İrem Haliloğlu Akrep burcu yeniayı ile seçim yapma zamanı!
HABERİ PAYLAŞ

Akrep burcu yeniayı ile seçim yapma zamanı!

Ağustos ayından beri yaşamla mücadele ederken karşımıza birtakım zorluklar çıkaran Mars’ın Koç burcundaki retrosu 14 Kasım’da sona eriyor. Ardından 15 Kasım günü Mars’ın yöneticisi olduğu Akrep burcunda yeniayı karşılıyoruz. Yükseleni de Akrep burcu olan bu yeniay, Akrep burcunun 23. derecesinde gerçekleşirken, bizlere yeniden başlamak için gerekli olan gücü hem ikili ilişkilerimiz hem de ortaklıklar yoluyla yakalayabileceğimiz seçenekler sunacak. Krizden fırsat yaratmayı ve yeniden doğmayı temsil eden Akrep Yeniayı; arınmak, iyileşmek, yeni başlangıçlar yapmak için konfor alanımızdan çıkmamızı sağlayacak. Akrep burcu derinlerde olana nüfuz etmek ister, görünmeyeni görmek, özünü kavranmak ve karanlık tarafı ortaya çıkarmak da onun işidir. Bu yüzden bu yeniay ile içimizdeki karanlık taraf ya da iyileştirici gücü kullanmak konusunda hangi yolu seçeceğimiz önem taşıyor.

Haberin Devamı

15 Kasım Yeni Ayı'nın genel etkileri

Akrep burcu yeniayı ile seçim yapma zamanı

Akrep burcu: krizler, kaos, psikoloji, cinsellik, tutku, takıntı, derinlemesine inceleme kavramlarını sembolize eder. Bu yeniay ana akslarda gerçekleştiği için kendimize yöneleceğimizi gösteriyor. Akrep burcunun haritamızda yer aldığı alanlarda; alma- verme dengesi sağlamak, kontorllü hareket etmek, tutkularımızı takip etmek, derinleşmek, manipülasyonlarla mücadele etmek ve krizleri fırsata dönüştürmek için yeni hamleler yapmamız gereken 15 günlük süreç başlıyor. Oğlak burcundaki güçlü gezegenlerden destek alan yeniay, planlı ve sistemli adımlar atmamızı sağlaycak pozitif etkiler barındırıyor. Bu yeniaya sağlık, yüksek âhlak, aşk, hayal kırıklığı, şans ve şifayı temsil eden iyicil etkili “Agena” yıldızı eşlik ediyor. Akrep burcu sağlıkla da ilgili olduğu için aslında gelen aşı haberleri Akrep yeniayının bir sonucu. Bu etkisi gibi yeniayla sağlık alanında poizitif gelişmeler yaşayabiliriz. Yeniay sırasında etkin olacak Venüs – Plüton karesini de olumlu şekilde kullanabilirsek hırsla mücadele ederek hedeflerimize ulaşabileceğimiz ve kazançlı çıkabileceğimiz bir sürecin kapısı aralanacaktır. Yine Venüs-Plüton karesi eskiyi dönüştürme gücü verir. Yalnız takıntılı biçimde bir şeye odaklanarak arzular duruma gelip onu kaybetme hissi de yaşatır. Bu yüzden tutkuyla adım atmalı ama gidenleri de geride bırakmalıyız.

Haberin Devamı

İkili ilişkilerde dikkatli olmalıyız!

Akrep burcu yeniayı ile seçim yapma zamanı

Bu yeniay esnasında ikili ilişkilerde aldatma sebebiyle düş kırıklıklarına karşı dikkatli olmalıyız. Yeniay Akrep burcunda olacağı için psikolojimize odaklanabiliriz, içe dönmek yerine pozitife odaklanmak konusunda kendimizi kontrol etmeliyiz. Yine Akrep burcu biraz kaotiktir, hırs, tutku, kıskançlık gibi konuları da temsil ettiği için her konuşmanın ve davranışın ardında bir şeyler aramamalıyız.

Finansal konularda yeni gündemler meydana gelebilir!

Akrep burcu yeniayı ile seçim yapma zamanı

Krediler, faizler, borçlar, ödemeler, sahip olunanlar konusunda yine bu yeniay ile yeni gündemler oluşabilir. Yeni faiz uygulamaları gibi konular gündeme gelebilir. Akrep burcu finans yönetimi ve sahiplenme konusunu da sembolize eder. Modern astrolojide Plüton Akrep burcunun yönetici gezegenidir ve Venüs ile yapacağı bu gerilimli açı ile yeniay haritasının ikinci evinde yer aldığı için aslında maddi kayıplara ve zorlanmalara karşı dikkatli olmamız gerektiğini, harcama yaparken ya da risk alırken ince eleyip sık dokumamız gerektiğini anlatıyor. Bir diğer taraftaysa kimyasal maddelerle ya da ham maddeleri ile ilgili olaylar meydana gelebilir ve kullanım alanlarına dair gelişmeler oluşabilir.

Haberin Devamı

Yeniay Türkiye’yi hangi alanlarda etkileyecek?

Akrep burcu yeniayı ile seçim yapma zamanı

Güneş burcu Akrep olan ülkemizin doğum haritasında hem Venüs hem de Jüpiter ile kavuşum yapan bu yeniay, etkilerini yoğun şekilde hissettirecek. Jüpiter Türkiye’nin haritasında üst düzey yöneticileri, halk sağlığını, işçileri, sağlık çalışanlarını, sendikaları, orduyu, denizleri, memurları, hükümeti, ülkenin kredi değerlendirmesini, ünlülerini temsil eder. Bu yeniay ile sağlık ve ekonomik konusunda yeni kararlar çıkacaktır. Yine yeniay etkisiyle eğitim, kadınlar ve çocuklar konusunda da yeni gelişmeler meydana gelebilir.

Yükselen burcunuza göre yeniay sizi hangi alanlarda etkileyecek?

  • Koç: Ortaklı paralar, kredi, burs, nafaka, sağlık konuları ve kriz yaratan durumlar.
  • Boğa: İkili ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal mevzular, açık düşmanlıklar.
  • İkizler: Günlük yaşam rutinleri, evcil hayvanlar, sağlık, çalışma ortamı.
  • Yengeç: Aşk, flörtler, cinsel yaşam, çocuklar, hobiler, sanatsal yetenekler, eğlence yaşamı.
  • Aslan: Aile, ev, evlilik yaşamı, aile büyükleri, gayrimenkuller.
  • Başak: Yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler, iletişim faaliyetleri, sözlü yazılı anlaşmalar.
  • Terazi: Finansal koşullar, gelirler, ikili ilişkilerde değer görme meseleleri.
  • Akrep: Yaşam amaçları, sosyal çevre, dış görünüş, ikili ilişkiler, sağlık.
  • Yay: Bilinç dışı, ekonomik koşullar, dedikodular, zihinsel ve fiziksel sağlık.
  • Oğlak: Gelecek hedefleri, umutlar, toplumsal konular, sosyal çevre, network ve sosyal gruplar.
  • Kova: Toplumsal konum, kariyer ve evlilik hayatı.
  • Balık: Akademik yaşam, hukuki meseleler, uzak çevre, yurt dışı bağlantılı konular, uzak seyahatler, farklı düşünce sistemleri, yayımcılık ve teknoloji temelli işler.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder