İrem Haliloğlu Koç Burcunda gerçekleşen Dolunay neler getiriyor?
HABERİ PAYLAŞ

Koç Burcunda gerçekleşen Dolunay neler getiriyor?

Ekim ayına Koç burcunda gerçekleşen Koç Dolunayı ile merhaba diyoruz. Bu nedenle önümüzdeki 15 gün Koç burcunun eğlenceli, enerjik savaşçı, dürüst, mücadeleci, öncü, ateşli ve çocuk ruhunu benimsediğimiz bir süreçten geçeceğiz demek isterdim ama dolunay yöneticisi Mars Koç burcunda retro hareketine son sürat devam ederken, bir de Satürn karesiyle önümüze çıkan engeller öfkemizi artırıyor ve zaten çok da yüksek olmayan enerjimize motivasyon düşüklüğü eşlik etmeye başlıyor. Üstelik iyileştiremediğimiz yaralarımızı temsil eden Chiron Koç burcundaki Ay ile kavuşum halinde.

Haberin Devamı

Dolunayın genel teması

Dolunay 9 derece Koç burcunda gerçekleşirken Chiron astroidi ona eşlik ediyor ve dolunay sırasında Yengeç burcu yükseliyor. Yani Koç burcundaki Ay - Chiron kavuşumu geçmişten gelen yaralarımızı sarmak için savaşmak isteği uyandırırken, dolunay sırasında yükselen Yengeç burcu ise bu konudaki duygusal motivasyonumuzun bağ kurduğumuz şeyler olduğuna dikkat çekiyor, Terazi burcundaki Güneş ise orta yolu bulmak için diplomasi önerse de Oğlak burcunda kümelenmiş gezegenler karşımızdaki insan, olay ya da koşulların uzlaşma niyeti taşımadığını anlatıyor.

Dolunay en çok nitelikteki burçları yani, Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç burçlarını etkiliyor.

Dolunay Etkileri

• Koç burcunda Mars retrosu olmasaydı şu an çok eğlenceli, enerjik ve girişimci bir ruh bizi sarmalayabilirdi. Ancak Mars ve Satürn’den aldığı sert açıların etkisiyle öfke, bencillik, tahammülsüzlük, patavatsızlık, gemileri yakma eğilimi gibi temalar bir süre daha hayatımızda. Ufacık bir detay bizi çileden çıkarabilir.

• İşin içinde Chiron olduğu için insanlar yaralarımızı kanatabilir ve biz de kendimizi savunma dürtüsüyle öfkemizin yolundan gidebiliriz.

• Yara bandımız olan insanların aslında yaralarımız olduğunu anlayabiliriz.

• Kendimizden başka kimseye tahammül edemeyebiliriz.

• İkili ilişkilerde bencil tavırlarla karşılaşabilir ya da daha bencil hareket edebiliriz.

• Dolunay Koç burcunda gerçekleşirken gökyüzünde yoğun bir öncü burç yığılması mevcut. Öncü burçlar ilk adımı atmakta olan ustalıklarıyla tanınırlar ancak bu gölge yönüyle etkileri ölçümlenemeyen bir hırsa kapılmaya neden olabilir. Bu açıdan baktığımızda da Koç burcunun dürtüsel yapısıyla düşünmeden hırsla yapacağımız şeyler başımızı ağrıtabilir.

Haberin Devamı

• Baş ağrısı demişken Koç burcu vücudumuzda baş bölgesini de temsil eder. Bu nedenle baş bölgesine bu süreçte daha fazla dikkat etmekte yarar var. Migren, baş ağrısı gibi kronik sorunlar bu dolunay ile ortaya çıkabilir. Yine mide, sırt, bel bölgesi, cinsel organlar da bu süreçte hassas olabilir. Yine bu süreçte çok aceleci olacağımız için kazalara da oldukça açık bir süreç kendimizi korumaya çalışmalıyız.

• Yengeç burcu yükseldiği için yine bu dönemde çok bağ kurmak, evimiz, ailemiz, yuvamız, hayatımızdaki kadın figürler ve milliyetçilik temalarını ortaya çıkabilir.

• Bu dolunay ile sınır komşularımızla gerilimler yeniden alevlenebiilir. Türkiye’nin yönetim evinde gerçekleştiği için devlet yönetiminde ani kararlar alınabilir. Türkiye - Yunanistan sınırı hareketlenebilir.

Haberin Devamı

Yükselen Burcunuza Göre Etki Alanları

Koç

Yaşam amaçlarınız, sosyal çevreniz, dış görünüşünüz, ikili ilişkiler, sağlık, ev, aile, evlilik yaşamı, aile büyükleri, gayrimenkuller ve kariyer alanında dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Boğa

Korkular, rüyalar ekonomik koşullar, dedikodular, zihinsel ve fiziksel sağlık, yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler, iletişim faaliyetleri, sözlü yazılı anlaşmalar,

gibi konularda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

İkizler

Gelecek hedefleriniz, umutlarınız, toplumsal konular, sosyal çevreniz, network, finansal koşullar, gelirler, ikili ilişkilerde değer görme meseleleri gibi konularda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Yengeç

Toplumsal konum, kariyer ve evlilik hayatınız, yaşam amaçlarınız, sosyal çevreniz, dış görünüşünüz ve ilişkilerinizde dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Aslan

Akademik yaşam, hukuki meseleler, uzak çevre, yurt dışı bağlantılı konular, uzak seyahatler, farklı düşünce sistemleri, yayımcılık ve teknoloji temelli işler, ekonomik koşullar, dedikodular, zihinsel ve fiziksel sağlık konularında dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Başak

Ortaklı paralar, kredi, burs, nafaka konuları, ameliyat gibi sağlık konuları, kriz yaratan durumlar, çözümler, çalışma ortamınız, ekip çalışmaları, gelecek hedefleriniz, umutlarınız gibi alanlarda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Terazi

İkili ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal mevzular, açık düşmanlıklar, kariyeriniz, yöneticileriniz, sosyal statünüz, evliliğiniz gibi konularda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Akrep

Günlük yaşam rutinleri, evcil hayvanlar, sağlık, uzak çevre, akademik yaşam, yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler ve hukuksal konularda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Yay

Aşk, flörtler, cinsel yaşam, çocuklar, hobiler, sanatsal yetenekler, eğlence yaşamı, borçlar, krediler, ortaklı paralar ve finansal koşullarla ilgili alanlarda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Oğlak

Aile, ev, evlilik yaşamı, aile büyükleri, gayrimenkuller, ikili ilişkileriniz, ortaklıklar, hukuksal mevzular, açık düşmanlar ilgili temalarda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Kova

Yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler, iletişim faaliyetleri, sözlü yazılı anlaşmalar, çalışma ortamınız, kronik sağlığınız ve günlük yaşam alışkanlıklarınızla ilgili konularda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Balık

Finansal koşullar, gelirler, ikili ilişkilerde değer görme meseleleri, aşk hayatınız, çocuklar, hobileriniz ve yaşamdan aldığınız hazla ilgili alanlarda dolunayın etkilerini hissedeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder