İrem Haliloğlu Mars Balık burcunda
HABERİ PAYLAŞ

Mars Balık burcunda

Savaş gezegeni Mars, 13 Mayıs’ta Balık burcunda seyahat etmeye başladı. 28 Haziran’a dek duygularımızla karar alacağız ve tamamen hislerimize bağlı hareket edeceğiz. Balık burcu duygusal ve spiritüel bir burçtur. Mars’ın savaşçı ve mücadeleci tarafını ortaya koyamaz. Bu süreçte yaşamla savaşacak gücü kendimizde bulmak çok kolay olmayacak. Mars Balık burcunda duygusal değişimlere bağlı tepkiler vermemize sebep olur, daha pasif agresif tavırlar benimseyebilir, duygusal motivasyonlarla harekete geçebiliriz. Değişken bir burç olduğu için, karar mekanizmamız olan Mars’ı sağlıklı kullanamayabiliriz. Ayrıca Mars’ın bu transiti bağışıklık sistemini zayıflatabilir, hem Venüs retrosu hem de Mars’ın Balık burcundaki etkisiyle kilo almak kolaylaşabilir. Ayrıca psikolojik olarak daha zorlu bir transit olur, intihar eğilimi artabilir. Mars Balık transitinde stres ve öfkenin kurbanı olmamaya dikkat etmeli, bu enerjiyi en pozitif şekilde yardım ederek, dua, meditasyon ve sanatsal çalışmalarla değerlendirmeliyiz.

Haberin Devamı

Özellikle 22 Mayıs, 2, 3 ve 13 Haziran'da daha hassas ve duygusal olarak kurban olmaya yatkın, fedakar, tepkimizi ortaya koymakta zorlanacağımız etkilerle karşılaşabiliriz.

Mars Balık burcunda en çok: İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarını etkisi altına alacak.

Mars-Balık transitinin yükselen burcunuza göre etkileri

Mars Balık burcunda

Koç: Psikolojik olarak kendinizi yorgun hissedebilir, hayata karışma enerjisini bulamayabilirsiniz. Duygusal patlamalara ve sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

Boğa: Ekip çalışması, sosyal çevre, arkadaşlarla ilgili stresler ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınız için kendinizi feda etmemeye dikkat edin. Yine bu süreçte hayalleriniz ve gelecek planlarınızla ilgili belirsizlikler ortaya çıkabilir.

İkizler: Kariyerinizde ilerlemeye çalışırken belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Evlilik hayatı ve ilişkinizle ilgili konularda stresler oluşabilir. Bu süreçte işe odaklanmakta zorlanabilir, kariyerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken alanlarda harekete geçmekte geç kalabilir ya da tüm sorumluluğu üstlenerek kendinizi kurban edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç: Uluslararası işler, akademik hayat, uzak seyahatler, hukuki konulara odaklanabilir ve bu konularda stres altında olabilirsiniz. Bu dönem kendinizi dinlemeyi bırakın, fikirlerinizin kurbanı olmayın.

Mars Balık burcunda

Aslan: Sağlığınız, ortaklı paralarınız, borçlarınız ve kazançlarınızla ilgili konularda stresler ortaya çıkabilir. Para kaybına karşı dikkatli olun. Gereksiz harcamalardan kaçının, duygusal patlamalarla kriz yaratmayın.

Başak: Evlilik, ortaklık gibi ikili ilişkilerde gerginlikler ve mücadelelere girmemeye özen göstermeli, aşırı duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı, duygularınızın esiri olmamalısınız.

Terazi: Çalışma hayatınıza, sağlığınıza ve özellikle bağışıklık sistemine çok dikkat etmelisiniz. Bu süreçte günlük yaşamda karşılaştığınız engellere karşı duygusal tepkiler vermekten kaçının. Çalışma hayatınızda gergin durumlar ortaya çıkabilir, ekipten ayrılanlar olabilir. Stresi minimuma indirmek için meditatif uygulamalardan yardım alabilirsiniz.

Akrep: Aşk hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanacağınız bu dönemde ilişkinizde duygusal gelgitler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız artacağı için hobilere ve sanatsal çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. İlişkilerinizde kurban rolüne bürünmeden hep fedakarlık yapan taraf olmamaya özen gösterin. Keyfi harcamalara karşı dikkatli olmalı, bütçenizi kontrol altında tutmalısınız.

Haberin Devamı

Mars Balık burcunda

Yay: Aile hayatınız, aile büyükleriniz, evlilik hayatınız ve evle ilgili stresler çıkabilir. Bu süreçte aile içinde kendinizle ilgili fedakarlık etmeniz gerekebilir. Sorumluluk alırken kurban rolüne bürünmeden, kendinizi kurban etmeden ve anlık duygusal çıkışlara kapılmadan mantıklı hareket etmeye çalışın.

Oğlak: İletişim, yakın çevre ve eğitimle alakalı stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Destek olmaya çalışırken kendinizi kurban etmeden hareket etmeli, yakın çevrenizle iletişim kurarken duygusal değil mantıklı hareket etmelisiniz.

Kova: Ekonomik konularda stresli durumlar yaşayabilir, gelir-gider dengenizde net olmayan tablolarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi daha değerli hissetmek için harcama yapmaktan kaçının. Yeni gelir kaynakları arayışınızda yanıltıcı insanlara karşı dikkatli olun.

Balık: Kendinizi ortaya koymak isteyebilir, daha duygusal ve alıngan olduğunuz bir süreç yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gerginliklere karşı dikkatli olmalı, akılcı hareket etmeye çalışmalısınız. Mars’ın Balık burcunda seyahat edeceği süre boyunca kazalara karşı dikkatli olmalı, sağlığınıza, özellikle bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder