Hande Kazanova 5 Temmuz haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

5 Temmuz haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta sosyal çevre ilişkilerinize, varsa çocuklarınızla olan bağlantılarınıza ve iş gelirlerinize dikkat edin. Yakın çevrenizdeki bilgi akışı yanıltıcı olabilir. Etrafınızdaki insanlardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan yeniay, eviniz ve ailenizle ilgili yeni konuları ve bu alandaki başlangıçlarınızı destekleyecek. Evinize, yuvanıza dair başlatmak istediğiniz işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız, öne geçecek. Yine eve dair, emlak alım, emlak satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta aile ilişkilerinizde, yuvanızda test edileceksiniz. Kendinizi yalnız hissetmeniz, çevrenizdekilerle bağlantı kuramamanız üstünüzde baskı yaratabilir. Kendi sağlığınıza ve her türlü ilişkilerinize dikkat edin. Parasal konulardaysa arkadaşlarınızdan ve çevrenizden ziyade kendi değer yargılarınız üzerinden ilerleyebilirsiniz. Cumartesi günü iletişim alanlarınızda yaşayacağınız yeniay, her tür konuyu hayatınızda hızlandıracak. Yeni işler ve görüşmeler için uygun bir dönemde olacaksınız. Pazar gününden sonra yakın çevrenizle olan iletişiminiz artarken, öğrenmekten keyif alabilirsiniz. İletişimde duygusal bir döneme giriyorsunuz.

İkizler Burcu: Bu hafta parasal işlerinizde hayat sizi desteklerken yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlara açıksınız. Eğitim veya iş alanlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Çevresel ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Kararsızlıklarınızın ve kafa karışıklığınızın yüksek olacağı bu dönem kendinizi kandırmamaya özen gösterin. Cumartesi günü maddi alanda oluşan yeniay, parasal yeni başlangıçları ve projeleri hayatınıza taşıyabilir. Pazar günü ve sonrasında maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarda çok rahat ilerleyeceksiniz. Çevresel faktörler işin içinde yer alırken gerçek anlamda kazanç ve giderleriniz arasında dengesizlikler oluşabilir, gelirler dengenizde tutarsızlıklara dikkat. Cumartesi günü oluşan yeniay, yeni kararlar ve başlangıçlar için sizi harekete geçirecek. Bu yeniaydan muhakkak faydalanmalısınız. Bu ay zor etkilerle başlamış olabilir ama para kazanma yeteneğiniz artacak. Pazar günüyle beraber ifadeniz rahatlıyor. Artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta kendi sağlığınıza ve özel ilişkilerinize dikkat edin. Özel hayatınızda ilişkiniz durma veya bitme noktasına gelebilir. Toplum önü duruşunuzda, işlerinizde gerginlikleriniz yüksek olacak. Yine partnerinizin ailesiyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü oluşan yeniay hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yeniayda kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilir veya yurtdışı işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Meditasyon yapmak, kafanızı dinlemek önemli olacak. Pazar gününden sonra kendinizi dinlemek, olayları gözden geçirmek, gelecek planları yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Gelecek planlarınıza dair bu hafta sizi destekleyecek etkiler mevcut sevgili Başaklar. Uzak yerlere tatile gidecekseniz veya yolculuktaysanız engelleyici durum ve koşullara dikkat etmelisiniz. Tehlikeli yerlerden, insanlardan, durumlardan uzak durun. Cumartesi günü sosyal çevre evinizde gerçekleşen yeniay, yeni arkadaşların, çevrelerin ve yeni projelerin müjdecisi olabilir. Çevre değişikliğine karar verebilirsiniz. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda hassas, sezgisel ve korumacı taraflarınız ortaya çıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Terazi Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. İş alanlarınızda değişmesi gereken konuları rahatlıkla göreceğiniz bu dönem sosyal çevre ilişkilerinize ve iş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. Cumartesi günü oluşan yeniay kariyerinizde yeni olayları ve konuları hayatınıza taşıyabilir. Yeni işlere ve projelere bu dönem ve sonrası açık olacaksınız. Hafta sonuyla beraber iş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyecek, bazen de gereksiz alınganlıklar yapmaya müsait olacaksınız. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabileceğiniz bir dönem olacak.

Akrep Burcu: Bu hafta ilişkilerinize önem vereceksiniz sevgili Akrepler. Diğer insanlardan destek almak istiyorsunuz. Aile hayatınıza, iş bağlantılarınıza ve özelinize genel anlamda dikkat etmeniz gerekebilir. Bazı zorluklarla ve engellerle karşılaşabilirsiniz. İş alanlarınızda riskten kaçınmaya çalışın. Cumartesi günü seyahat ve eğitim alanlarınızda oluşacak olan yeniay yeni konuları ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Hafta sonuyla beraber önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan veya dostlarınızdan haber alabilir, iletişiminizde korumacı, alıngan, hassas davranabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftanıza gündelik işlerinizin üzerine düşerek giriş yapacaksınız. Bu hafta bazı seyahatleriniz engellenebilir. Yine eğitim alanlarında bazı zorlanmalar oluşabilir, beklediğiniz haberleri almak kolay olmayacak. Yakın çevrenizden bir insanın ilişkisinde kopmalar oluşabilir. Cumartesi günü oluşan yeniay ortaklaşa para alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı destekleyecek. Bu dönem işlerinizde sorunlar varsa parasal konularda neler yapacağınızı görmek isteyebilirsiniz. Ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.

Oğlak Burcu: Bu hafta parasal işlerinize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Kendi parasal işlerinizde ekonomik istikrarı sağlamak kolay olmayacak. Harcamalarınızı buna göre oluşturun. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinize olan desteğiniz bu haftanın en güzel tarafı. Zorlukları sevdiğinizle beraber aşabilirsiniz. Cumartesi günü oluşan yeniayda özel hayatınızı işin içine alacak önemli kararlar alacaksınız. Yine ortaklı işlerinizde ortağınızla olan durumunuza göre kararlar alabilirsiniz. Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa veya başkalarının deneyimlerinden yararlanmak istiyorsanız olumlu bir iki hafta içine giriş yapacaksınız.

Kova Burcu: Bu hafta aile ortamlarınızda sıkılganlıklarınız ayyuka çıkabilir. Yine eşinizin, partnerinizin kariyerindeki zorlanmalar ilişkinize yansıyabilir. Her türlü aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat edin, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Yapılması gereken işleriniz varsa bu hafta bu alanlarda rahat harekete geçeceksiniz. Cumartesi günü oluşan yeniay iş, hizmet alanlarınızda kararlar için sizi destekleyecek. Yeni bir işe başlamak, yeni bir projeye dâhil olmak istiyorsanız bu dönemi değerlendirin. İletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için yola çıkabilirsiniz.

Balık Burcu: Haftanıza iletişiminiz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Bu hafta aşk hayatınızda güzel destekleriniz devrede olurken, işlerinizi esnek ve rahat halletmek isteyebilirsiniz. Yalnız hem sağlığınıza, hem de iş koşullarınıza özellikle dikkat edin. Bazı engeller, aksilikler, sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Cumartesi günü aşk hayatınızda oluşacak olan yeniay yeni aşkları ve eğlenceli konuları hayatınıza taşıyabilir. Ya da çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili önemli kararları alabilir ve devreye sokabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde sezgilerinizi yönlendirebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder