Hande Kazanova 9 Kasım haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

9 Kasım haftası burçlar

Koç

Bu hafta keyfinize düşkün hareket edecek, yapacaklarınızı önemseyeceksiniz. Salı gününden sonra ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Eylül ayından beri sizi yavaşlatan, sıkan ve bunaltan alanlar açılmaya başlıyor. Sağlığınız daha iyi olurken, enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Girişimlerii dikkatlice başlatabilirsiniz. Para konularında yaşayacağınız yeniayla birlikte maddi konularda yeni fikirlere, tutumlara ve kararlara açıksınız. Bir borcun altına girmek, kredi almak, banka işlerinizi halletmek, vergi konularına yönelmek bu yeniayın etkilerinden olabilir.

Haberin Devamı

Boğa

Bu hafta özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem başlıyor. Aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yer açabilirsiniz. Cumartesi günü Mars nihayet düzelecek ama hala kadersel alanınızda dolaşıyor olacak. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Pazar günü oluşan yeniay, özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçları karşınıza getirecek. Bu yeniayda evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir.

İkizler

Bu hafta itibarıyla iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem içine gireceksiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. Cumartesi günü Mars’ın düzelmesiyle birlikte sosyal yaşantınızda yaşadığınız sıkıntılı sürece elveda diyebilirsiniz. Enerjinizi sosyal çevre alanlarınızda daha rahat ortaya koyacaksınız. İşinizle ilgili önemli kararlarınızı bu Pazar gerçekleşen yeniayda oluşturmalısınız. Ortaya koyacağınız işlerin daha uzun vadeli ve kalıcı bir şekilde yollar açtığını göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Yengeç

Bu hafta Salı günü itibarıyla aşk hayatınızda veya çocuklarla olan alanlarda iletişiminiz artacak. Sanata, spora ve yaratıcılığa ve eğlenceye dayalı alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Şimdi artık Merkür gerilemesinde üzerinden geçtiğiniz konuları tamamlayacaksınız. Mars’ın düzelmesiyle birlikte kariyer ve iş fırsatlarınız için koşturmalarınız ve mücadeleleriniz artarken artık aynı hatalara düşmemeniz gerektiğini bileceksiniz. Pazar günü oluşan yeniay ile aşk hayatınız hareketleniyor. Bu alanda önemli karalarınızı uygulamak için bu yeniaydan faydalanacaksınız.

Haberin Devamı

Aslan

Bu hafta evinizle ilgili sorunlarda kalıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız ön plana çıkacak. Ev alım, satım kiralama işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Cumartesi günü Mars düzeliyor. Dış ortamlar, seyahat, gelecek planları, eğitim, hukuk, yayıncılık, medya, ithalat, ihracat, yurtdışı bağlantılı işlerinizde enerjinizi doğru kullanacaksınız. Şartlar sizin tarafınıza geçecek. Bu döneme kadar bu alanlarda yaşadığınız sorunların geride kaldığını göreceksiniz. Akrep yeniayı ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Bu dönemde yanınızda çalışan görevli kişilerle anlaşmazlıklarınız ve şüpheleriniz yoğun olabilir.

Haberin Devamı

Başak

Bu hafta isteksiz enerjilerle devreye girse bile öğleden sonra hareketleneceksiniz. Salı günü itibarıyla pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket edebileceksiniz. İletişiminiz artacak ve daha çok yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız. Cumartesi günü itibarıyla 2 aydan beri gerileyen Mars düzeliyor. Yatırımlarınızı, planlarınızı, parasal işlerinizi öne çıkarabilirsiniz. Bu alanlarda yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Pazar günü oluşan yeniayda yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli konuşmalar yapabilir, iletişim işlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

Terazi

Bu hafta itibarıyla maddi konularda zorlandığınız konular üzerine eğilebilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız şanslı etkiler altında olacaksınız. Cumartesi ilişkiler evinizde gerileyen Mars düzeliyor. Mars’ın düzelmesiyle beraber gücünüzü daha etkin bir şekilde ortaya koyabilir, sevdiğiniz kişinin hayatındaki zorlanmaları geride bıraktığına şahit olabilirsiniz. Şimdi taşınmak için daha rahat etkiler altında olacaksınız. Pazar günü oluşan yeniay ile birlikte kafanızdaki plan ve projeleri ortaya koymak, parayla ilgili karar verdiklerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz.

Akrep

İş alanlarınızda yapılması gerekenleri tamamladıktan sonra sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar bu hafta devrede olacak. Salı gününden sonra önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginiz tamamen kendinizde olurken, bu karşı cinsle ilişkilerinizde anlaşmazlıklara neden olabilir. Cumartesi günüyle beraber iş ve hizmet alanlarınızda, sağlığınızda yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Pazar günü gerçekleşen yeniayda yeni karar ve başlangıçlarınızı uygulamalısınız. Bu sizin yeniayınız, ilerisi için adım atmaktan korkmayın.

Yay

Bu hafta oldukça hareketli ve koşturmalı etkiler altındasınız. Sosyal çevre ilişkilerinize dikkat edin. Salı günü itibarıyla iş alanlarınızda, özel ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Maddi konularda önemli bir güç elde edeceğiniz bu hafta sadece kendi çıkarlarınız için adımlar atmamalısınız. Cumartesi günü aşk evinizde gerileyen Mars düzeliyor. Bu alanda yaşadığınız karmaşalar geride kalıyor. Şimdi spora, keyfe daha fazla vakit ayırabilir, hayatın tadını daha kuvvetli çıkarabilirsiniz. Pazar günü oluşan Yeniayla, kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında dikkatli olmalı, hesapta olmayan gelişmeler yüzünden şartları çok fazla zorlamamalısınız.

Oğlak

Bu hafta aile ilişkilerinize gereken özeni göstermelisiniz. Salı günü sonrasında gelecek planlarınız artarken, işten elde edilen gelirlerinizi arttıracaksınız. Davetler, etkinlikler ve organizasyonlarda önemli sunumlar ve görüşmeler ayarlanabilir. Hafta sonu Mars’ın düzelmesiyle birlikte enerjinizi daha etkili kullanacaksınız. Ev, aile ortamlarınızda yaşadığınız zorlanmalar geride kalmaya başlayacak. Evinizdeki hareketlilik yılbaşına kadar aktif olacak. Pazar günü sosyal çevre alanlarınızda bir yeniay oluşacak. Bu yeniay ile beraber geleceğe yönelik her tür konu için harekete geçmek mümkün olabilir. Yeni adımlar, projeler sizi destekliyor. Çevre değişimlerine açık olabilirisiniz.

Kova

Parasal işlerinizi düzene sokmak ve çevrenizdeki anlaşmazlıkları çözümlemek bu hafta önemli olacak. Salı gününden sonra iş hayatınızda patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı. Fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. İş arıyorsanız önemli görüşmeler devrede olabilir. Cumartesi günü itibarıyla gücünüzü daha etkin bir şekilde ortaya koymaya başlıyorsunuz. Önemli girişimleriniz için dikkatli bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Pazar günü devreye giren yeniay ile beraber kariyerinizde çok önemli açılımlar, kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir.

Balık

Gündelik işlerinizi bir çırpıda topladıktan sonra bu hafta başında daha çok diğer insanlarla ilişki içinde olmaya çalışacaksınız. Hafta ortasına kadar iş birliklerine açıksınız. Salı günü itibarıyla önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Eğitim, öğrenme işleriniz önem kazanırken fikirlerinizi geniş kitlelere duyurmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü Mars’ın düzelmesi, parasal işlerinizi daha rahat toparlamanıza neden olabilir. Pazar günü oluşan yeniay, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, hukuki konularda önemli adımları ve kararları destekleyecek. Keyfiniz yerine geliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder