İrem Haliloğlu Balık dolunayı ile önümüzdeki 15 gün neler olabilir?
HABERİ PAYLAŞ

Balık dolunayı ile önümüzdeki 15 gün neler olabilir?

Bu sabah, saat 08.22’de Balık burcunun 10. derecesinde dolunay gerçekleşiyor. En çok değişken burçlar İkizler, Yay, Başak ve Balık haritalarda etkili olacak olan Dolunay, Akrep, Yengeç, Boğa ve Oğlak burçları için pozitif etkiler barındırıyor.

Dolunay etkisiyle 17 Eylül Başak Yeniayı’na dek Balık burcu ruhuna bürünüyoruz.

Balık burcu; spritüel konular, yaratıcılık, bağışlayıcılık, sağlık ve duygu dünyamızı temsil eder. O nedenle şimdi daha duygusal ve hayalperest bir ruh hali bizi sarmalayacak. Öte yandan dolunaylar bir karşıtlık barındırdığı için, Başak burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür bize daha gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatacak. Yani önümüzdeki 15 gün boyunca hayaller ve hayatlar arasında denge kurmaya çalışacağız. Bir de Balık-Başak aksı Zodyak Kuşağı’nda sağlık ve günlük yaşam koşullarıyla ilgilidir. Bu nedenle beklenen ikinci dalgaya karşı kendimizi korumak için önlem almayı ihmal etmemeli, günlük yaşamımızı kendimize iyi gelecek şekilde yeniden planlamalıyız.

Haberin Devamı

Dolunayın aşk ve ikili ilişkilere etkisi

Balık dolunayı ile önümüzdeki 15 gün neler olabilir

“Aya benzer yüreğim” diyen şarkının sözleri gibi Ay, duygusal dünyamızı temsil eder. O nedenle dolunay zamanları duygularımız taşar, uykularımız kaçar, bitmesi gereken biter, yeni bir öykü başlar. Bu dolunay sırasında Terazi yükseldiği için ikili ilişkilerimize odaklanacağız. Üstelik dolunay gerçekleşirken aşkın gökyüzündeki temsilcisi Venüs, Yengeç burcunda konumlanmış ve Oğlak'taki Satürn ile karşıt açı yapıyor. Yani duygusal olarak sahiplendiklerimiz konusunda kısıtlanmalar ve sınavlarla karşı karşıyayız. Aslında kaybetmekten, bağlarımızın kopmasından korkuyoruz. Ancak Balık burcu akışta kalmakla ilgilidir. Bu nedenle gereksiz fedakarlıklara bir son vermenin zamanının geldiğini öyle ya da böyle fark ederek yolumuza devam etmeliyiz. Kaybetmekten korktuğumuz her şeyi serbest bırakıp akışta kalmayı öğrenmeliyiz. Zaten serbest kalmak özgürlük demek değildir ve öğrenirsek hayat mükafatını kat kat verir. Yine de bu dönemde ilişkilere dair karar almamakta fayda var. Çünkü Balık burcu doğası gereği koşulları net göremeyebiliriz. Derin sularda boğulmamak için karar vermek için en azından 15 günlük süreci değerlendirmek en sağlıklı adım olacaktır.

Haberin Devamı

Dolunayın sağlık alanında etkileri

Balık dolunayı ile önümüzdeki 15 gün neler olabilir

Balık burcu sağlıkla ilgilidir, ancak zihinsel planda çalışır. Korkularımız, hayallerimiz ve bilinçdışımızı yönetir. O nedenle bu dolunay etkisi ile psikolojik olarak biraz daha güven ihtiyacı içinde olabiliriz. Yalnızlık duygusunu yönetmek için kendimizi kontrol etmemiz gerekebilir. Bu dönemde psikolojimizi korumalı, bağımlılık ve melankoliye karşı farkındalıkla hareket etmeliyiz. Diğer bir açıdan baktığımızda Başak- Balık aksı bağışıklık sistemi ile ilişkilidir. Sonbahara adım atarken bağışıklık sistemini desteklemek, özellikle salgın konusunda tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Yine bu süreçte mide, üreme organları, tiroit ve şeker gibi hastalıklar ortaya çıkabilir. Bir de Balık burcu ayaklarla ilgilidir, burkulma ya da kırılma gibi dikkatsizlikler sonucu ortaya çıkabilecek sağlık sorunlarına ve zehirlenmelere karşı dikkatli olmalıyız.

Çalışma, ekonomi, ticaret

Balık dolunayı ile önümüzdeki 15 gün neler olabilir

Balık burcu söz konusu olduğunda, kandırılmaya açık olduğumuz için kariyer, iş, anlaşma ve ticaret alanında atacağımız her adımda dikkatli olmalıyız. Ancak Merkür ve Plüton destekleyici bir görünümde olduğu için tüm detayları inceledikten sonra atacağımız adımlar da oldukça karlı ve kalıcı olacaktır. Yine Güneş ve Merkür Başak burcunda yer aldığı için disiplinli çalışma konusunda oldukça istikrarlı bir süreçteyiz. Elimizdeki projeleri değerlendirmek ve kaynaklarımızı doğru kullanmak için bu dönemi değerlendirmeliyiz.

Haberin Devamı

Genel etkileri

Balık dolunayı ile önümüzdeki 15 gün neler olabilir

Balık burcunda gerçekleşen bu dolunay ile daha alıngan ve duygusal olduğumuz gibi dikkatimiz daha dağınık olabilir ve unutkanlıkla mücadele etmemiz gerekebilir. Yine Balık burcu, denizler, alkol, bağımlılık, hastane, hapishane, askeriye, beyaz perde, su kaynakları, inançlar, dolandırıcılar ve yardım kuruluşlarıyla ilgilidir. Bu dolunay ile denizlerde dalgalanmalar, gemi kazaları, sel, tsunami, deprem, su tesisatlarında arızlar gündeme gelebilir. İlaç ve aşı konularında asılsız haberler, ilaç ve özellikle hastanelerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yine büyük dolandırcı şebekeler yakalanabilir. Denizlerde sınır problemleri ortaya çıkabilir.

Tüm bu etkilerin ışığı altında, siz hayal gücünüzü destekleyen Balık burcunun yardımıyla güzel şeyler dileyin, pozitif gelişmeleri hayal edin. Her ne olursa olsun, geçmişte kalmadan olayları kabullenerek akışta kalın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder