İrem Haliloğlu Astrolojide aşk
HABERİ PAYLAŞ

Astrolojide aşk

Aşk insanın doğasında var. Hepimiz zaman zaman kalbimizin sesiyle hareket ediyoruz. Bazılarımız mutluluğu kolay buluyor, bazılarımız bir türlü dikiş tutturamıyor, kimilerimiz de mükemmel insanı bekliyor. Astrolojide bir insanla yaşayacağınız ilişkinin kalitesini az çok görebilirsiniz, kesin sonuç yoktur ama bu ilişkide neler olur nasıl bir enerjiniz var haritalar ortaya koyar. Astrolojik olarak uyumunuzu öğrenmek istiyorsanız, burcunuza göre sizinle kardeş elementleri seçmek sizi daha mutlu edebilir.

Haberin Devamı

Hangi burç kiminle iyi anlaşır?

Astrolojide aşk

Ateş (Koç, Yay, Aslan) ve Hava (Kova, İkizler, Terazi) burçları birbirini daha iyi tamamlarken; Su ( Akrep, Balık, Yengeç) ve Toprak (Oğlak, Boğa, Başak) daha iyi anlaşacaktır.

Yine bunun gibi nitelik bakımından da aynı niteliğe sahip burçlar birbirini çeker.

Eğer bir sabit burçsanız: Aslan, Akrep, Boğa ya da Kova gibi sabit burçlar size karizmatik gelecek ve çekimine kapılacaksınızdır.

Değişken bir burçsanız: Başak, Balık, Yay, İkizler, yani sizin gibi değişken olan bu burçlardan birine çekilebilirsiniz.

Öncü burçsanız da: Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç bir partner istemeniz çok olağandır.

Astrolojide ilişki haritası: Sinastri

Astrolojide aşk

Güneş burcu tek başına ilişkiniz hakkında yorum yapmak için yeterli değildir. Hatta biz tüm detaylarıyla iki haritanın incelendiği bir teknikle yorum yapıyoruz ve buna Sinastri diyoruz. Tabii iki kişinin haritasına bakılacaksa da etik olarak ikisinin de rızası olmalıdır. Bu çok derin bir kuyu ama en basit yöntemle kadınlar kendi haritalarında, Güneş, Mars ve 7. Evde yer alan burcuna bakarak hayatlarında olsun istediği kişiyi görebilir. Erkekler de Ay, Venüs ve 7 . ev burcuna bakarak aşkı bulacağı kadını anlayabilir. Yani sadece Güneş burcu burada kilit nokta değildir. Mesela bir kadın için en ideal eş görünümlerinden biri Güneş burcu kendi ay burcu olan bir partnerdir ama siz kendi haritalarınıza bakarak yukarıda söylediğim şekilde ilişki haritanızı kontrol edebilirsiniz.

Hazır Terazi yeni ayı olmuşken de bu dönem aşkta en şanslı olan burçlar: Terazi, İkizler, Kova, Aslan, Yay ve Koç burçları, yalnızsanız etrafınıza bu hafta iyi bakın.

Haberin Devamı

Sizi mutlu edecek bir hikâye ve doğru insanı bulmanız dileğiyle.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder