Hüseyin Avuç Türkiye, insanlık dersi veriyor!
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye, insanlık dersi veriyor!

Haberin Devamı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, şu sıralar ne yapıyor?
İnsanlık dersi veriyor.
Kime?
Dünyaya!
Bunu nasıl yapıyor?
Kadın-erkek, yaşlı-genç milyonlarca Suriyeliye kucak açıp, onları evlerinden-yurtlarından eden teröristlerin kökünü kazımaya çalışarak!
Evet, Türk askerinin Afrin’de gerçekleştirdiği harekatın amacı, Türkiye’ye yönelik terör tehdidini yok etmenin yanı sıra, o insanların güven içinde ülkelerine dönebilmelerini sağlamaktır.
Buna, vatansız kalmalarını önlemek de denilebilir.
Ama bazı, sözde insan hakkı savunucusu Avrupalılar, bölgede teröristlere karşı verilen bu mücadeleye, “seyrinden endişe duyduklarını” belirterek karşı çıkıyor.
Bu, akıl tutulmasıdır!
Niye?
Aklı olan, terörle mücadeleden endişe duymaz, terörle mücadeleyi destekler diye!
Tabi ki Türkiye, doğru olanı yapmaya, Türk Silahlı Kuvvetleri, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte gerçekleştirdiği Zeytindalı Harekatı’nı sürdürmeye devam ediyor.
Medyaya yansıyan haberlere göre, terörden arındırılan bölgeler ise daha önce oralarda yaşayıp, can güvenliği korkusundan başka bölgelere göç eden ailelere teslim ediliyor.
Mehmetçiğin destan yazdığı harekat kapsamında 3 bin 569 teröristin etkisiz duruma getirildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne diyordu?
Şunu:
“Biz oralarda kalıcı değiliz. Amacımız, oraları terörden temizleyerek, bu yüzden ülkelerini terk etmek zorunda kalan asıl sahiplerine (Suriyelilere) teslim etmektir.”
İşte, olay budur.
Ve de bu, ‘insanlık dersi’ değildir de nedir?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder