İrem Haliloğlu Gökyüzünde akrep sezonu başladı
HABERİ PAYLAŞ

Gökyüzünde akrep sezonu başladı

Doğum haritamızda yaşam motivasyonumuzu temsil eden Güneş, bugün itibarıyla 22 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda hareket edecek. Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Akrep burçları.

Güneş’in sezgileri, tutkuyu, şifayı, takıntıyı, gücün yanı sıra kontrolü elinde tutmayı, sahipleniciliği, kaosu, derinlerde olana ulaşmayı ve küllerinden yeniden doğmayı temsil eden Akrep burcunda ilerlediği süreç boyunca bizler de haritamızda Akrep burcunun yer aldığı evin konularında, derinlerde kalanlarla yüzleşerek aydınlanma yaşayacağız. Akrep burçları insanların ruhunun derinlerine sızmak, zaaflarını, korkularını ve en derin arzularını öğrenip sınırları zorlamak ister. Bu süreçte kontrolü ele almak için yanlış duyguların kurbanı olup, intikam hırsına kapılmamalı, sabit fikirlilikten kaçınmalı ve manipülasyondan da uzak durmalıyız. Özellikle Merkür Akrep retrosuyla gün yüzüne çıkan meselelerin üstünden geçmek ve Merkür’ün Akrep burcunda ileri hareket ettiği dönemde bu konulara dair çözüm üretmek için derinlemesine düşünme fırsatı yakalayacağız. Güneş Akrep burcunda seyahat ederken cinsellik, para ve güç odak noktamızda yer alacak. 31 Ekim tarihinde, devrim ve şok gezegeni Uranüs ile yapacağı karşıt açıyla bu konularda beklenmedik gelişmeler ve ters köşe yaşamamıza sebebiyet verecek etkiler yaşatacak. 10, 14,15 ve 19 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek güzel açılarsa, aşk ve para meselelerinde olumlu gelişmelere kapı açacak. Doğum günü 21 Ekim - 7 Kasım tarihi arasında olan Akrep burçları yıl boyunca hayatlarında beklenmedik dönüşümler yaşarken, 8 -21 Kasım arasında olanlar, yeni fırsatların yanı sıra yepyeni başlangıçlarla küllerinden yeniden doğacakları bir sene geçirecekler.

Haberin Devamı

Güneş’in Akrep transiti burçları hangi konularda etkiler?

Koç: Ortaklı paralar, kredi, burs, nafaka, sağlık konuları ve kriz yaratan durumlar.

Boğa: İkili ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal mevzular, açık düşmanlıklar.

İkizler: Günlük yaşam rutinleri, evcil hayvanlar, sağlık, çalışma ortamı.

Yengeç: Aşk, flörtler, cinsel yaşam, çocuklar, hobiler, sanatsal yetenekler, eğlence yaşamı.

Haberin Devamı

Aslan: Aile, ev, evlilik yaşamı, aile büyükleri, gayrimenkuller.

Başak: Yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler, iletişim faaliyetleri, sözlü yazılı anlaşmalar.

Terazi: Finansal koşullar, gelirler, ikili ilişkilerde değer görme meseleleri.

Akrep: Yaşam amaçları, sosyal çevre, dış görünüş, ikili ilişkiler, sağlık.

Yay: Bilinç dışı, ekonomik koşullar, dedikodular, zihinsel ve fiziksel sağlık.

Oğlak: Gelecek hedefleri, umutlar, toplumsal konular, sosyal çevre, network ve sosyal gruplar.

Kova: Toplumsal konum, kariyer ve evlilik hayatı.

Balık: Akademik yaşam, hukuki meseleler, uzak çevre, yurt dışı bağlantılı konular, uzak seyahatler, farklı düşünce sistemleri, yayımcılık ve teknoloji temelli işler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder