Hande Kazanova 31 Mayıs haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

31 Mayıs haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza sosyal çevre ilişkilerinize, arkadaşlarınızla yapacağınız programlarla giriş yapıyorsunuz. Haziran ayında yakın çevrenizin konularıyla ilgili olacaksınız. Çarşamba günü ve sonrasında ev, aile ve yuvanızda keyfinizi ve mutluluğunuzu arttırabilirsiniz. Evinize yeni eşya almak, boya, badana, tadilat yaptırmak için uygun bir dönem başlıyor. Ailenizdeki insanlarla ilgilenebilir, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizdeki insanlardan işleriniz konusunda destekleriniz yüksek olabilir. Yalnız aile ilişkilerinizde dikkatli olun, şiddetli tartışmalar ve kavgalar altına girme olasılığınız var.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haziran ayının büyük çoğunluğunda Merkür para evinizde gerilerken maddi konularda daha önceden uğraştığınız ve tamamlanması gereken anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. Yine satış, reklam, pazarlama, yayıncılık ve bilişim sektörlerinden işiniz varsa olumlu bir dönem içinde olacaksınız. Meraklı yapınızla etrafınızda olup biten konularla ilgili olabilirsiniz. Cumartesi günü güç çekişmeleri, kavgalar çevresel faktörlerden gelecek. Yakınınızdaki insanlarla, daha az tanıdığınız insanlar arasında kalabilirsiniz. Yine kardeşlerinizin, abi veya ablanızın ilişkilerinde sorunlar ortaya çıkabilir.

İkizler Burcu: Haziran ayı kendi isteklerinizi, yapacaklarınızı hareketlendirdiğiniz ama daha çok yarım kalmış konuları tamamlayacağınız bir ay olacak. Çarşamba günüyle beraber maddi kazanımlar, sahip olduğunuz değerlerde artış ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. 3 hafta boyunca ticaret konuları artabilir ve kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalar, objelere olan tutkunluğunuz artacak. Hafta sonu maddi konularda gergin olabilir, parasal konular yüzünden enerjinizi kontrol edemeyebilirsiniz. Her tür ilişkinizde dikkatli olmanız gerekecek.

Yengeç Burcu: Haziran ayı para harcamalarınızın hızlanacağı, kendinizi ve görüntünüzü önemseyeceğiniz, sosyalleşmek isteyeceğiniz bir ay olabilir. Çarşamba günü itibarıyla sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Yine alışveriş yapmak, gezmek, dolaşmak ve paylaşım içinde olma ihtiyacınız yüksek olacak. Hafta sonu dikkatli olmalısınız özel hayatınızda, ilişkilerinizde ailevi nedenlerden kaynaklı olarak sorunlar oluşabilir. Her tür ilişkinizde güç çekişmelerine, sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Şiddetten, büyük kavgalardan bu dönem kaçının.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza ilişkilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta sosyal çevrenizden, ilişkinize dair güzel destekler alacaksınız. Haziran ayında Nisan ayından bu yana ele aldığınız işlerinizi toparlamaya çalışacaksınız. Çarşamba günü itibarıyla 3 hafta boyunca sosyal çevrelerden uzaklaşma, ilişkilerinizde bir geri çekilme isteği görülebilir. İlişkileri olanlar fedakârlık yapmaları gereken bir dönem içinde bulunuyorlar. Yalnızlığı sevme, hayatın anlamını bulmak isteğiniz yoğun olacak. Hafta sonu dikkatli olun. Enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda kavgalardan, güç çekişmelerinden uzak durun.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Haziran ayında çok iş yapacak, çok koşturacak ve enerjinizi daha kontrolsüz kullanmaya açık olacaksınız. Bazen bu koşturmalar arasında yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu da sık sık öfke nöbetlerine neden olabilir.

Bu hafta itibarıyla arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Hafta sonu sosyal ortamlarda, sevdiğiniz insanla ilişkilerinize dikkat edin. Arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz insanın anlaşmazlıkları devreye girebilir. Yine kalabalık yerlerde sert kavgalara ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Haziran ayında zirveye oynamak, kendinizi göstermek önem kazanıyor. Daha önceden tanıdığınız ve irtibatta olduğunuz insanlarla önünüzde güzel kapılar aralanabilir. Bu hafta toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bir sürü görüşme yapabilirsiniz. Yapacağınız seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuki konularda şanslı bir dönem olacak. Hafta sonu dikkatli olmanız gerekebilir. Güç çekişmeleri, enerji sıkışmaları aile ortamlarınızda oluşacak, şiddetli kavgadan çekişmelerden kaçının. Enerjinizi düzgün kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Haziran ayında eğitim ve öğrenim alanlarınız güzel çalışırken, kariyerinizde daha fazla mücadeleli koşullar karşınıza gelebilir. Bu hafta itibarıyla medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz kuvvetleniyor. Tanımadığınız insanlara vakit ayırmaktan keyif alacaksınız. Yine size yeni alanlar açacak bir eğitim fırsatı, kurs veya seminerler ön plana çıkabilir. Farklı insanlar tanımaktan keyif alabilirsiniz. Hafta sonu tanımadığınız ortamlarda, yollarda, yabancı yerlerde kavga veya şiddete benzer olaylara karışmayın. Yakın çevrenizdeki insanların özel hayatında sıkıntı ve zorlanmalar oluşabilir.

Yay Burcu: Haziran ayında hayatınız hareketlenecek. Parasal işlerinizi ele alacak, ilişkilerle ilgili önemli olaylar yaşayacaksınız. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar önem kazanıyor. Bu haftayla beraber başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. Yine kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek. Hafta sonu para konularında tepkileriniz yüksek olabilir. Bir para harcamasına sinirlenebilir ve bunun sonucunda hiç olmayacak insanlarla kapışabilirsiniz. Enerjinizi daha bütünün hayrı için kullanın.

Oğlak Burcu: Haziran ayında önemli iş bağlantıları karşınıza gelebilir. Güçlü insanlardan destek alabilirsiniz. Çarşamba günüyle beraber özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir döneme merhaba diyeceksiniz. İlişkilerinizde var olan problemleri çözmeniz adına faydalı bir dönem altındasınız. 3 hafta boyunca sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak. Hafta sonu ilişkinizde veya evliliğinizde sevdiğiniz insanla karşı karşıya gelebilirsiniz. İnatçı olacağınız bu dönem karşı tarafın size söyleyeceği bir sözü çok uzatabilir ve sonucunda şiddetli bir kavgaya tutuşabilirsiniz. Aynı durum ortaklı işleriniz varsa onun içinde geçerli olacak.

Kova Burcu: Haziran ayında hem keyfe, yapacaklarınıza, hem de iş kollarınıza vakit ayıracaksınız. 20 Haziran'a kadar parasal işlerinizde hızlı ilerlemeler ve şanslar kaydedebilirsiniz. Yine hayatınızı, düzeninizi, davranışlarınızı yeniden ele almanız gerekebilir. Ayrıca iş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Sağlığınız yine bu 3 hafta boyunca iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme isteğiniz size kilo aldırabilir. Hafta sonu gündelik hayatınızda çekişmeler, kavgalar oluşabilir. Enerjinizi doğru ve toplumun faydasına kullanmaya çalışmalısınız.

Balık Burcu: Haziran ayında aşka, keyfe, mutluluğa yelken açacaksınız. Ama aile hayatınızda halletmeniz gereken konuları tamamlamayı unutmayın. Bu haftayla beraber aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. 3 hafta boyunca yapacağınız aktiviteler, spor, hobiler, romantizm, keyifli ortamlar veya çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatı dolu dolu yaşamanıza ve eğlenceli yönlerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir. Hafta sonu sosyal ortamlarda özel hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz veya sevdiğiniz insanla arkadaşlarınız karşı karşıya gelebilir. Konuşulan bir konuya çok sinirlenebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder