Hande Kazanova 8 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

8 Kasım haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta önemli işlerinizde, görüşme ve konuşmalarınızda güzel sonuçlar alabilirsiniz sevgili Koçlar. Aynı zamanda mesleğinizle ilgili konularda bağlantılarınızı da kuvvetlendirebilirsiniz. Bu hafta maddi konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Para konuşmalarında gerginliklere ve aksiliklere açık olabilirsiniz. Ortaya çıkacak bir ödeme sizi sinirli ve agresif kılabilir. Riskli işlerden kaçının, kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın. Maddi alanda mücadeleye açık olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın iş hayatında zorlanmalar oluşabilir. Yeni fikirler hiç olmayacak çözümleri ve olasılıkları da karşınıza çıkarabilir.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftaya uzak çevre ilişkilerinizi kuvvetlendirerek başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Bu hafta başında sizin için güzel haberler devrede olabilir. Özel hayatınıza dikkat ve temkinle yaklaşmanız gerekiyor. Sevdiğinize karşı agresif ve kızgın olabilirsiniz veya ondan böyle bir etki görebilirsiniz. Ortaklı bir işiniz varsa karşı taraftan beklentiniz yüksek olabilir. Özel hayatınızda, kalabalık yerlerde zorlanma enerjisi devreye girerken, sizi sakinleştirecek, algınızı farklı yerlere çekecek arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bu hafta oluşacak olayları gözünüzde çok büyütmeyin, negatif düşüncelerden uzak durmaya çalışın.

İkizler Burcu: Haftanıza maddi konularla giriş yapıyorsunuz sevgili İkizler. Beklediğiniz bir para varsa bu hafta başı elinize geçebilir. Ödemelerinizi kolay halledebilirsiniz. Bu hafta iş ortamlarınızda sinirli, agresif ve gergin etkilere dikkat edin. Beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Yine çalışma arkadaşlarınızın aile hayatında bazı zorlanmalar oluşabilir. Seyahat ve eğitime dayalı konularda mücadeleci koşullara hazır olun. Diğer taraftan yardım ettiğiniz insanlardan güzel destekler alacak, işlerinizdeki zorlanmaları rahat aşacaksınız. Mümkün olduğunca olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bu hafta ilişkilerinize, özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde sinirli, gergin etkilerden uzak durmaya çalışın. Önemli konuşmalar sizi hareketlendirebilir. Fikirlerinizi başka insanlara ve sevdiklerinize kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konuşmalar canınızı sıkabilir, çok çabuk tepki verebilirsiniz. Özel hayatınız, sosyal çevre ve çocuğunuzla olan ilişkilerinizde dikkatli olun. Riskten, büyük harcamalardan kaçının. Seyahat, eğitim, gelecek planlarınızda güzel açılımlar oluşabilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Bu hafta gündelik koşturmalarınız, düzeniniz ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacak sevgili Aslanlar. Ev ve aile ortamlarınızda kızgın ve gergin konuşmalara dikkat edin. Hemen harekete geçmek ve aile ortamlarınızda fikirlerinizi uygulamak isteyebilirsiniz ama bu destek beklediğiniz konularda çalışmayabilir. Aile büyüklerinizle bu dönemde ev alımı veya evle bağlantılı bir konuda konuşmanız olabilir. Bu konuda onlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Ev hayatınızda size ne yapmanız gerektiği konusunda söylenilenlere karşı tepkiniz yüksek olabilir. Kendinizi ilişkilerinizde çok zorlamamanız gereken bir haftadasınız.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular önem kazanabilir sevgili Başaklar. Önemli bir görüşmeniz, anlaşmanız ya da bir toplantınız varsa bu toplantılarda sıkılgan ve sinirli tavırlar sergileyebilir, her şeyi ben biliyorum tavrına bürünebilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde bu dönem adeta çok farklı konular var. Öğrenmekten mutluluk duyuyorsunuz ama bütün bunları diğer insanlarla paylaşırken aynı tutumu o insanlarla olan diyaloglarınızda gösteremeyebilirsiniz. Bu hafta en çok buna dikkat etmeniz gerekebilir. Araba kullanıyorsanız sinirli, dalgın ve ani hareketlere karşı dikkatli olmalısınız.

Terazi Burcu: Haftanıza ev ve aile konularınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Daha önceden planladığınız bir ev gezmesi, misafir ağırlama devrede olabilir. Bu hafta maddi konularda haberler gelebilir. Bu haberler sinirlerinizi çabuk bozabilir ve ani kararlar almanıza neden olabilir. Parasal konularda farklı uygulamalar içine girebilirsiniz. Kafanızdaki hesaba göre hareket edemeyebilirsiniz. Büyük harcamalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Riskli işlerden uzak durun. Acil bir yedek plan zorlanacağınız konularda sizi kurtarabilir. Gayret gösterdiğiniz işlerde olumlu ilerlemeler görülebilir.

Akrep Burcu: Bu hafta yakın çevrenizden güzel haberler alacaksınız sevgili Akrepler. İletişim işlerinizde her şey rahat ve doğal akabilir. Bu hafta özel hayatınıza, ilişkilerinize dikkat edin. Fikirlerinizi, kafanızdaki planları hemen uygulamak isteyebilirsiniz. Harekete geçmek istediğiniz noktalarda her şeyi aceleye getirmeyin. Bu hafta spor yaparken dikkatli olun. İlişkilerinizde konuşmalarınızda daha idareci ve anlayışlı olmaya çalışmanızda fayda var. Çevrenizde size neşe verecek pozitif insanlara ihtiyacınız var. Yakın çevreniz sizi her konuda desteklemeye hazır, onlarla olan bağlantılarınızı kullanın, o zaman rahatlayacaksınız.

Yay Burcu: Bu hafta parasal işleriniz önem kazanırken elinize beklediğiniz bir para geçebilir. Maddi yönden planlarınızın işlediğini göreceksiniz. Bu dönem her şey sizi biraz zorlarken iş hayatınızda yaşayacağınız olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Kızgınlıklarınıza kendinize yöneltmeyin. Göreceğiniz rüyalardan çabuk etkilenebilirsiniz. Olumsuzluklardan, başınıza gelebilecek aksilikleri abartmaktan uzak durun. Eviniz ve yuvanız bu aralar sığınacağınız limanınız olabilir. Yakın çevrenizin hayatında zorlanmalar oluşabilir ya da planlarınızda değişiklik yaşayabilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu hafta dikkatli olun.

Oğlak Burcu: Bu hafta kendi istek ve beklentilerinize odaklanacaksınız. Hızlı kararlar, keyfinize yönelik adımlar hafta başı devrede olacak. Sosyal çevrenizin aktif olduğu, arkadaşlarınızla bağlantılarınızı kuvvetlendirdiğiniz bir dönem. Ama bu dönemde bazı anlaşmazlıklar devrede olabilir. Onlardan gereken desteği göremediğinizi hissedebilirsiniz. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Bu yüzden sosyal çevrelerde kalabalık ortamlarda görüşme, toplantı halindeyken ya da internet üzerindeyken asi, sıkılgan tavırlara karşı dikkatli olun. Diğer taraftan arkadaşlarınızla olan parasal işlerinizde bazı zorlanmalar devreye girebilir.

Kova Burcu: Haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Kovalar. Bu hafta başında kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Ayrıca kapanıp çok çalışabilir, kalabalıklardan uzak durmak da isteyebilirsiniz. Bu hafta göz önünde ve kalabalık ortamlarda sinirli ve gergin konuşmalara, tepkilere dikkat etmeniz gerekebilir. Hiç tanımadığınız insanlarla yapacağınız iş birliklerinde bazı sorunlar da oluşabilir. Bu dönem sağlığınızı kuvvetli tutmanız gerekiyor ve kendinizi çok zorlamamanız gereken bir dönemdesiniz. Sizi mücadeleye sürükleyecek etkiler devreye girdiğinde adil olmaya çalışın. Bu hafta parasal işlerinizde sonuçlar alacaksınız.

Balık Burcu: Bu hafta çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz sevgili Balıklar. Güzel haberler alacak, önemli iş bağlantıları kuracaksınız. Diğer taraftan insanlara fikirlerinizi yaymak, onlarla konuşmak, düşündüklerinizi aktarmak isteyebilirsiniz. Ancak aldığınız tepkiler düşündüğünüz gibi olmayabilir. Eğitim konularında, daha az irtibatta olduğunuz kişilerle görüşmelerinizde sinirli ve agresif tutumlar sergileyebilirsiniz. Öğrenciyseniz bu dönem öğretmenlerinizle ve diğer arkadaşlarınızla anlaşmak kolay olmayacak. Bir davanız varsa onun sonuçları sizi mücadeleye itebilir. Bu hafta sakin olmak size çok şey kazandıracak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder