Hande Kazanova 29 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

29 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza sabah saatlerinde gündelik işlerinizi toparlayarak başlayacak ve başka insanlarla iş birliklerine açık olacaksınız. Öğrenmeyi ve kendinizi eğitim alanlarınızda göstermeyi seveceğiniz bu dönem, önemli konuşmalar, fikir birlikleri gündeme gelebilir. Bu aralar işlerinizde çevrenize karşı vereceğiniz sözler önemli olabilir. Abartmadan, bire on katmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Ani bir seyahat ortaya çıkabilir. Bu tutulmada gökyüzünden güzel ve sağlam etkiler alacaksınız. İşlerinizi kalıcı bir alana oturtabilir, sağlam ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza yapılması gereken günlük işlerinizi ele alarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta parasal işlerinizde, gelecek planlarınızda, seyahat adımlarınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Aralık ayında sosyal çevrenizin koşulları düzeliyor, bu da arkadaş ortamlarınızdan daha güzel faydalar sağlayacaksınız anlamına geliyor. Bu ay işinizde gücünüzde olacak parasal konularla uğraşacaksınız. Cumartesi gerçekleşen tam Güneş tutulması ortak para kararlarınızı hareketlendirecek. Bir borcun altına girebilir, eşinizin veya partnerinizin parasal durumuyla ilgili olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Şirketiniz varsa stopaj, vergi, kredi işlerinizde yapmanız gerekenler devreye girebilir.

İkizler Burcu: Bu hafta sevdiğinizle aranızdaki konuları halletmek, konuşmak öne çıkabilir. Vereceğiniz sözleri yerine getirmeniz, abartıya kaçmamanız önemli olacak. Fikirleriniz konusunda kendinize aşırı güvenebilirsiniz. Önemli anlaşmalar, kontratlar yapacaksanız şartları birkaç kez gözden geçirin. Sizi destekleyen kalıcı işler oluşabilir. Aralık başında kariyer ve iş alanlarınız hızlanmaya başlayacak. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması özel hayatınızda önemli karar ve başlangıçları tetikleyecek. Bir sonraki Güneş tutulmasına kadar taşınma, evlenme, ilişki başlatma, nişan, ayrılık, boşanma gibi olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu alanlarda artık ne istediğinizi biliyorsunuz.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Bu hafta aile ilişkileriniz, ev hayatınız önemli olurken, sağlığınızı ve beslenmenizi konuşmak ve kendinizce kararlar almak önemli olabilir. İş görüşmeleriniz artabilir. Yeni planlar, yeni projelerle yola koyulabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra eğitim alanlarınız rahatlıyor. Yurtdışı eğitim fırsatlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması iş ve hizmet alanlarınızda, gündelik yaşantınızda hızlı kararları karşınıza getirebilir. Sağlığınızda kalça çıkıkları ve sorunları, uyluk bölgesi, bacak problemleri veya karaciğer sorunları tetiklenebilir.

Aslan Burcu: Haftanız yakın çevrenizdeki insanlarla dengeli planlar yaparak başlıyor. Çocuğunuza veya sevdiğinize karşı coşkulu yapınızla abartılı planlar yapabilir, birçok konuda kendinizden emin olabilirsiniz. Hemen Aralık başında parasal alanınızın yöneticisi Neptün düzeliyor. Bu işlerde daha rahat ilerlemeler kaydedeceksiniz. Aralık ayında enerjiniz yüksek çalışacak ama ay genelinde sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması aşk evinizi, çocuk alanlarınızı, hobilerinizi, eğitim konularını, sanatsal veya kreatif işlerinizi hareketlendirecek. Bu alanlarda hızlı açılımlar ve başlangıçlar oluşabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haftanıza hızlı bir şekilde başlayacak ve bu hafta kendi yapacaklarınızla ilgili olacaksınız. Aralık ayına girdiğinizde evlilik ve ilişkiler evi yöneticiniz Neptün düzeliyor. İlişkilerinize kendinizi daha rahat kaptıracağınız fedakârlıklarınızı isteyerek üstleneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu ay ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması ev, aile, yerleşimle ilgili alanlarda hızlı olayları, ani kararları karşınıza getirebilir. Ev almaya, yer değiştirmeye karar verebilirsiniz veya aile büyüklerinizin, aile bireylerinizin hayatında hızlı olaylar oluşabilir. Aile ortamlarınızda, yerleşimler ilgili alanlarda neler yapabileceğinizi bu tutulmayla beraber göreceksiniz.

Terazi Burcu: Hafta başında sabah saatleri sizi zorlarken pazartesi öğle saatleriyle beraber şartlar sizden yana olmaya başlıyor. Kendi yapacaklarınıza dair verdiğiniz sözler aile ortamlarınızda sizi zorlayabilir. Aralık’ta kendinizi yakın çevrenizin işlerine, kardeş, akraba koşturmalarına ya da iletişiminize, eğitim konularına vereceksiniz. Sağlık ve iş alanlarınızın yöneticisi Neptün’ün düzelmesiyle yaratıcılığınızı, sanatsal yaklaşımlarınızı işinizde rahat göstereceksiniz. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması eğitim, seyahat, kısa vadeli planlar, iletişim işlerinizi tetikleyecek. Hızlı başlangıçlar devreye girebilir.

Akrep Burcu: Haftanıza isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz. Ev ve aile ortamlarınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Ailenize karşı cesur ve abartılı konuşmalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda işleriniz önem kazanıyor, bir sorununuza çözüm üretebilirsiniz. Aralık başında aşkta, keyifte, eğlenceli konularda daha rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insana karşı fedakârlıklarınız öne çıkabilir. Cumartesi günü oluşan tam Güneş tutulması para evinizde gerçekleşiyor. Bu alanlarda hızlı konular ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Elinize para geçebilir veya yatırımlarınızla ilgili güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bu alanda alacağınız kararlar ailenizi destekleyen kararlar olabilir.

Yay Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle bağlantılarınız hızlı bir şekilde başlıyorsunuz. Yakınlarınızdaki insanlara verdiğiniz bir sürü söz olabilir, bu hafta bu sözlerin bir kısmını yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz. Aralık başında Neptün’ün düzelmesiyle birlikte eviniz, aileniz ve yuvanız sizin korunaklı alanınız oluyor. Aile işleriniz, ev ortamlarınız, evle ilgili konularda daha rahat hareket edebilirsiniz. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması kişisel alanınızı tetikleyecek. Bu tutulmayla beraber hayatınızda hızlı gelişmeler oluşabilir. Sağlığınıza ve yapacaklarınıza dair önemli adımlar atabilirsiniz. Elbette burası fiziki sağlığınızı ilgilendireceği için kendinizi korumayı ihmal etmeyin.

Oğlak Burcu: Haftanız mesleğiniz ve iş hayatınızda hızlı gelişmelerle başlıyor. Önemli işlerinizde parasal yönden güzel kazançlarınız olabilir, kalıcı ve sağlam işler peşinden gidebilirsiniz. Aralık ayında biraz geride durmak isteyebilirsiniz. Tüm yıl boyunca çok çalıştınız, uğraştınız şimdi köşenize geçip azıcık dinlenmelisiniz. Yakın çevrenize karşı şefkat ve fedakârlıklarınız artabilir. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı ortaya koymaya başlıyorsunuz. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulmasında kadersel oluşumlara açıksınız. Şansınızı çok fazla zorlamayın. Yurtdışı hedefli işleriniz varsa hızlanabilir. Yine bu tutulma sizin sağlığınızı ilgilendirebilir. Hem fiziki sağlığınızı hem de ruh sağlığınızı koruyun.

Kova Burcu: Haftanız keyifli işlerle başlayabilir. Arkadaşlarınız ve çevrenize verdiğiniz sözler bu hafta kendisini gösterecek. Aralık ayında yavaştan kendi köşenize çekilmeye hazırlanabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik yüksek olurken işlerinizi planlayarak adımlar atmalısınız. Para evinizin yöneticisi Neptün düzeliyor. Aralık sonunda Jüpiter yeniden bu alanlarınızı ziyaret edince parasal olarak eliniz rahatlamaya başlayacak, kazançlarınızı arttıracaksınız. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması çevre alanlarınızda oluşacak. Yeni ortamlar, insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Takın çalışmaları, önemli organizasyonlar öne çıkabilir. Önemli değişimler için destekleneceksiniz.

Balık Burcu: Bu hafta parasal işleriniz önemli olurken, iş hayatınız desteklenecek, önemli kişilerden onay alacaksınız. Etrafınıza ve iş hayatınızdaki insanlara verdiğiniz sözler önem kazanıyor. Aralık ayı yönetici gezegeniniz Neptün’ün düzelmesiyle başlıyor. Hayatınızla, görüntünüzle ilgili kararları daha hızlı alabileceğiniz, kendinizi daha rahat hissedeceğiniz, yaratıcılığınızı ve sezgisel yönünüzün hızlanacağı bir döneme giriyorsunuz. Cumartesi günü gerçekleşen tam Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda hızlı başlangıçları, gelişmeleri karşınıza getirecek. Meslek hayatınızda önemli işlere kapılar aralanabilir. Güzel sonuçlar elde edecek, önünüzdeki dönem yaptıklarınızla konuşulacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder