İrem Haliloğlu Gezegenlerinizin burcunu öğrenin
HABERİ PAYLAŞ

Gezegenlerinizin burcunu öğrenin

Doğum haritası bir bütündür, yalnızca burcunuzu bilmek tek başına bir şey ifade etmez. Bütün parçalar bir araya geldiğinde sizi anlatır. Kendinizi daha iyi tanımak ve potansiyelinizi keşfedebilmek için, gezegenlerinizin konumları önemli. Hangi gezegen neyi temsil ediyor gelin, şöyle bir bakalım.

Güneş burcumuz; "Burcum ne?" sorusunun yanıtıdır. Aynı zamanda, senin içinde gördüğün sen demektir. Ne kadar karizmatiksin, nasıl bir karaktere sahipsin, kendinle baş başa kaldığında sen kimsin; onu anlatırken, kadınların haritalarında da istenilen erkeği sembolize eder.

Haberin Devamı

Ay burcumuz; nasıl bağ kuruyoruz, annemizle nasıl bir ilişkimiz var, duygularımızı nasıl yaşıyoruz ve ilk 2 yaşımızda nasıl bir karakterimizin olduğu hakkında bilgi verir, duygusal benliktir. Sağlığımızla ilgili ipuçları sunarken de, erkeler için ideal partner göstergelerindendir.

Yükselen burcumuz; hayat amaçlarımız, sosyal çevrede nasıl bir imaj yaratığımız, dış görünüşümüz, fiziksel duruşumuz ve sağlığımız hakkında fikir verir. Yani sosyal benlik, yükselenimizdir.

Merkür burcumuz; öğrenme kapasitemizi, kendimizi nasıl ifade ettiğimizi, anlaşma tarzımızı ve iletişim yeteneğimizi anlatır.

Venüs burcumuz; aşktan beklentimizi, parayla nasıl bir ilişkimiz olduğunu, yaşamda nelerin bizi mutlu edeceğini, nasıl bir eğlence anlayışına sahip olduğumuz hakkında bilgi verir. İlişkide ben sorusunun yanıtı, Venüs burcunuzda saklıdır.

Mars burcumuz; neye öfkeleniriz, savaşma tarzımız nedir, bir konuda nasıl karar veririz, cinselliği nasıl yaşamayı severiz, bize bu temaları anlatır. Aynı zamanda kadın haritasındaki ideal erkek sembollerindendir.

Jüpiter burcumuz; hangi konuları büyüttüğümüzü, hayatta nelerde derinleştiğimizi, nerelerde fanatikleştiğimizi, ne kadar şanslı bir insan olduğumuzu anlatır.

Satürn burcumuz: hangi alanlarda kısıtlanmış hissettiğimizi, hangi konularda sorumluluk aldığımızı, otoriteyi algılayış biçimimizi ya da otoriter yanımızı temsil eder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder