İrem Haliloğlu Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor

Ayın ilk yarısında gündem, 7 Mayıs’ta gerçekleşen Akrep dolunayıyla belirleniyor. Önümüzdeki 15 gün daha çok Akrep ruhuna bürüneceğiz. 22 Mayıs’a kadar görünenin ötesinde olanı aramak, derinleşmek, araştırmak, gizli kalanı, öğrenmek, şifa dağıtmak, korkulanın ötesine geçmek ve dönüşüm yaratmak amacıyla hareket edeceğiz. Dolunay etkisiyle bu aralar belki biraz takıntılı, biraz da kıskanç olacağız.

Ay ve Güneş karşı karşıya geldiği için her dolunay aslında bir çelişkiye çözüm sunar. Akrep dolunayı sırasında da Boğa burcundaki Güneş ve Akrep burcundaki Ay karşıtlık yapıyor. Sahip olmakla ilgili olan bu iki burç, iletişimi ve çevreyi temsil eden evlere yerleşmiş. Dolunaylar bitişler getirir. Bu dolunay sahip olduğumuz kaynaklarla ilgili, sıkı sıkıya tutunduğumuz bir inanç ya da davranış biçimini sonlandırmakla ilgili bir bitişin habercisi. Ayrıca yine mesafeler ve yakınlıkla ilgili olduğu için sosyal mesafe konusunda değişikler getireceğe benziyor. Özellikle salgınla ilgili araştırmaların sona geldiğini ve aşının geliştirildiği haberini alabiliriz.

Haberin Devamı

Dolunayın yükseleni Başak. O da sadeleştirmek, değiştirmek, doğallık gibi konuları temsil eder ve Zodyak’ta sağlık evini yönetir. Bu dolunay haritası aslında zihinsel, bedensel, fiziksel olarak arınma sürecine girdiğimizi gösteriyor. Sahip olduğumuz ama aslında ihtiyacımız olmayan şeyleri hayatımızdan çıkarmaya başlıyoruz.

Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor

Yine Güneş ve Merkür’ün yerleştiği 9. ev Zodyak’ta Yay burcunun doğal evidir. Yöneticisi Jüpiter yakın zamanda retroya gidiyor. Aynı zamanda evrensel finans göstergesi olduğu için finansal sonlanma haberleri duyabiliriz. Batan şirketler, krizle mücadelede zorlanan ülkeler söz konusu olabilir. Yine piyasalarda değişimler, dolarda artış gözlemlenebilir.

Dolunayın hemen öncesinde Ay Düğümleri’nin burç değiştirmesi de salgın konusunda rahatlatıcı gelişmeler getirecek. Hava burcundaki Mars ve Venüs’ün iyicil açıları bu konuyu destekliyor.

Bu dolunay, iletişim gezegeni Merkür’ün söz sahibi olacağı etkiler barındırıyor. Merkür, bilmek öğrenmekle de ilgidir. Dolunay etkisiyle tüm dünyanın peşinde olduğu aşının haberini alabiliriz.

Haberin Devamı

Yine 1 Mayıs’ta Uranüs ve Güneş kavuşumunu geride bıraktığımız için bilim dünyasının yeni buluşları gündeme gelebilir.

Türkiye de bir Akrep burcu olduğu için bu dolunay ülkemizde de çok etkili olacak. Özellikle Türkiye’nin doğum haritasındaki Venüs’ü tetikleyeceği için kadınlar, çocuklar, ekonomi ve toplumsal konularda spekülasyonlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte okulların açılması ya da geçtiğimiz gün açıklanan sınav tarihleri değişiklikleriyle ilgili yeni gündemler ortaya çıkabilir.

Bu dolunay en çok 17 derece yakınlarında kişisel gezegenleri olan Akrep, Aslan, Boğa ve Kova burçlarının hayatlarında değişim yaşatacak.

Doğum haritası analizi, canlı yayınlar ve günlük tüyolar için bana Instagram’da @encokbenn hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor

Yükselen burcunuza göre dolunay etkileri

Koç: Borçlar, krediler, ortaklı paralar, burslar ve sağlığınız alanında dolunayın etkileri ile karşılaşabilirsiniz. Ekonomik olarak yeni kararlar alabilir, belki de yeni bir iş arayışına gidebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yaşanacak bir gelişme ile yeni ekonomik çözümler üretebilirsiniz. Kronik bir sağlık sorununuz varsa daha hassas bir dönemden geçeceğiniz için kendinize dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa: Dolunayın etkisiyle ortaklıklar, ikili ilişkiler ve hukuksal konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Güven ihtiyacınız bu süreçte artabilir ve ne kadar sevildiğinizi sorgulayabilirsiniz. Keyfi harcamalarınız ve çocuklarınızla ilgili konular nedeniyle partnerinizle ters düşebilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karar verirken bencil davranmak yerine orta yolu bulmayı denemelisiniz.

İkizler: Dolunayın etkisiyle sağlığınız, günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Ailenizle ilgili bilmediğiniz bir konu ortaya çıkabilir. Bu süreçte özellikle kronik sorunlar baş gösterebileceği için sağlığınıza odaklanmalı, psikolojinizi korumak için nefes terapisi gibi rahatlatıcı tekniklere yönelmelisiniz.

Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor

Yengeç: Dolunayın etkisiyle aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, keyif aldığınız konular ve hobilerinizle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Yakın çevreniz, eğitim hayatınız ya da seyahat planlarınızla ilgili konuları masaya yatırabilirsiniz. Belki de evden çıkacağımız günler için sevgilinizle şimdiden bir seyahat planlayabilirsiniz. Eğer aşk hayatınızda gizli saklı kalmış bir konu ya da aldatma durumu varsa ortaya çıkabilir.

Aslan: Karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunayın etkisiyle aile hayatınız, evliliğiniz ya da yaşam alanınızla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Aile içi gelirler, iş hayatınızdaki durumlar, ekonomik koşullarla ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Sabit bir burç olduğunuz için gerginliklere karşı farkındalıkla yaklaşarak dolunayın negatife dönüşebilecek sonuçlarına sakince çözüm üretin, sadece bir düşünceye, bir bakış açısına odaklanmayın.

Başak: Dolunayın etkisiyle yakın çevreniz, eğitim ve seyahat konularıyla ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Belki yakın çevrenizden birinin büyük bir sırrını öğrenebilir ya da bir sorununa yardım edebilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerinizle ilgili konular meydana gelebilir, sizden destek bekleyecekleri durumlar ortaya çıkabilir. Yine bu dolunayın etkisiyle ikili ilişkilerinizde inatlaşmalardan kaçınmalı, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor

Terazi: Dolunayın etkisiyle ekonomik kazançlarınız, ödemeler ve borçlarla ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Bir ödemeyi almakta yaşanan gecikme sebebiyle yeni kazançlar arama konusuna yoğunlaşabilirsiniz. Bu dolunay ekonomik kaygılarınızı artırabileceği gibi beklediğiniz bir ödemenin gerçekleşmesine de sebep olabilir. Dolunayın etkisiyle sağlığınıza daha çok özen göstereceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz.

Akrep: Burcunuzda gerçekleşecek dolunayın etkisini kendinizle ilgili konular, hedefleriniz, imajınız, ikili ilişkiler ve ortaklıkla ilgili konularda hissedeceksiniz. Bu konularda güven temasına odaklanabilir, sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Gündeminizde bir hukuki konu varsa yeni gelişmeler yaşayabilir, hayatınızdaki tüm fazlalıkları geride bırakmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Yay: Dolunayın etkisini ekonomik koşullarınız, sağlığınız ve arkanızdan konuşan insanlarla ilgili konularda hissedeceksiniz. Bu süreçte bazı korkularınızdan arınabilir, ekonomik güvence ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretebilir, zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Yine iş hayatınızda emeklerinizin karşılığını almak için harekete geçeceğiniz durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

Akrep burcundaki dolunay iyileştirmeye geliyor

Oğlak: Dolunayın etkisiyle gelecek hayalleriniz, projeleriniz ve sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Belki bir ekip çalışmasına dahil olabilir, yurt dışı bağlantılı bir işe adım atabilir ya da yürüttüğünüz bir çalışma varsa sonuçlandırabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde kıskançlıklara dayalı olaylarla karşılaşabilir, o insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Kova: Dolunayın etkisiyle kariyeriniz ve evlilik hayatınızla ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Sabit bir burç olduğunuz için bu süreçte yenilikçi tavrınızla duygularınız arasında kalabilir, çözümün hangisinden geleceğine karar vermekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızdaysa ekonomik sorunlar nedeniyle beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, borçlar, ödemeler ve krediler nedeniyle yeni çözüm arayışlarına girebilirsiniz. Sağlığınıza bu dönemde daha fazla dikkat etmelisiniz.

Balık: Dolunayın etkisiyle yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, hayata bakış açınızla ilgili gelişmeler ortaya çıkarabilir. Bu süreçte ortaklı bir projeniz varsa onunla ilgili bir sonuca ulaşabilir, ikili ilişkilerinizde hassas ve kırılgan günlerden geçebilirsiniz. Belki de olaylara duygusal yaklaşmak yerine bu süreçte stratejik hareket etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder