Hande Kazanova 7 Aralık haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

7 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu:

Haftanıza yapılması gereken işlerinizle başlayacaksınız. İletişimsel işleriniz bu hafta tetiklenecek. Tutulma zamanı yaşadıklarınızın karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu hafta yabancılarla girişilecek önemli işlerinizde, iş seyahatlerinizde, tanımadığınız ortamlarda gerçekçi görünmeyen her tür durumdan uzak durmalısınız. Düşüncelerinizde, idealist oluşumlarda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Seyahat, eğitim, medya, hukuk, yabancılarla girişilecek işlerinizde şartları iki kere kontrol edin ve gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışın. İş hayatınızda güçlü ve etkili insanlarla olan bağlantılarınız işinizde sizi yukarılara taşıyabilir. Parasal konularda etkili kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu:

Haftanıza eğlenceli konu ve olaylarla başlayacaksınız. Aşka, keyfe, hobilerinize öncelik verebilirsiniz. Maddi konularda bazı sorunlar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta genelinde sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla yapılacak ortaklaşa iş konularında parasal konularda kandırılmalara, sıkıntılara, dağılmalara açık olacaksınız. Bu süreçte borç alıp vermemeye özen gösterin ve şartların netliğinden emin olmaya çalışın. Onun dışında yurtdışında, eğitimde, medya alanlarında bir işiniz varsa planlı davranırsanız bu işlerden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Kuracağınız ortaklaşa iş ilişkilerinde, hayat sizi destekleyecek.

İkizler Burcu:

Haftanıza ailevi konularla, ev ortamlarınızda yapmanız gerekenlerle başlıyor. Tutulmanın tetiklendiği bu hafta başında özel hayatınızda bazı zorlanmalar ve kararsızlıklar, fikir ayrılıkları devrede olabilir. Bu hafta özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde yanılmalara ve aldanmalara açık olacaksınız. Özel hayatınızda ailenizin ya da partnerinizin ailesinin ilişkinize dahil olmamasına çalışın. Ortaklaşa işlerinizde gerçekçi adımlar içinde olun. Disiplinli olursanız, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınızı kontrol altına almanız çok da zor olmayacak. Aynı zamanda iş hayatınızda da parasal desteklerinizi kolay kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu:

Haftanıza planlarla, organize olarak, pratik bir şekilde ilerleyerek başlayacaksınız. Bu hafta tutulma noktaları tetikleniyor. Hem işlerinize, hem de sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Size söylenilenler, alacağınız haberler hoşunuza gitmeyebilir. Bu hafta yabancı ve farklı ortamlarda enerjiniz düşük çalışabilir. İş görüşmelerinde dikkatli olun. Gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride başınıza sıkıntı ve sorunlar açabilir. Diğer taraftan sevdiğiniz insanla ilişkinizi daha güçlü boyutlara taşıma imkanına sahip olacaksınız. Ufak tefek sürtüşmeleri, çekişmeleri gözünüzde büyütmeyin.

Aslan Burcu:

Parasal işlerinizi hallederek haftanızı başlatacaksınız. Bu hafta başında sosyal çevre ilişkilerinizde, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda bazı sorunlara açık olacaksınız. Anlaşmazlıklar devrede olabilir. Bu hafta genel olarak ortaklaşa parasal işlerinizde, eğlence ve aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili olan harcamalarınızda gerçekçi olmaktan uzak olabilirsiniz. Özel hayatınızdaki insanların hayatında da bazı yanılgılar ve hayal kırıklıkları devrede olabilir. Bir yandan da aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi bu hafta rahatlıkla ve kolaylıkla yapacaksınız. Gücünüz, enerjiniz yerinde olacak. Koşturmalar sizi canlı kılacak.

Haberin Devamı

Başak Burcu:

Bu hafta kendinize vakit ayıracaksınız. Kariyer ve iş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar, kararsızlıklar devrede olabilir. Annenizle konuşmalarınızda birbirinizi anlamaktan uzak olabilirsiniz. Özel hayatınızda yanıltıcı durumlara hazırlıklı olun. Enerjiniz düşük çalışacak. Bu yüzden de ilişkilerinizde fedakârlıklar, hassasiyetler oluşabilir. Birtakım yanılgılar, hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Bir ev almayı ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız, arada bir aracı varsa, yanıltıcı etkilere karşı da dikkatli olun. Bu hafta yakın çevrenizle olan bağlantılarınız oldukça yaratıcı, eğlenceli, keyifli ve bir o kadar da güçlü olabilir.

Terazi Burcu:

Haftanıza geri planda durarak, önemli işlerle uğraşmadan kendinize ve ruhunuza vakit ayırarak başlayacaksınız. Tutulma alanınızın tetiklenmesiyle hafta başında önemli konuşma ve görüşmelerinizde anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları devrede olabilir. Bu hafta kafanız dağınık olabilir. İnsanların sizi kandırmasına ve yanlış yönlendirmesine açık olabilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınızda disiplinli ve kontrollü olmanız şartıyla hareket edebilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz ve bir yandan da onlara parasal yardımda bulunmak çok hoşunuza gidebilir.

Akrep Burcu:

Haftanız çevrenizden alacağınız haberle başlayacak. Gelirlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Maddi bir ödeme, faturayla ilgili konularda, parasal işlerde bazı fikir ayrılıkları ve sorunlar görülebilir. Bu hafta riskli işlerde bulunmayın, para harcamalarınıza dikkat edin. Çocuk, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir ve bunun sonucunda da ileride sıkıntılar çekebilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız gözünüzü dört açın. Yakın çevrenizle olan girişimlerinizde disiplinli olmayı başarmanız gerekiyor çünkü beklenmedik yerden göreceğiniz yardımla biraz kafanıza göre ve rahat hareket etme özelliğiniz ön plana çıkabilir.

Yay Burcu:

Haftanıza iş koşturmalarınız ve yapmanız gerekenlerle başlıyorsunuz. Oldukça hareketli bir hafta olabilir. Özel hayatınızda aldığınız kararları bu hafta başında sorgulayabilirsiniz. Bazı fikir ayrılıkları ve sorunlar oluşabilir. Bu hafta genelinde aile hayatınızda ve kişisel girişimleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İlişki sorunları, gerçekleri görememe, olaylara hayalci yaklaşma sizi zorlayabilir. Emlak alım, satım, kiralama gibi konular içindeyseniz birkaç kez üzerinden geçerek kararlar almalısınız. Harcamalarınızı disipline ederseniz, bu süreçte elinize geçen parayı iyi bir yatırıma dönüştürme imkânınız var.

Oğlak Burcu:

Bu hafta başı uzaklardan alacağınız haberlerle işlerinizi ve haftanızı planlayabilirsiniz. Önemli işlerinizde fikir ayrılıkları, sorunlar görülebilir. Bu hafta yakın çevrenizle olan bağlantı ve ilişkilerinizde dikkatli olun. Onlara yardım etmek isteyebilirsiniz ama gerçekçi ve net düşünemeyeceğiniz için çevreniz tarafından suistimal edilmeye açık olabilirsiniz. Toplumsal konularda ve kariyerinizle ilgili işlerde biraz daha disipline olmalısınız. Karşınıza birden fazla seçenek çıkabilir ama bu seçenekleri doğru bir şekilde elemek ve size en uygun işin içinde yer almak önem kazanacak.

Kova Burcu:

Parasal işlerinizi düzene sokmakla yeni haftanıza başlayacaksınız. Bu hafta başında özel hayatınızda fikir ayrılıkları ve sorunlar görülebilir. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işleri sevdiğiniz kişi onaylamayabilir. Bu hafta parasal konularda önemli işlere kalkışmayın. Yapmak zorunda kalırsanız gerçeklikten uzaklaşmayın. Arkadaşlarınız sizden bu dönemde parasal bir yardım isteyebilirler. Ya da organizasyon işlerinizde enerjiniz düşük çalışabilir. Genel olarak günlük iş ritminiz rahat akacak ve yapılması gerekenleri kolay halledebileceksiniz ama fikirleriniz karmaşık olabilir. Diğer taraftan bu hafta etkili insanlarla bir araya gelerek onlardan alacağınız desteklerle kariyer hayatınızda güzel gelişmeler altında olacaksınız.

Balık Burcu:

Kendinizi ilişkinize ve diğer insanlarla olan ilişkilerinize adayacaksınız. Özel hayatınız ve ortaklı işleriniz bu hafta önemli olacak. Ev ve aile hayatınızda aldığınız kararlarda bazı anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıklarına açık olabilirsiniz. Bu hafta önemli iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa aldanma etkisine karşı hazırlıklı olmalısınız. Kararsızlıklarınız artabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve çevrelerde para harcamalarınız yüksek görünüyor. Yine etkili ve güçlü insanlar eğitim, seyahat ve yabancılarla yapılacak işlerde sizin önünüzü açabilirler. Onlardan gereken desteği ve yardımı alacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder