuz başında zorlanmalarınız yüksek görünüyor. İş sorumlulukları veya sağlığınızla ilgili konular elinizi kolunuzu bağlayabilir. Her tür beklenmedik duruma, olaya açık görünüyorsunuz. Bu dönem uzak yerlere tatile gidecekseniz veya yolculuktaysanız kazalara karşı açık olabilirsiniz. Tehlikeli yerlerden, insanlardan, durumlardan uzak durun.

Terazi Burcu: Haftanıza kendi özelinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız ve çevrenizle girişeceğiniz işleriniz bu hafta başınızı oldukça hareketi kılabilir. Temmuz başı zorlayıcı etkiler mevcut. Sosyal çevrenizdeki insanlarla, özel hayatınız arasında çekişmeler ve problemler oluşabilir. Bazı işlerinizde, onların gelirlerinde sıkıntılara, engellere, sosyal ortamlarda kısıtlamalara açık olabilirsiniz. Beraber yola çıktığınız iş yaptığınız arkadaşlarınızın hayatında zorlanmalar oluşabilir. Bu dönem tehlikeli gruplardan, yerlerden uzak durun. Parasal işlerinizde çabuk tepkiler verebilirsiniz.

Akrep Burcu: Haftanıza ailenize ve yuvanıza vaktinizi harcayarak giriş yapacaksınız. İş koşturmalarınız parasal konuları hızlandırabilir ve bu alanda yapılması gerekenleri bu hafta başında ele alabilirsiniz. Temmuz ayına biraz zorlayıcı etkilerle giriş yapacaksınız. Kariyerinizde durma, baskı, engeller ve gecikmeler devreye girerken, ev ve aile ortamlarınızda anne-baba arasındaki zorlanmalar sizi çok yorabilir. Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insana karşı sabırsız olabilirsiniz. Aile, kariyer ve ilişki üçgeninde bu haftaya dikkat edin. İnatçılıklar ve ısrar size çok şey kaybettirebilir.

Yay Burcu: Haftanız yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz kısa vadeli planlarla başlayacak. Bu hafta evinize, ailenize ve sevdiklerinize vaktinizi harcayacaksınız. Seyahat planlarınız hızlanırken ilişkilerinizde hızlılıklar ve hareketlenmeler görülebilir. Temmuz başında zorlanmalarınız artabilir. Bu dönem hayata bakış açınızda oldukça karamsar ve negatif olabilirsiniz. Bazı seyahatleriniz engellenebilir. Yine eğitim alanlarında bazı zorlanmalar oluşabilir, beklediğiniz haberleri almak kolay olmayacak. Yakın çevrenizden bir insanın ilişkisinde kopmalar oluşabilir. Ani ve hızlı değişimler karşısında mümkün olduğunca soğukkanlılığınızı koruyun.

Oğlak Burcu: Parasal işlerinizi hallederek haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta kısa vadeli işlerinize, planlarınıza, yakın çevrenizle bağlantılarınıza vaktinizi ayıracaksınız. Halledilmesi gereken önemli para mevzuları hafta başında ele alınabilir. Temmuz ayında parasal işleriniz, borçlarınızın yapılanması, ortak giderlerinizin üzerine düşmek önem kazanırken parasal konularda problemlere açık olabilirsiniz. Bazı alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Bütçenizde, parasal işlerinizde ekonomik istikrarı sağlamak kolay olmayacak. Harcamalarınızı buna göre oluşturun, riskli girişimleriniz varsa dikkatli adımlar atın.

Kova Burcu: Haftanıza kendi istek ve beklentileriniz doğrultusunda hareketli bir şekilde başlayacaksınız. Bu hafta parasal işlerinizi ele almak ve tamamlamak önemli olurken, işlerinizi, ortaklı adımlarınızı iyi organize edeceksiniz. Sevdikleriniz için harekete geçmek önemli olacak ama Temmuz ayı zorlayıcı etkileriyle başlıyor. Özel ilişkinizde ve sevdiğinizle olan bağlantılarınızda zorlanabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz sona ererken, ortaklıklarda ve ilişkilerde kendinizi mutsuz ve yalnız hissedebilirsiniz. Aile ortamlarınızda sıkılganlıklarınız ayyuka çıkabilir. Yine eşinizin, partnerinizin kariyerindeki zorlanmalar ilişkinize yansıyabilir.

Balık Burcu: Haftanıza isteksiz enerjilerle, biraz geri planda durma isteğinizle merhaba diyeceksiniz. Ev ve aile hayatınız için yapmanız gereken işlerinizi bu hafta başında iyi organize edeceksiniz. Diğer taraftan bu hafta Salı, Çarşamba günleri hayatınız hareketlenebilir. Temmuz ayı sert etkilerle başlıyor. Siz bu etkileri iş, hizmet alanlarınızda yaşayabilirsiniz. Önemli işlerinizde, parasal girişimlerinizde sorunlar karşınıza gelebilir. Çalıştığınız ortamlarda tepkileriniz yüksek olacak. Risk almayı sevebilirsiniz ama benim tavsiyem bu dönem yaşadıklarınız ne olursa olsun sakin kalmanız olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder