İrem Haliloğlu 12 burç, sonsuz kombinasyon!
HABERİ PAYLAŞ

12 burç, sonsuz kombinasyon!

Geçenlerde Twitter’da “Siz nasıl Astroloji’ye inanıp insanları 12’ye ayırıyorsunuz, ben yüzlerce çeşit sayabilirim" temalı bir şeyler gördüm.

Bunu hangi astrolog söylemiş acaba?

Tabii ki hiç kimse.

Biliyoruz ki bu bir mantık yürütmedir. Zodyak 12 burçtan oluşur ve her burcun Jung tarafından da değerlendirilmiş hatırı sayılır çeşitlilikte arketipi vardır. Ancak her yerde “İlişkide koç burcu erkeği, Yay burcunun olmazsa olmazı, burçlar için tatil rotası” gibi sonsuz ve oldukça anlamsız bir içerik kirliliği var.

Haberin Devamı

Maalesef en çok da bu yanlış içerikler ilgi görüyor, trafik canlı kalsın diye sürekli paylaşılıyor. Hal böyle olunca insanlar da mantıksız buluyor. Ben de istiyorum ki, bu algı artık son bulsun. En iyisi gelin, bizim neyi nasıl ele aldığımızı bi’ konuşalım!

Doğum haritası parmak izi gibidir

Öncelikle herkesin parmak izi kadar kişisel doğum haritaları var.

Bunlar doğum anında gökyüzünün astronomik göstergeleriyle oluşuyor.

Yani siz sadece Güneş burcunuzu biliyor olabilirsiniz ama Ay burcunuz, Venüs burcunuz, Mars burcunuz ve diğer gezegenlerin size verdiği özellikler var.

Kaldı ki hepsinin haritadaki yerleşimi, hangi evde bulundukları, burçları, dereceleri, yaptıkları açılar, genel element dağılımı, varsa stelyum gibi sizi siz yapan özelliklerin hepsini bir arada incelemek gerekiyor.

Her harita ayrı bir tema barındırıyor.

Eğer aynı anda, aynı şehirde doğmuşlarsa benzer temaları eş zamanlı olarak yaşayabilirler ama ikiz kardeşlerin haritalarına bile farklı bir yöntemle bakılıyor.

Özetle:

Akrep burcuyum hisslerim kuvetli, Balık burcuyum çok duygusalım demek yanlış!

Tüm doğum haritaları sonsuz kombinasyon içeriyor.

İnsanlar 12’ye ayrılmıyor.

Aynı burçtaki insanlar aynı hayatı yaşamıyor, aynı işi yapmıyor, aynı karaktere sahip olmuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder