İrem Haliloğlu İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır!
HABERİ PAYLAŞ

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır!

Kasım ayına, bugün 12.30 civarı, İkizler burcunun 8 derecesinde gerçekleşen Ay Tutulması ile veda ediyoruz. Tutulmalar kadersel yol ayrımlarıdır, hayatımızda radikal değişimlere sebep olurlar. İkizler burcu haritamızda hangi noktaları tetikliyorsa 15 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması’na kadar bu etkiler hayatımıza yansıyacak. Ay, duygusal dünyamızı temsil eder. Bir Ay Tutulması ile karşı karşıya olduğumuz için aslında duygusal olarak gel-gitlerimizin fazla olduğu günlerden geçiyor olabilir, zamanın ve olayların hızlandığını hissedebiliriz. Şüphesiz bu tutulma değişken nitelikte olduğu için de en çok değişken burçlar olan: İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarının hayatında görünür etkiler yaratacaktır.

Haberin Devamı

Tutulmanın genel etkileri

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

İkizler burcu: iletişim, eğitim, öğrenim, sosyal medya, objektif olma, yakın çevre, seyahatler, ticaret, anlaşma, çok yönlülük, tarafsızlık, bilgiyi toplamak ve aktarmakla sembolize edilir. İkizler burcunun olduğu yerde: esneklik, sorgulama ve merak söz konusudur, İkizler burcu deneyimsel olarak bilgiye ulaşmak ister. Tutulma merak eden ve öğrenen yanımızı ortaya çıkarak, iletişim trafiğimizi artıracak, birden fazla işle aynı anda meşgul olacağımız bir süreç yaratacak. Bu dönem verilen sözler davranışlardan daha önemli hale gelecek. Bu tutulmayla gazeteciler, yazarlar, öğretmenler, eğitim ve bilim alanında yeni gelişmeler ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra İkizler dedikodu ile de ilgili olduğu için çok sayıda spekülasyona maruz kalacağız. Bu yüzden öğrendiklerinizin doğruluğunu gözden geçirmemiz gereken zamanlardan geçiyoruz. Yine tutulmayla mizahın ön planda olduğu, duyguların daha sempatik ama bir yandan da eğlenceli şekilde kelimelere döküldüğü tarzda yoğun bir iletişim fırtınasının içinde kendimizi bulacağız.

Tutulma haritasında Ay’ın yöneticisi Merkür Akrep burcunda olacağından bir şeyi öğrenmek istediğimizde derinlemesine ilerleyecek, çözüm üretmek için çaba gösterecek, özellikle de kendi ikilemlerimize son vermemiz için harekete geçeceğiz. Venüs – Uranüs karşıtlığı tutulma sırasında etkin olacağı için finansal risklere ve ilşkilerde ani bitişlere sebep olacağı gibi beklenmedik geri dönüşlerle mutlu başlangıçlar da yaşatacak. Tutulma sırasında dürüst, ahlaklı ve erdemli olanları ödüllendiren kraliyet yılıdızı Aldebaran ve abartıdan uzak olmayı öğütleyen Antares etkin olacağı için; dürüst olmanın her şeyden önemli olduğu bir sürece adım atıyoruz. Bu yüzden tutulmanın hayatımızda en çok vurgu yapacağı tema dürüst olmak. Evren gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçerken bizden de sadece gerçekleri konuşmamızı ve gerçeklerle yüzleşmemizi bekleyecek, dürüst olan büyük kazanacak, olmayan da sonuçlarına katlanacak.

Haberin Devamı

Tutulmayı nasıl değerlendirebiliriz?

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

  • Hızla değişen koşulları kabullenerek olayları kontrol altına alabilirsiniz.
  • İkizler burcu çok alternatif yaratır. Seçenekler arasında kararsız kaldığınız zaman akla yatkın olana yönelerek olası streslerin önüne geçebilirsiniz.
  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Özellikle yabancı dil, iletişim, medya gibi konularda oldukça güzel sonuçlar alırsınız.
  • Reklam, pazarlama, halkla ilişkiler ve benzeri tanıtım çalışmalarına başlayabilirsiniz.
  • İletişim, turizm, ticaret, e-ticaret sektörlerinde iş bulmak için önümüzdeki 15 günü değerlendirebilirsiniz.
  • Ticari anlaşmalar ve girişimlerde bulunabilirsiniz.
  • Sosyal medya ve dijital projeler için harekete geçebilirsiniz.
  • Hayatınızda merakla şüphenin yollarında kaybolduğunuz konularda gerçekleri öğrenebilirsiniz.
  • İkizler burcunun temsil ettiği, solunum sistemi, omuzlar ve ellere ekstra dikkat ederek olası sorunların önüne geçebilirsiniz.
  • Seyahat kısıtlamaları artabileceği için çok uzun soluklu planlar yapmak yerine koşulların şekillenmesini bekleyerek hareket edebilirsiniz.
  • Yazmak, çizmek vb. her türlü el becerisi gerektiren hobilere yönelebilirsiniz.

Tutulmanın Türkiye’ye etkileri

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Tutulma Türkiye’nin doğum haritasında, 12. Evde gerçekleşiyor. Bu süreçte hastaneler, hapishaneler, gizli düşmanlar, askeriye, bakım evleri, gizli örgütler gibi konular ülke gündeminde yer alacaktır. Yine tutulma sağlık çalışanlarına da işaret ediyor ve bir diğer taraftan da tutulmanın yükseleni ölüm hastalık gibi konuları temsil ediyor. Bu bakımından hem bugünkü tutulma hem de 14 Aralık tutulmasının etkisiyle sağlık çalışanlarının greve gideceği koşullar ortaya çıkabilir. Salgın sebebiyle 21 Aralık tarihine kadar kolay olmayacak süreçlerle karşı karşıya kalabilriz.

Haberin Devamı

Tutulmanın yükselen burcunuza göre etkileri

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Koç

Koç burcu, bu tutulmayla yakın çevreniz, eğitim, pazarlama faaliyetleri, seyahat ve iletişim konularına odaklanırken, hukuk, akademik konular, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Hayallerinize giden yolda emeklerinizin karşılığı ve beklediğiniz ödüller konusunda gecikmeler yaşıyorsanız sebebine odaklanarak çözüm üretebilirsiniz. Tutulma etkisiyle yeni bir ekip çalışmasına adım atabilir, iş çevrenizi değiştirmek isteyebilir, bu konuda birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan sorunların çözümü yeni bir eğitim almak olabilir. Önümüzdeki süreçte aceleci davranmak yerine daha çok anı yaşamaya odaklanmalı, olayları objektif şekilde ele almaya çalışmalısınız. Arkadaş çevrenizin soğuk davranışlarına karşın yakın çevrenizle vakit geçirmek için daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yine otomobil vb. araçların alım satımı konusunda harekete geçmek için tutulma etkilerini değerlendirebilirsiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Boğa

Boğa burcu, bu tutulmayla finansal kaynaklarınıza ve kazançlarınıza odaklanırken, miras, burs, nafaka gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam, terfi gibi konularla ilgili üstlerinizle anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Kariyer hayatınızda ve finansal konularda yaşanacak değişimlere hazır olmalı, sabit fikirli olmaktan kaçınarak yeni süreçleri yönetmeye odaklanmalısınız. Tutulma ev, aile hayatı evlilik konularında gelişmelere de sebep olabilir. Bu süreçte sağlığınıza da oldukça özen göstermelisiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen İkizler

İkizler burcu hayatınızda büyük dönüşümler başlatacak bu tutulmayla ikili ilişkiler ve ortaklı işlere odaklamışken; yaşam amaçlarınızı, kendinize olan bakış açınızı, yaşamla mücadele şeklinizi gözden geçirebilir, kaderinizi değiştirecek adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Bu tutulmayla ilişkilerinizde neyin eksik olduğunu, gerçekten ne istediğinizi keşfedebilirsiniz. Tutulma etkisiyle yeni bir ilişkiye başlayabilir, sorunlu bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Yine psikolojik destek almak ya da uzun zamandır eğitim aldığınız bir konuda danışmanlık vermek için kolları sıvayabilirsiniz. Ayrıca devam eden hukuksal meseleler, boşanma davası gibi konularda birtakım yeni gelişmeler meydana gelebilir. Sizin için oldukça önemli bu bir buçuk yıllık süreci en sağlıklı şekilde yönetmek için kendinize karşı dürüst olarak hangi yoldan ilerlemek istediğinize karar vermelisiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Yengeç

Yengeç burcu, bu tutulmayla iş hayatınızda ve günlük rutinlerinizle odaklanmışken, iç dünyanıza ve sağlığınıza ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal kaynaklarınız, borçlarınız ya da burs ve kredi, nafaka gibi konularda gündeme gelen zorlanmalarla yeni bir iş arayışına girişebilirsiniz. Çalışma ortamınızda sorun çıkaran insanlara karşı dikkatli olmalı her duyduğunuza inanmadan objektif bir yol izlemelisiniz. Aldatılma gibi şüpheleriniz varsa emin olmadan harekete geçmemelisiniz. Sağlığınıza çok dikkat etmeli, olumsuz düşüncelerden uzaklaşmalı, size iyi gelen spritüel konulara eğilmelisiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Aslan

Aslan burcu, bu tutulmayla gelecek hedefleriniz ve çalışma hayatında beklediğiniz ödüllere odaklanmışken, aşk, flört, çocuklar hayatta keyif aldığınız konularla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Partnerinizin ya da ortağınızın desteğiyle yeni bir hobi edinebilir, sanatsal bir çalışmaya imza atabilir, yeni iş çevreleri, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Belki de beklediğiniz bir ödüle kavuşabilir, gelecek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yine yeni flörtler ve ilişkilere başlayabileceğiniz gibi sorunlu bir ilişkinizden de kurtulabilirsiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Başak

Başak burcu tutulmanın etkisiyle kariyer hayatınıza odaklanmışken, ev, aile, evlilik gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisiyle yeni bir işe başlayabilir, çalışma ortamınızda yeni bir düzenle karşılaşabilir, konum değişikliği yaşayabilirsiniz. Eğer bir gayrimenkul alım-satım konusu söz konusuyla tutulma beklediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlayabilir. Yine tutulma etkisiyle taşınabilir, evlenebilir, aile büyüklerinizle ilgili mevzularla uğraşabilir, sorunlu bir evliliğe son verebilirsiniz. Şimdi kariyeriniz için adım atmalı, hedeflerinize için mücadele etmelisiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Terazi

Terazi burcu, bu tutulmayla hayata bakış açınıza, hukuksal konulara, akademik hayatınıza, yabancı kültürlere, yeni ticari girişimlere odaklanmışken, yakın çevreniz, iletişim çalışmaları ve kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobi edinmek için eğitime başlayabilir, farklı kültürlerden insanlarla tanışabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili ya da çocuklarınızla ilgili zorlandığınız konularda yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz her alanda objektif, yenilikçi ve meraklı davranmalı, ânda kalmalısınız.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Akrep

Akrep burcu tutulmanın etkisiyle kazançlarınızla odaklanmışken, kredi, borç, nafaka, miras gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu tutulma ile ev ve aile hayatınızda birtakım değişiklikler meydana gelebilir. Ailenize maddi konularda destek olmanız gereken bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Yine ilişkilerinizde değer duygusu ön planda olacaktır. Sorunlu giden bir ilişkiniz sonlanabilir, cinsellikle ilgili problemler ortaya çıkabilir ve ameliyat gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ani harcamalara karşı dikkatli olmalı, kazançlarınızı artıracak eğitimlere ya da ek işlere yönelmelisiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Yay

Yay burcu bu tutulma kendine ve yaşam hedeflerine odaklanmışken, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve hukuksal konularda birtakım yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşam amaçlarınız, sağlığınız, bedeniniz, kendinizde değiştirmek istedikleriniz, ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili birçok konuda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte kimileriniz iş kurarken kimileriniz evlilik kararı alabilir, sorunlu ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Anlaşmazlıklar söz konusuysa ortaklık konusunda sonlanma yaşayabilir, yeni bir oluşum içine girebilirsiniz. Bu bir buçuk yıl içinde hayatınızda iş, kariyer, ilişkiler, aile ve gelecek hedefleriniz konusunda büyük kadersel değişimler meydana geleceği için kendinize karşı dürüst olarak hangi yoldan ilerlemek istediğinize karar vermelisiniz.

Yükselen Oğlak

Oğlak burcu bu tutulmayla iç dünyanıza ve sağlığınıza odaklanmışken, iş hayatınızda ve günlük rutinlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmakla ilgili yeni girişimlerde bulunurken çalışma ortamınızda sorun çıkaran insanlara karşı dikkatli olmalı her duyduğunuza inanmadan objektif bir yol izlemelisiniz. Tutulmayla yeni bir kişisel gelişim hedefi belirleyebilir size iyi hissettirecek bir çalışmaya başlayabilirsiniz. Oğlak disipliniyle merakınızı besleyecek yeniliklere bir proje mantığıyla göz atmalı, kendinizi öne çıkaracak konulara odaklanmalısınız.

Yükselen Kova

Kova burcu tutulmanın etkisiyle aşk hayatınız ve varsa çocuklarınıza odaklanmışken, sosyal çevrenizde birtakım gelişmelerle meşgul olabilirsiniz. Tutulma etkisiyle yeni kariyer hedefleri belirleyebilir, yaratıcı faaliyetler, yeni bir çevre edinme, geçmişten bugüne taşıdığınız umutlar, hobiler, dernekler, iş çevreleri gibi konularda somut adımlar atabilirsiniz. Süreci iyi değerlendirdiğiniz bir durum söz konusuysa belki de beklediğiniz bir ödüle kavuşabilirsiniz. Bu dönemde sabit bir burç olsanız da değişime ayak uydurun ve geleceğe değil şimdiye odaklanın.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Dürüst olan kazanır

Yükselen Balık

Balık burcu tutulmanın etkisiyle aile hayatınıza odaklanmışken, kariyeriniz ve ilişki konularında yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tutulma etkisiyle iş yerinde büyük bir projeyi sonlandırabilir, yeni bir işe başlayabilir ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Yine evlilik hayatınızda süregelen birtakım sorunlar karşısında kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte size iyi gelecek spritüel çalışmalardan yararlanabilirsiniz. Yine korkularınızdan arınmanızı sağlayacak eğitimlere başlamak için adım atabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder