İrem Haliloğlu Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor?
HABERİ PAYLAŞ

Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor?

Birkaç gündür herkesten uzaklaşmak, hayata yeni bir pencereden bakmak, artık yorulduğunuzu koşullara son vermek için kafa yoruyor olabilirsiniz. Bu çok normal çünkü, Ay balzamik fazda ilerliyor. Bu da iç sesimize odaklandığımız bir etki yaratıyor.

Aslında sadece biraz özgün, biraz özgür olmak, farkı yakalamak istiyoruz. Çünkü Kova burcunun 4. derecesinde Yeni Ayı karşılıyoruz. Kova burcu, objektif, insancıl olma, bağımsızlık, marjinallik ve hümanist biçimde bütüncül olmayı temsil eder. Teknoloji, toplum, insan hakları, kalıplaşmış fikirlerden uzaklaşma gibi konularda Kova burcu söz sahibidir.

Haberin Devamı

Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor

Yeni Ay haritası ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olacağını gösteriyor. Tutulmanın yükseleni de yine hava elementleri arasında yer alan Terazi burcu, yöneticisi Venüs, aşk, flört, eğlence hayatı, çocukları temsil eden 5. evde yer alıyor ve Yay burcundaki savaş gezegeni Mars ile zorlayıcı bir bağlantı kuruyor. Bu dönemde kendini değerli hissetmek ve duygularda istikrar olası görünmüyor.

Bunun yanında Güneş ve Ay Boğa burcunda yer alan Uranüs ile bir kare açı yapıyor. Yine Yeni Ay haritasının yükseleni Oğlak burcundaki Satürn ve Plüton ile zorlayıcı bir açı içinde.

Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor

Tüm bu göstergeleri bir araya getirdiğimizdeyse ortaya beklemediğimiz koşullara karşı akılcı çözümler getirmemiz gerektiğini ve hayatımızda bir şeyleri değiştirmek için alışılmışın dışında bir tavır belirlememiz gerektiğini gösteriyor. Yeni Ay sonrası çok sayıda insanın ilişkisine son verdiğini duyabiliriz, depremler, havaalanı meseleleri, belki teknolojik gelişmeler, belki dijital alt yapı sorunları bu iki hafta içinde gündemimizde yer alabilir. Yine bu dönem yeni çevrelere girmek, sosyalleşmek bir gruba ait olma adına adımlar atabiliriz, entelektüel konularla ilgilenmek, kendini geliştirmek toplum bilimleri ya da uzay gibi konularda yeni buluşlarla karşılaşmamız söz konusu olabilir. Kendi hayatımızda özgürleşmek istediğimiz konular üzerine eğilmek isterken beklemediğimiz olaylarla karşılaşabilir, onlarla ilgilenmek zorunda kalabiliriz.

Haberin Devamı

Bu Yeni Ay, Aslan, Akrep, Kova ve Boğa özellikle ilk dekan doğumluları yükselen burçları ilk 8 derecede olanları güçlü şekilde etkileyecek.

Yükselen burcunuza göre Yeni Ay etkileri

Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor

Koç: Yeni bir sosyal çevreye girebilir, sosyalleşebilir, bir takım çalışmasına başlayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken maddi durumunuzu göz önünde bulundurmalı ve uyum sağlamaya çalışırken maddi risk yaratmaktan kaçınmalısınız.

Boğa: Yeni bir iş teklifi alabilir, bir terfi haberini kutlayabilir, pozisyon değişikliği ya da yeni bir sisteme adapte olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer evinizde gerçekleşen bu Yeni Ay ile yaptığınız işi sorgulayabilir kendi işinizi kurma fikrine sıcak bakabilirsiniz. Eğer bekarsanız evlilik kararı ya da beklenmedik bir ilişki fırsatıyla da karşılaşabilirsiniz.

İkizler: Yurt dışı konuları, akademik kararlar, hayattan uzaklaşma belki de yeni bir hobi bu dönemde gündeminizde olabileceği gibi Yeni Ayın etkisiyle biraz daha iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Psikolojik olarak yıprandığınızı hissettiğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç: Ortak gelirleriniz, borçlarınız ve sağlığınızla ilgili durumlarda yeni gelişmeler yaşayabilir fırsatlar yakalayabilirsiniz. Diğer yandan sosyal çevrenize beklenmedik gelişmeler ve iletişim krizleri ortaya çıkabilir.

Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor

Aslan: Bu Yeni Ay ile yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizden sıkıldıysanız son verebilir, ortaklık kurabilir ya da bir uzmandan danışmanlık almaya başlayabilirsiniz. Öte yandan Uranüs etkisiyle bir iş ortaklığınız ya da ilişkiniz son bulabilir.

Başak: İş yerinde yeni bir ekip çalışmasına başlayabilir, daha eşit koşullarda çalışacağınız bir görev dağılımına gidebilirsiniz. Bu Yeni Ayı’n etkisiyle belki yeni bir iş teklifi alabilir ya da yurt dışı bağlantılı bir projeye başlayabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmeniz gereken koşullar söz konusu olabilir.

Terazi: Aşk evinizde gerçekleşen bu Yeni Ay ile flörtlerden biri ilişkiye dönüşebilir, beklenen bir bebek haberi gelebilir ve yeni bir hobi edinme kararı alabilirsiniz. Oldukça sosyal ve keyifli geçecek bu iki hafta boyunca ekonomik olarak kendinizi zorlamamak için dikkatli olmalısınız aileden birinin sağlık sorunları da yine bu Yeni Ay ile gündeme gelebilir.

Akrep: Aileniz ve evinizde uygulamak isteyeceğiniz yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz bir değişiklik varsa bu Yeni Ay ile hayata geçirebilirsiniz. Belki beyaz eşya ya da küçük ev aleti gibi elektronik bir şeyler almak istiyor olabilirsiniz ya da bu Yeni Ay’ın etkisiyle zaten almak zorunda kalabilirsiniz. Uranüs nedeniyle partnerinizle gergin bir süreç yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kova burcunda Yeni Ay neler getiriyor

Yay : Yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz ve eğitim hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Belki yakın bir seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Telefonunuzu, tabletinizi ya da oyun konsolunuzu değiştirmek isteyebilir, sosyal medyada yeni girişimlerde bulunmak için adım atabilirsiniz. Yine bu Yeni Ayın etkisiyle sağlığınıza dikkat etmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir.

Oğlak: Ekonomik olarak iyi hissedeceğiniz bir gelişme yaşayabilir, ödeme ya da zam haberi alabilirsiniz. Kendinizi değerli hissedeceğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yine bu Yeni Ayın etkisiyle eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili beklenmedik harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kova: İmaj yenilemek, yeni hedefler belirlemek, yeni sosyal gruplara katılmak, medeni durumunuzu değiştirmek burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ayl’a gündeme gelebilir. Kendinize odaklanmış yeni adımlar atarken Uranüs etkisiyle aile meseleleri ve evinizle ilgili beklenmedik konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Balık: Bilinçdışı konularda yeni bir farkındalık kazanabilir, yeni bir yaşam felesefe belirleyebilir ve zararlı bir alışkanlığınızdan kurtulabilirsiniz. Öte yandan yine bu Yeni Ayın etkisiyle yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilir, arkanızdan dönen dedikoduları öğrenebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder