Hande Kazanova 7 Haziran haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

7 Haziran haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta oluşacak Güneş tutulması iletişim ve eğitim alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dönem yakın çevrenizde hızlı olaylar oluşabilir. Yine eğitim hayatınıza dair vereceğiniz hızlı kararlar devrede olacak. Yakınlarınızın hayatında da hızlı gelişmeler oluşabilir. Daha önceden konuştuğunuz ama bir tülü olmamış girişimleriniz varsa bu dönem bu konular hızlanabilir. Konuştuğunuz bir seyahat gündeme gelebilir. Bu haftayla beraber aşka, keyfe, spora, hobilerinize yöneleceksiniz. Yaşam enerjinizi bu alanlarda daha kuvvetli ve etkin görmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta oluşacak Güneş tutulmasında hızlı parasal kazançlar, maddi konularda ani olaylar gündeme gelebilir. Bu dönem parasal işlerinizde hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Daha önceden konuşulmuş ama olmamış bir şekilde yarım kalmış para meselelerine odaklanabilirsiniz. Bu hafta enerji alanlarınız değişiyor. Cuma gününden sonra aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Her şeyi ben bilirim tavrıyla sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

İkizler Burcu: Bu hafta oluşan Güneş tutulmasında atacağınız adımlarda, girişeceğiniz işlerde açılımlar oluşabilir. Bu tutulmada sizin göstergeniz olan Merkür gerilediği için hızlı gelişen olaylar en çok sağlığınızı etkileyebilir. Hayatınızla ilgili daha önceden verdiğiniz kararları hayatınıza geçirebilirsiniz. Cuma günü ve sonrasında iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Bu dönem boyunca, araba kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir. Çevrenize karşı dediğim dedik, otoriter ve sabırsız tutumlar içine girmeyin.

Yengeç Burcu: Haftanızı etkileyecek olan Güneş tutulmasında hızlı, ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bu tutulma yurtdışı bağlantılı işlerinizi, konuları hareketlendirebilir. Etrafınızda olup biten olaylardan etkilenebilirsiniz. Ruh sağlığınızı ve genel olarak sağlığınızı korumaya çalışın. Beklenmedik olaylarla çevrili olabilirsiniz. Yine bu haftayla beraber, Mars para evinizde hareket edecek. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, mücadeleleriniz artacak. Para kazanma hırsınız artabilir. Mars harcatmayı sevdiğinden bu dönem ve sonrası ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta devreye giren Güneş tutulması sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşuyor. Daha önceden planlanmış, yarım kalmış grupsal işler, geleceğinize yönelik adımlar ve atılımlar için hızlı kararların, olayların beklenmedik bir şekilde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Çevreniz değişebilir. Önünüzdeki dönem hızlı yer değişiklikleri oluşabilir. Cuma günü ve sonrasında uzun zamandır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakıyor. Bu dönem içinde fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı dikkat etmelisiniz. Enerjinizi kontrol edin, hareketleniyorsunuz.

Başak Burcu: Bu hafta devreye giren Güneş tutulması kariyer ve iş hayatınızda hızlı, ani olayları karşınıza getirebilir. Bu tutulmayla beraber iş alanlarınızda daha önceden konuşulmuş ama yarım kalmış, olmamış bir iş yeniden gündeme gelebilir. Ortaklı işlerinizde gerçekçilikten uzaklaşmayın. Annenizin hayatında veya anne tarafınızda önemli konular cereyan edebilir. Yine bu hafta itibarıyla, enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Arkanızdan iş çevrilebilir. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi Burcu: Bu hafta gerçekleşen Güneş tutulması yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim, hukuk ve ticaret alanlarınızı etkiliyor. Bu tarih sonrası beklenmedik oluşumlar işlerinizi başka ve hızlı ilerleyen bir boyuta sokabilir. Özellikle iş yaptığınız insanlarla olan ilişkilerinizde gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın. Yine bu haftayla beraber grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Yalnız yoğun istek ve duygularınızın, yönetme arzunuzun arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta gerçekleşen Güneş tutulması, ortak parasal konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Bir borç veya ödemeyle uğraşabilir, partnerinizin parasal durumundaki olaylara şahit olabilirsiniz. Bir ödeme devrede olabilir. Daha önceden planlanmış işleri hareketlendirin. Önemli girişimlerden uzak durun. Yine bu haftayla beraber hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Rekabetçi ortamlara karşı hazırlıklı olun.

Yay Burcu: Bu hafta oluşan Güneş tutulması evlilik, ilişkiler veya ortaklı işlerinizi hızlandıracak. Bu tutulmayla özel hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar alacaksınız. Eski ilişkiler, halledilmesi gereken eski konular öne çıkabilir. Taşınmayla ilgili daha önceden planladığınız işleri devreye sokabilirsiniz. Yine hukuki bir dava önünüze düşebilir. Yine bu haftayla beraber daha rahat hareket edeceğiniz bir dönem başlıyor. Yurtdışı seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız.

Oğlak Burcu: Bu hafta gerçekleşen Güneş tutulması iş alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarih ve sonrasında işinizde ani, hızlı olaylara açık olmalısınız. Çalışmıyorsanız bu dönem çalışmaya başlayabilirsiniz. Karşınıza daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış bir proje gelebilir. Bu tutulmayla beraber sağlığınıza, solunum yollarınıza, gribal enfeksiyonlara, alerjilere karşı dikkatli olun. Yine bu hafta banka, ödemeler, krediler, vergi, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse bu dönem ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

Kova Burcu: Bu hafta oluşan Güneş tutulması aşk ve çocuk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınızın önemli bir parçası olurken, yaratıcı, iletişimci işler içine girebilirsiniz. Yine bir çocuk haberi, hamilelik konusu gündeminize yerleşebilir. Bu alanda daha önceden bildiğiniz konuları hareketlendirin. Yine bu hafta Mars, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık evinizde dolaşmaya başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Karşı cinsle olan ilişkilerinizde sürtüşmelerden uzak durun.

Balık Burcu: Bu hafta gerçekleşen Güneş tutulması ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikleyecek. Bu zamanda ailenizde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Eski konuları tamamlamak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Ya da yaşayacağınız olaylar size bunu gösterecek. Daha önceden konuşulmuş ama olmamış bir ev mevzusu gündeme gelebilir. Ya da aile bireylerinizin hayatında eski bir sorun mevzu olabilir. Yine bu haftayla beraber çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Fazla çalışmak sağlığınızı aşırı zorlamanıza neden olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder